ikametgahı Balıkesir ise belgelerle ispat ederek izin alabilir anladığım kadarıyla.Arkadaşlar iyi geceler benim eşim izmir de çalışıyor askeri personel ama biz balıkesirde oturuyoruz oğlumla eşim şimdi gelemeyecek mi artık ben anlamadım
mayo kumaşı demişti bir arkadaşımız. eski bir mayomuz vb varsa ben öyle yapmayı düşünüyorum. Etkili mi acaba? Yani bulunduğumuz yerde kesinlikle maske yok.Tülbent delikli oldugundan sizdurmazmi acaba. Daha naylonumsu sert tok kumas yaziyor bazi yerlerde. Yikanabilenlerde öyle
Ben de gördüm onu. Aslında mantıklı. Ben evde denedim ama eşim biraz kiloluboxerla yapılan maske modeli gördüm bugun olmadı onu deneriz
Çok geçmiş olsun.Hastaneye gidince hemen test yapıyorlar mı?Yoksa durumun daha mı ağır olması lazım?Benim şikayetlerim dün akşam üzeri artmaya başladı. Gece ateşim çok yükseldi. Boğaz ağrım arttı iyice. Tansiyonum nabzım yükseldi. Biraz nefes darlıgı da var. Hala öksürük hiç yok. Gece ateş düşürücü aldım. Zar zor sabah ettim. Şimdi göğsümde bi yanma var içerde. Sanki acı biber yemişsin de yanıyor gibi yanma var. Hastaneye gitmedim. Gitmeli miyim bilmiyorum çok da korkuyorum gitmeye annemin yaşadıklarından sonra. Şunu diyebilirim ki vücüdunda bir değişiklik oldugunu anlıyor insan.
Gecmis olsun yani bu durumda ne hastaneye git diyebiliyoruz ne de gitme.Siz ismirdesinoz diye hatirliyorum ekol varya kulak.burin bogaz hastanesi ciglideki ordam bana mesaj gelmisti acıģız hasta kabulune devam ediyoruz diye.Guvenilir olur mu orasi bilmiyorum.ama belki bir secenek olur size diye yazmak istedim.Benim şikayetlerim dün akşam üzeri artmaya başladı. Gece ateşim çok yükseldi. Boğaz ağrım arttı iyice. Tansiyonum nabzım yükseldi. Biraz nefes darlıgı da var. Hala öksürük hiç yok. Gece ateş düşürücü aldım. Zar zor sabah ettim. Şimdi göğsümde bi yanma var içerde. Sanki acı biber yemişsin de yanıyor gibi yanma var. Hastaneye gitmedim. Gitmeli miyim bilmiyorum çok da korkuyorum gitmeye annemin yaşadıklarından sonra. Şunu diyebilirim ki vücüdunda bir değişiklik oldugunu anlıyor insan.
Test yapıyorlar semptomlar varsa. Ama sonuc cıkana kadar hastanede tutuyorlar. Hızlı test kiti geldi mi hastanelere bilmiyorum. Grlmediyse hala 3 gün sürüyor sonuçların cıkması.Çok geçmiş olsun.Hastaneye gidince hemen test yapıyorlar mı?Yoksa durumun daha mı ağır olması lazım?
Anladım çok kötü hissetmiyorsanız gitmek için biraz daha bekleyin bence.Şu durumda evde olmak hastahanede olmaktan iyidir.Daha kötü hissederseniz o zaman gidersiniz.Test yapıyorlar semptomlar varsa. Ama sonuc cıkana kadar hastanede tutuyorlar. Hızlı test kiti geldi mi hastanelere bilmiyorum. Grlmediyse hala 3 gün sürüyor sonuçların cıkması.
Sanırım geçbiz şu an hastalığı hiç geçirmemek için mi uğraşıyoruz, geç geçirmek için mi. bazen umutsuzluğa düşüyorum bunu soruyorum kendime
Günaydın, moral kaynağım sevgili dostlarım; Bu sabah bir kalktım, bulutlu ve serin bir hava var. Gökyüzü bembeyaz, Kedim yine kaçar diye korkumdan (o serseri de günaydın diyormuş bu arada sizlere) balkon kapısını aralayıp foto çekemedim ama size geçen bahardan kalan bir gün doğumu ve otların arasında açmış bir papatya gönderiyorum. Bugün de moralimizi yüksek tutmak dileği ile..
Eki Görüntüle 2614108 Eki Görüntüle 2614109 Eki Görüntüle 2614110
Hocam ocak ayında benim de 35 kisilik sinifimin 16 kisisi ayni gun agir grip gecirdikleriyle ilgili rapor gonderip okula gelemediler kimisi 1 hafta kimisi 10 gun civari katilamad derse.Ates boğaz agrisi siddetli oksuruk sikaytleriyle.Uzerine ben esim ve en son cocugumda hasta olduk nefes almakta cok zorlandim o donem.Bende hep bunu düşünüyorum bizim ocak ayinda yasadimiz neydi.Domuz gribi dediler veya agir grip.Yani kac yillik ogretmenim.hic bu kadar sayida ogrencinin ayni anda , ayni siddette grip olduğuna sahit olmadim.O nedenle ocak subat aylarinda yasanan bu hastaligin korona olma ihtimali oldugunu bende dusunuyorum.Bu konuyu bizler gibi dusunenler bir programda profesore sordular ama prof o donemde yasanan korona degildi korona olsa ölenlerde yapilan otopsiden korona oldugunu anlardik gibi bir seyler soyledi.Kafam karisti yani.Prof degil diyor ama o donemde yasanan da bence bir ilkti bulasicilik ve siddeti acisindan.Kardeşim avukat Şubat ayında öyle kötü hastalandı ki hastanelik oldu.
Korkunç bir başağrısı ve uyutmayan öksürükle bir gecesini hastanede olmak üzere tam üç gece geçirdi.
Teşhisi H1N1'di ama biz şimdi covid-19 olduğunu ve adliyeden kaptığını düşünüyoruz.
4. Gün düzelir gibi oldu ardından orta kulak iltihabı başladı.
Tam 10 gün hasta yattı evde.
Sakın ziyarete gelmeyin diye tembihledi bizi.
Ardından 5 yaşındaki yeğenim hastalandı Allah'tan hafif geçirdi kuzum.
Ben de hastaneye gitmeye çok korkuyorum. Anksiyete hastası olduğum için mi yoksa bu virüsten mi bilmiyorum 15 gündür iştahım yok, kilo verdim. 4 gün önce kuru öksürük başladı ama akşamları oluyor 20 dakikada bir tutuyor. 1 hafta önce bıçak gibi sigarayı kestim inşallah ondandır diyorum. Ateş yok. Ama doktor olan görümcemi aradım beni rahatlatsın diye bence git test yaptır kilo vermen falan da normal değil dedi, delirmek üzereyim. Eşim markete çıkıyor diye tuvaletimi bile ayırdım. 22 gündür sadece 1 kez markete gittim. Nasıl olur anlamıyorumBenim şikayetlerim dün akşam üzeri artmaya başladı. Gece ateşim çok yükseldi. Boğaz ağrım arttı iyice. Tansiyonum nabzım yükseldi. Biraz nefes darlıgı da var. Hala öksürük hiç yok. Gece ateş düşürücü aldım. Zar zor sabah ettim. Şimdi göğsümde bi yanma var içerde. Sanki acı biber yemişsin de yanıyor gibi yanma var. Hastaneye gitmedim. Gitmeli miyim bilmiyorum çok da korkuyorum gitmeye annemin yaşadıklarından sonra. Şunu diyebilirim ki vücüdunda bir değişiklik oldugunu anlıyor insan.
cok gecmis olsun ates dusuyor mu?Benim şikayetlerim dün akşam üzeri artmaya başladı. Gece ateşim çok yükseldi. Boğaz ağrım arttı iyice. Tansiyonum nabzım yükseldi. Biraz nefes darlıgı da var. Hala öksürük hiç yok. Gece ateş düşürücü aldım. Zar zor sabah ettim. Şimdi göğsümde bi yanma var içerde. Sanki acı biber yemişsin de yanıyor gibi yanma var. Hastaneye gitmedim. Gitmeli miyim bilmiyorum çok da korkuyorum gitmeye annemin yaşadıklarından sonra. Şunu diyebilirim ki vücüdunda bir değişiklik oldugunu anlıyor insan.
Denedim aslında güzel oldu ama benim eşim de zayıf olduğu için boğaz kısmı felaket sıktıBen de gördüm onu. Aslında mantıklı. Ben evde denedim ama eşim biraz kilolukafama büyük geldi olmadı yani
Bütün bağışıklığı düşük tanıdıklarım iki üç aya olmayabilir yani. Ben de dahil tabii. Bunu bilerek nasıl yaşanır kiSanırım geç
Bende kilo verdm anksiyete hastasiyim. Oksuruk yok ama gicik var bogazimda. Stresten diye dusunyrm ates yok gorumceniz me dediBen de hastaneye gitmeye çok korkuyorum. Anksiyete hastası olduğum için mi yoksa bu virüsten mi bilmiyorum 15 gündür iştahım yok, kilo verdim. 4 gün önce kuru öksürük başladı ama akşamları oluyor 20 dakikada bir tutuyor. 1 hafta önce bıçak gibi sigarayı kestim inşallah ondandır diyorum. Ateş yok. Ama doktor olan görümcemi aradım beni rahatlatsın diye bence git test yaptır kilo vermen falan da normal değil dedi, delirmek üzereyim. Eşim markete çıkıyor diye tuvaletimi bile ayırdım. 22 gündür sadece 1 kez markete gittim. Nasıl olur anlamıyorumciğerimde ağırlık hissediyorum psikolojik mi anlamıyorum.
Görümcem hiç risk almıyor sanırım, git test yaptır öksürük varsa dedi. Sigarayı bıraktım ondan öksürük olmaz mı dedim, hayır ondan öksürük olmaz gitmelisin dediBende kilo verdm anksiyete hastasiyim. Oksuruk yok ama gicik var bogazimda. Stresten diye dusunyrm ates yok gorumceniz me dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?