bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim daha erken dönemlerde olmuştu ilk hamileliğimde ondan bunu hamileliğe yormamıştım pek ama bu haftalarda olduysa sizin benimde öyledir muhtemelen teşekkür ederim takip etcem yinede

Benim daha erken dönemlerde olmuştu ilk hamileliğimde ondan bunu hamileliğe yormamıştım pek ama bu haftalarda olduysa sizin benimde öyledir muhtemelen teşekkür ederim takip etcem yinede
Tabi takibi elden bırakmamak lazım ama dediğim gibi benim de şiddetli baş ağrılarım oldu o haftalarda.. Benim kusmalarım da 5 buçuk ayda bitti mesela Hamilelikte her an her şey olabiliyor.

Gözde zonklama da baş agrısının uzun sürmesınden olabılır genelde benım bas agrıma eslık ederdı gozun arkasından dayanılmayacak bır acı tansıyon dusuklugude yapabılır.

Yanıltmak istemem, ama hamilelikte benim de o haftalar da baş ağrım olmuştu acayip derece de, vücutta ki kan miktarı arttığı için oluyormuş. Su içmeyi arttırın.

Gecmis olsun,insallah cabuk gecer,camasir suyu kokusu dokunmadi mi rahatsizken? diyorum ve derken de anliyorum aslinda seni,hep ayni konumdayiz,once annelik

Ben de bu gece oyle dusundum maske hakkinda Mune.
Hasta olmayan takmasin diyor ama o surekli takmayi dusunen icin bence.
Ornegin en basit maske bile markette beni baskasinin,baskasini da benim tukuruk damlacigimdan koruyorsa az sey mi?
O iyi bu degil diyorlar,biz simdi asgari faydanin da pesindeyiz.
Ne kadar korunsak kar.
O paket yikamalari 2 hafta once de yaptim,seker paketine su kacirmisim:)
Ama yine yapacagim,o hafta gittigimde bile kac gun semptom aradim kendimde,insan rahat uyuyamaz yoksa.
Temiz havali ferah bir bolgedeyim ama hic guvenli degilim yine de,igne deligine de girsek Allaha emanetiz ancak,degilmi ki en basiti mecburen alisveris yapiyoruz.
derin sularda nin verdigi ornek beni tedirgin etti,havanin oldugu heryerde bu lanet var belliki...

Bu adam doktor. Kisacasi ozet geceyim; ocak ayinda cok hastalanmis. Gribe benzerdi ama daha kotusuydu diyor. Bugun coronavirus antikor testi yaptirmis ve sonuc pozitif cikmis. Yani adamin kaninda coronaya karsi antikorlar varmis. Muhtemelen ocak ayinda gecirdigi hastalik coronaydi. Yarin testi tekrarlayacakmis.

Türkiye de de bu durumu Şubat da geçirmiş olabilir miyiz Şubat da zatürre oldum ölü gibi 10 gün yattim

Türkiye de de bu durumu Şubat da geçirmiş olabilir miyiz Şubat da zatürre oldum ölü gibi 10 gün yattim
olabılır
benım babam 65 yasında 3 ay once ınanılmaz hasta oldu bır odadan dıgerıne gecemıyordu nefes nefese kalıyordu ter ıcındeve yuksek ates
hatta hastanede yogun bakıma aldılar rontgen cektıler hafıf bır golge gorduler ne oldugunu anlayamadılar 1 hafta yogun bakımda kaldı 1 ay evde bır turlu ıyılesemedı cok agır gecırdı doktorlar cok agır grıp olmussun cıgerını usutmussun dedıler bır zature dedıler doktorlarda tam anlamadı hatta bır cıger usutmesı boyle mı yapar dedık bızde bızı bıle yanına almadılar babamın

bızde bunu konustuk telefonda bugun babamla acaba o yasadıgı grıp dedıklerı sey bu muydu dıye
cunku bu yasıma kadar hıc boyle olmamıstım bu baskaydı dedı babam
cok dınc bır adamdır bu arada gorsenız 65 demezsınız saglıgına cok dıkkat eder bu sebeple hayatda kaldı bence 1 hafta gozetım altında hastanede tutmuslardı cok zordu

Babanizdan sonra, babanizin temas ettigi kisilerde hastalandimi? Virus bulasiciligi ile meshur oldugu icin merak ettim.

Babanizdan sonra, babanizin temas ettigi kisilerde hastalandimi? Virus bulasiciligi ile meshur oldugu icin merak ettim.
tesaduf o donem annem sehır dısındaydı ben evlıyım babam evde tek kaldı kendı işi arada bır ugruyor pek evden cıkmadı ben yemek yaptım goturdum arada bır ugradım evını temızledım yardımcı oldum
bana bırsey olmadı cunku kucuk cocuklusun sana grıp bulasmasın dıye benıde hep uzak tuttu hatta hastaneye gıtmıs benım haberım yok yogun bakıma almıslar soylemedı bıle bana tesaduf nasılsın dıye aradıgımda ogrendım hastaneye gıttım yanına almadılar benı
1 hafta sonra eve cıktı

hala o gunden berıdır nefesım eskısı gıbı degıl dıyor sımdı ıyı ama hala tam olarak eskısı gıbı dınc degıl

Biz de yaptıralım belki şansa cikar da işkenceden kurtuluruz.

Cok gecmis olsun ya. Allah hepimizi korusun. Gercekten dunya cok zor gunler geciriyor.

Bilmiyorum gecirmis olma ihtimalimiz var. Ama buna guvenipte tedbiri elden birakmamak gerek..

Ben de ocak ayinin basinda Turkiye'ye geldim. Ucakta arkamdaki adam oksuruyordu ama onemsemedim Cunku corona diye birsey duyulmamisti ozaman.

Geldikten 1 hafta-10 gun kadar sonra hastalandim. Ki evden dogru duzgun disari da cikmadim.
Yasadigim sey garipti gercekten.. Grip gibiydi ama grip degildi sanki. Ates ve bas agrisi gectikten sonra gunlerce durdugum yerde terledim. Belki 1 hafta boyunca surdu bu terleme durumu. Ve agri degil ama asiri yorgunluk vardi. Oturunca bile rahatsiz olup uzanmak istiyordum.. Oksurugum ise daha yeni gecti. 10 gun falan olmustur.. insan acaba mi diyor.

Olabilir çünkü bir doktordan okuduğum Çin de Kasım ayında başladığı.
Önce sakladı sonra açıkladı.
Öyle olunca ölümler de net değil bence Çin de.
Zaten hastalık farkedilene kadar çoğu bağışıklık kazanmıştır.
Milyarlık nüfustan bahsediyoruz.

canım çok teşekkür ederim. Sizler de benim moral kaynağımsınız. Ben de sizi hep görmek istiyorum.
Bugün biraz hezeyanlarımla boğdum. İşte kedi kaçtı, saatlerce bulamadık, Bahçe dışına mı kaçtı coronalı yerde mi gezdi, nerede belli değil, O arada birisi inkübasyon süresi 49 gün oldu diyor, tam sağlık bakanı konuşuyor, aynı anda kediyi arıyoruz, hava kararacak kedi yok, derken birisi de rakamlar tutmuyor birbirini deyince insan saçma sapan şeyler de yazıyor. Ne zaman kedi bulundu biraz rahatladım. Sonra hatırladım ki ben dün bütün gün uyumuşum sağlık bakanının dünkü konuşmasını kaçırdım, önceki günü dün zannediyorum falan. Kafa kalmadı ki. Sayılar elbette gerçek sayının çok altında neticede şu an hiç bilmeden gezen anormal sayıda insan var yapılan test sayısı ve inkübasyon süresi de hesaba katılınca bu çok doğal. Ancak ilerisi için de bu konuda şeffaflık şart; bu konuda şeffaflık olmaması da mümkün değil zaten çünkü herkes tekrar eski rahatına dönerse Allah göstermesin tekrar patlar. Bugün alınan önlemlere seviniyorum.
Ben ne kadar arada moralim bozulsa da , söz verdiğim gibi her sabah foto atacağım. ama gün içinde takibe biraz mola verebilirim, bazı şeyleri kaçırmayı da göze alabilirim çünkü sabah akşam virüsle uğraşmaktan iyice tırttım (gece uyurken de kabuslarım hep virüslü). Eşim "kansere davetiye çıkartıyorsun bu kadar stresle" diyor bana... çok üzün yazdım biraz iç dökme oldu. Hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…