Meslek liselier dikiyor, bizim burda dikilecek yikanabilir diye okumuştum, ama kimlere verilecek bilgim yok..eşim ve is yerindekiler bulamadığı icin meslek lisesi.mudrunu aramisti alalim diye ama henüz başlamamışlardi.Sizce maske fiyatları düşer mi? Büyük miktarda üretim başladı diye biliyorum, fiyatları etkiler mi yoksa yüksek fiyattan satmaya devam mı ederler?
Canım merhaba ben hamileyken bas ağrısı baslamisti ama nasuk ne yastığa koyabiliyorum ne bisey hapta içmedim 2 gün sürmüştü deli olmustim. Sonradan da kaldi bu bana her adet sonrası olurum her ay olmsada.oluyor birkaç gün sürüyor. Hamileymisn belin agrimasi normal, o basa bende tutuldum tansiyon gibi desen tansiyon normal, gozler ,kulak arkasi bas ay degsik ama migren gibi gelmisti hep bana. Birde evde tansiyon aleti varsa tansiyonunu ölç.hanımlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere. Özellikle doktor tanıdığı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 2 3 gündür bel ağrım vardı bugün sabah kalktığımda tek gözüm sanki patlayacakmış gibi,içerden kesik atılıyormuş gibi ağrımaya başladı. Baya şiddetliydi. Sonra baş ağrısı eklendi şiddetli yine. Normalde bunları koronaya yormazdım belirtilerinde yok diye biliyodum lakin haberlerde taburcu olan bi kadını gösterdiler. “Bende herhangi bi belirti yoktu hastaneye yattıktan 2 3 gün sonra bel ağrısı,baş ağrısı ve halsizlik başladı” dedi. Arkadaşı pozitif çıktığı için yaptırmış testi ve pozitif çıkmış. Öyle aynı belirtiler olunca bi acaba mı ? dedim. Dışarı çıkmıyoruz sadece market alışverişi. Onu da olabildiğince az yapmaya çalışıyoruz ama evde küçük çocuk olunca çok az olamıyor o market alışverişi. Aldıklarımızın temizliğine de dikkat ediyoruz. Ev halkında benim haricimde bişey yok. Böyle bişey duyan,bilen var mı aranızda ? Ağrı kesici aldım etki etmedi baş ağrısına. Göz ağrımda hafiflese de devam ediyor. Ateş,öksürük vs yok. Bilemedim
Yaslilara da bir maske ve kolonya sözü verilmişti.Sizce maske fiyatları düşer mi? Büyük miktarda üretim başladı diye biliyorum, fiyatları etkiler mi yoksa yüksek fiyattan satmaya devam mı ederler?
Ben bebişimin doğumuna küvöz kenarına süs yapmak için tül, lastik vs almıştım, o lastiği kullanacağımNeye niyet neye kısmet işte..
Asıl soru maske bulunabılecek mi olmalı?Sizce maske fiyatları düşer mi? Büyük miktarda üretim başladı diye biliyorum, fiyatları etkiler mi yoksa yüksek fiyattan satmaya devam mı ederler?
Bizim erkeklerin geneli hödük .. evliliklerin cogu kadinin gayretiyle var ve devam ediyor..gercekten bu konularda cok doluyum. Kendim icin diil tamamen ama insanimizin erkek cocuk yetistrmekte basarili olduguna inanmiyorum
Tansiyonum hep düşük. Normalde de düşüktür ama hamilelikte iyice düşük. İkinci gebeliğim bu ikisinde de aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum bel ağrısı hamilelik kaynaklı değil ama baş ağrısı olabilir ara ara yokluyodu zaten baş ağrısı ama şiddetli değildi bugün bayaa şiddetli. Beni asıl korkutan hem göz ağrısı oldu ne alaka çünkü daha önce hiç yaşamadım hemde kadın aynı belirtileri söyleyince acaba geçiriyo muyum dedim. Ama geçiriyo olsam evdekilerde bi belirti olur diye düşünüyorum bende. Geçiriyorsam da hafif geçiriyorum diye sevinirim aslında şu durumda panik olmam zaten ama kafam karıştı. Bi duş alıp tekrar ağrı kesici içeyim en iyisi. Anlaşılır bi kaç güne ne olduğu heraldeCanım merhaba ben hamileyken bas ağrısı baslamisti ama nasuk ne yastığa koyabiliyorum ne bisey hapta içmedim 2 gün sürmüştü deli olmustim. Sonradan da kaldi bu bana her adet sonrası olurum her ay olmsada.oluyor birkaç gün sürüyor. Hamileymisn belin agrimasi normal, o basa bende tutuldum tansiyon gibi desen tansiyon normal, gozler ,kulak arkasi bas ay degsik ama migren gibi gelmisti hep bana. Birde evde tansiyon aleti varsa tansiyonunu ölç.
Sizce maske fiyatları düşer mi? Büyük miktarda üretim başladı diye biliyorum, fiyatları etkiler mi yoksa yüksek fiyattan satmaya devam mı ederler?
Meslek liselier dikiyor, bizim burda dikilecek yikanabilir diye okumuştum, ama kimlere verilecek bilgim yok..eşim ve is yerindekiler bulamadığı icin meslek lisesi.mudrunu aramisti alalim diye ama henüz başlamamışlardi.
Kızılay dağıtsa olur aslında.Yaslilara da bir maske ve kolonya sözü verilmişti.
Cumhurbaşkanı 30 buyuk sehir ve Zonguldak icin gida, ilac ve temizlik malzemesi nakliyati haric zorunlu durumlar disinda giris cikis olmayacak dedi. Bu durumda mantiken gelememesi gerekiyor ama bilemedim.Arkadaşlar iyi geceler benim eşim izmir de çalışıyor askeri personel ama biz balıkesirde oturuyoruz oğlumla eşim şimdi gelemeyecek mi artık ben anlamadım
Hamıle oldugun ıcın canm hamılelıkte o bas agrısı benı bıtırmıstı ayrıce bel agrında d vıtamını eksıklıgınden kaynaklanıyor olbılr suan testın pozıtıf olsa bıle eve gonderırler agırlasana kadar. Suan hastaneye gıtmen tehlıkelı olabılır ıkı gun daha bekle derım sen bılırsın. Baska yorum yapanlarıda degerlendır.hanımlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere. Özellikle doktor tanıdığı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 2 3 gündür bel ağrım vardı bugün sabah kalktığımda tek gözüm sanki patlayacakmış gibi,içerden kesik atılıyormuş gibi ağrımaya başladı. Baya şiddetliydi. Sonra baş ağrısı eklendi şiddetli yine. Normalde bunları koronaya yormazdım belirtilerinde yok diye biliyodum lakin haberlerde taburcu olan bi kadını gösterdiler. “Bende herhangi bi belirti yoktu hastaneye yattıktan 2 3 gün sonra bel ağrısı,baş ağrısı ve halsizlik başladı” dedi. Arkadaşı pozitif çıktığı için yaptırmış testi ve pozitif çıkmış. Öyle aynı belirtiler olunca bi acaba mı ? dedim. Dışarı çıkmıyoruz sadece market alışverişi. Onu da olabildiğince az yapmaya çalışıyoruz ama evde küçük çocuk olunca çok az olamıyor o market alışverişi. Aldıklarımızın temizliğine de dikkat ediyoruz. Ev halkında benim haricimde bişey yok. Böyle bişey duyan,bilen var mı aranızda ? Ağrı kesici aldım etki etmedi baş ağrısına. Göz ağrımda hafiflese de devam ediyor. Ateş,öksürük vs yok. Bilemedim
Eşime izlettim, bana senin dantellilerden yaparsın diyor
Herkesin yapabilecegi bir maske
Sizce maske fiyatları düşer mi? Büyük miktarda üretim başladı diye biliyorum, fiyatları etkiler mi yoksa yüksek fiyattan satmaya devam mı ederler?
Yok hastaneye gitmem zaten emin olmadan. Ben olduğunu da düşünmüyorum zaten çünkü sadece bende olmazdı gibi geliyor ve başka bişey yok bunların haricinde. Ben sadece merak ettim burda illaki duyan olurdu aaa evet böyle belirtilerde olabiliyormuş diyen birileri olur diye düşündüm. Yoksa haberde o kadını görene kadar hiç korona mıyım gibi bi düşüncem yoktu :)Hamıle oldugun ıcın canm hamılelıkte o bas agrısı benı bıtırmıstı ayrıce bel agrında d vıtamını eksıklıgınden kaynaklanıyor olbılr suan testın pozıtıf olsa bıle eve gonderırler agırlasana kadar. Suan hastaneye gıtmen tehlıkelı olabılır ıkı gun daha bekle derım sen bılırsın. Baska yorum yapanlarıda degerlendır.
Ben de ekmek almaya gidemedigim icin kizarttigim hamurlarin resmini cizeyimValla o kadar haklısın ki tamamen katılıyorum bu fikire))
Bu günler tarihe geçmeli bundan sonrasi icin bari faydamız olsun..
Ben kendime bir mağara bulup duvarlarına maskeli insanların resmini çizeceğim mesela
Civittim aniden pardon
Coronayı bilmem de tansiyonunuzu takip edin ani baş ağrısı gebelikte istenen bir durum değilYok hastaneye gitmem zaten emin olmadan. Ben olduğunu da düşünmüyorum zaten çünkü sadece bende olmazdı gibi geliyor ve başka bişey yok bunların haricinde. Ben sadece merak ettim burda illaki duyan olurdu aaa evet böyle belirtilerde olabiliyormuş diyen birileri olur diye düşündüm. Yoksa haberde o kadını görene kadar hiç korona mıyım gibi bi düşüncem yoktu :)
Canım senin haftalarındayken ben baş ağrısından ağlıyordum, gözlerimi tülbentle sarıyordum en ufak bi ışık huzmesine bile tahammülüm yoktu. O haftalar geçmek bilmedi. Sebepsiz baş ağrıları.. İlaç olarak da zaten bir parol içebiliyordum, hiçbir şey içmesen daha çabuk atlatırsın o derece etkisiz bir ilaç.. Yani bence senin oldukça normal.. Kafana takma..hanımlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere. Özellikle doktor tanıdığı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 2 3 gündür bel ağrım vardı bugün sabah kalktığımda tek gözüm sanki patlayacakmış gibi,içerden kesik atılıyormuş gibi ağrımaya başladı. Baya şiddetliydi. Sonra baş ağrısı eklendi şiddetli yine. Normalde bunları koronaya yormazdım belirtilerinde yok diye biliyodum lakin haberlerde taburcu olan bi kadını gösterdiler. “Bende herhangi bi belirti yoktu hastaneye yattıktan 2 3 gün sonra bel ağrısı,baş ağrısı ve halsizlik başladı” dedi. Arkadaşı pozitif çıktığı için yaptırmış testi ve pozitif çıkmış. Öyle aynı belirtiler olunca bi acaba mı ? dedim. Dışarı çıkmıyoruz sadece market alışverişi. Onu da olabildiğince az yapmaya çalışıyoruz ama evde küçük çocuk olunca çok az olamıyor o market alışverişi. Aldıklarımızın temizliğine de dikkat ediyoruz. Ev halkında benim haricimde bişey yok. Böyle bişey duyan,bilen var mı aranızda ? Ağrı kesici aldım etki etmedi baş ağrısına. Göz ağrımda hafiflese de devam ediyor. Ateş,öksürük vs yok. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?