bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Virüsün bulaşıcılığı çok yüksek, sadece onların geçirmesiyle evden çıkaramazdınız.
Muhakkak çevrelerinde birileri daha hasta olurdu. 10 kişinin 7-8 i belirti gösteriyor.
O yaşlarda zatürre, grip zaten oyle geçirilir.
Bu sene geçirilenin daha ağır olması sizi yanıltmasın.

Bende kilo verdm anksiyete hastasiyim. Oksuruk yok ama gicik var bogazimda. Stresten diye dusunyrm ates yok gorumceniz me dedi
Ne kadar kilo verdiniz, o da normal değilmiş görümcemin dediğine göre. Ama siz beni anlarsınız anksiyetede iştah direk kesiliyor böyle bir durumda, en güzel yemek de gelse zorla yiyor insan değil mi?

Ama.14gundur mu boylesiniz Yani benim kilo vermem Beni uzdu neden verdm diye dusununce bende stres yapinca Hemen istahim gidio bide bogazim.on gundur agrioo gicik gibi yapio

Ne kadar kilo verdiniz, o da normal değilmiş görümcemin dediğine göre. Ama siz beni anlarsınız anksiyetede iştah direk kesiliyor böyle bir durumda, en güzel yemek de gelse zorla yiyor insan değil mi?
Uc kilo verdm ama Ben ne zmn stress gorsem byle kilo verirm ona bagliyorum peki Siz me kdr verdiniz evet bogazimdan zor iniyor bazen yedigim cunku normalde guzel yerdm herseyi

Test yapıyorlar semptomlar varsa. Ama sonuc cıkana kadar hastanede tutuyorlar. Hızlı test kiti geldi mi hastanelere bilmiyorum. Grlmediyse hala 3 gün sürüyor sonuçların cıkması.

eklem agrilariniz var mi acaba? asiri siddetli insani yerinde durduramayacak eklem-kemik agrilari da nefessiz kalmak kadar ciddi semptomlardan. babam sadece bu tip agrilar ve 38 atesle test yaptirmis. cigerlerde tutulma olmadigi icin 10 gunde atlatmisti. kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama bir anormallik oldugunu dusunuyorsaniz hastaneyi bir arayin derim. cok gecmis olsun umarim dusundugumuz sey degildir kolayca toparlarsiniz.

Babaniz gecirdi mjjj

Test yapıyorlar semptomlar varsa. Ama sonuc cıkana kadar hastanede tutuyorlar. Hızlı test kiti geldi mi hastanelere bilmiyorum. Grlmediyse hala 3 gün sürüyor sonuçların cıkması.
Geçmiş olsun COLIN.
Kafam karıştı şimdi. 3 gün sürüyor sonuçların cıkması diyorsun. Ama hergün toplam test sayısı-pozitif hasta sayısı veriliyor günlük olarak
Bu durumda o günkü yapılan testlerin sonucu olmuyor pozitif vakalar

Sabah sıkıca giyindik ev yapımı tülbent maskelerimizi taktık eczaneye gittik önce,
ben arabada bekledim.
Tek kullanımlık kağıt pk içindeki maske 6 TL evet tek bir maske 6 TL eşim üçer tane almış 36 TL ödemiş.
Ordan markete girdik ne görelim 10'lu maske paketleri 19,90 TL almak isteyenler olursa M.p.ş'a baksınlar.
2'şer pk maske ve tek kullanımlık eldiven aldık ordan da, ufak tefek meyve-sebze hemen eve.
Eskiden keyif aldığım alışveriş resmen eziyet oldu gerçi biz çok abartmıyoruz dezenfekte işini ama yine de oraya değme, kartı dezenfekte et, üstündekileri balkona as, psikolojik bir baskı oluşturuyor ister istemez.
Bugünümüze şükür...

dogrudur haklısınız
bılemıyorum nedır ne degıldır tek bıldıgım tomografıde bır leke gorduler ne oldugunu anlayamadılar ve 1 hafta hastanede kaldı sans eserı o sırada annem sehır dısındaydı babam evde tektı kucuk cocukluyum dıye benı de yanına yaklastırmadı

ama dedıgınız gıbı o yaslarda grıp cok agır gectıgınden yanılmıs olabılırız
mesela babam hastaneye gıdıp test yaptırsa gecırıp gecırmedıgı falan cıkar mı bunu da merak edıyorum

cok gecmıs olsun sassy babanın durumu nasıl sımdı

Cok gecmis olsun COLIN

Dinlediklerimden kuru öksürük ana belirti. Ben olsam gitmezdim çünkü bir sey olursa annene bulaştırma riskin var ama seni de yanlis yönlendirmek istemem.

Gecmis olsun. Evde mi yatta hastane mi. Bide nasil.anlamis
cok gecmıs olsun sassy babanın durumu nasıl sımdı

cok tesekkur ederim. kendisi zaten doktor, corona tanisi olan bazi hastalarla ilgilenmek icin gitmisti. belki normal vatandaslara o semptomlarla test yapilmaz ama vucut agrilari ve ates olunca test yaptirmis cigerlere inmeden tedaviye baslandi. hastanede 10 gun kaldi. su an evde hala supplementlerini kullaniyor gunde tek doz da ilaci var.

Hizli tani testi kitlerini kullaniyorlar. Hastanelere dağıtıldı. Benim de aklimi karistiran bu kitlerin Çinden gelmesi ve onların bozuk olduğunun söylentisi.

biz şu an hastalığı hiç geçirmemek için mi uğraşıyoruz, geç geçirmek için mi. bazen umutsuzluğa düşüyorum bunu soruyorum kendime
sahsen ben bulasacaksa bıle ne kadar gec bulasırsa o kadar ıyı dıyorum
suan hastaneler doktorlar saglık sıstemı bu kadar yogunken belırlı bır ılacı asısı yokken mucadele etmekten cekınırım
bı yerde ıllakı herkese bulasır dıye de dusunuyorum bu kadar hızla yayılan bır vırusun engellenmesı cok zor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…