bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Helal olsun yazmak, konuşmak böyle anlarda hepimizi rahatlatıyor
Bu kadar sıkıntı yapmayın geldiği gibi gidecek
Bakın geç kalınsa bile iş işten geçmiş değil çok yerinde önlemler alındı bu süreci daha kısa sürede atlatacağız benim inancım çok
Arada anksiyetem hortlasada iyiyim
Kedinizi bulmanıza çok sevindim

Bugün tülbentten maske yapımını izledim bir videoda. Nasıl mutlu oldum. Annem çeyizime neden bu kardar tülbent koydu diye yıllarca kızardım şimdi çok mutluyum :)
Video linkini bulamadım paylaşacaktım

Maske ve eldiven almıştık daha önce
Zaten ben alerji nedeniyledir kullanıyordum evde maskemiz vardı
Zamanında çok uzak dağ başı çok para harcıyorsun çok yoruluyorsun diye söylendiğimiz babamın kendi yaptığı eve geldik
Tam zamanında gelmişiz yasak başladı
Ebeveynler iyili varlar iyiki öngörüleri yüksek sayesinde çocuklarda bi rahat nefes aldı
En yakınımızdaki ev 2 km ötede
Evimiz dağın eteğinde
Bahçede dağda bayırda dolanıyoruz
Doğala döndük
Mecbur herşey ev yapımı
14 gün tamamlamadığımız için ilçeye alışverişe falanda gitmiyoruz
Evde ne varsa o pişiyor
Herşey için bir alternatif buluyoruz
Şu dönemde ihtiyacımız olmayan ne çok şey tükettiğimizi fark ettim
Yıllar sonra anne baba kardeşler yeğenler bir aradayız
Kendi aramızda sosyal mesafeyede dikkat ediyoruz tabi
Çocuklar zorlansada oyuna çevirdik iyice
Şu günleri sağ Salim atlatsak tüm insanlar icin rahat nefes alsa

Ne kadar şanslısınız. İnşallah atlatırız bir an önce dediğiniz gibi.

Yaa süper bayıldım ne güzel maşallah Allah sağlık afiyetle bu kötü günleri atlatmayı nasip etsin hepimize

Merhaba ,
Hepinize sormak istediğim bir şey var,acaba fikrinizi benimle paylaşırmısınız,çünki konu hakkında çok kararsızım açıkçası.... Sizce siperlikler mi daha koruyucu olur yoksa maske takmak mı,sizin fikriniz ne acaba.... ?

Son düzenleme:
Erkek dunyasinda yasiyoruz cunku

Allah bu erkeklerin belasini versin dicemde biraz agir olacak Nebahat Cehreye sormuslar nasil boyle guzel kaldin? Kadin Allah var dolgu botox motox hersey var ama yasina gore cok iyi. Demis: hayatimda erkek yok bence erkekler genel olarak yipratiyor yaslandiriyo bizi

Günaydın, moral kaynağım sevgili dostlarım; Bu sabah bir kalktım, bulutlu ve serin bir hava var. Gökyüzü bembeyaz, Kedim yine kaçar diye korkumdan (o serseri de günaydın diyormuş bu arada sizlere) balkon kapısını aralayıp foto çekemedim ama size geçen bahardan kalan bir gün doğumu ve otların arasında açmış bir papatya gönderiyorum. Bugün de moralimizi yüksek tutmak dileği ile..

cok gecmis olsun.

kasim ayinda (cinden bile once sanirim bu tarih ama) benim de kayinpederim zaturre sebebiyle hastanede yatti. o kadar cok hasta oldu ki, ve nerde nasil o kadar usuttugunu anlamadi kimse. simdi dusunuyorum acaba onunki de mi boyle biseydi

yuksek ıhtımal ... bu tarz durumları aynı sıkayetlerı cevremde de duyunca neden olmasın kı dedım burda da benzer cok durum var hepsının dedıgı aynı sey cunku grıp ama degıl cok agır seklınde ve genelde aynı sıkayetler olmus

olabılır yanı...

sızlere de gecmıs olsun

Kardeşim avukat Şubat ayında öyle kötü hastalandı ki hastanelik oldu.
Korkunç bir başağrısı ve uyutmayan öksürükle bir gecesini hastanede olmak üzere tam üç gece geçirdi.
Teşhisi H1N1'di ama biz şimdi covid-19 olduğunu ve adliyeden kaptığını düşünüyoruz.
4. Gün düzelir gibi oldu ardından orta kulak iltihabı başladı.
Tam 10 gün hasta yattı evde.
Sakın ziyarete gelmeyin diye tembihledi bizi.
Ardından 5 yaşındaki yeğenim hastalandı Allah'tan hafif geçirdi kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…