olabılır
benım babam 65 yasında 3 ay once ınanılmaz hasta oldu bır odadan dıgerıne gecemıyordu nefes nefese kalıyordu ter ıcındeve yuksek ates
hatta hastanede yogun bakıma aldılar rontgen cektıler hafıf bır golge gorduler ne oldugunu anlayamadılar 1 hafta yogun bakımda kaldı 1 ay evde bır turlu ıyılesemedı cok agır gecırdı doktorlar cok agır grıp olmussun cıgerını usutmussun dedıler bır zature dedıler doktorlarda tam anlamadı hatta bır cıger usutmesı boyle mı yapar dedık bızde bızı bıle yanına almadılar babamın
bızde bunu konustuk telefonda bugun babamla acaba o yasadıgı grıp dedıklerı sey bu muydu dıye
cunku bu yasıma kadar hıc boyle olmamıstım bu baskaydı dedı babam
cok dınc bır adamdır bu arada gorsenız 65 demezsınız saglıgına cok dıkkat eder bu sebeple hayatda kaldı bence 1 hafta gozetım altında hastanede tutmuslardı cok zordu
cok gecmis olsun.
kasim ayinda (cinden bile once sanirim bu tarih ama) benim de kayinpederim zaturre sebebiyle hastanede yatti. o kadar cok hasta oldu ki, ve nerde nasil o kadar usuttugunu anlamadi kimse. simdi dusunuyorum acaba onunki de mi boyle biseydi
Ne kadar kilo verdiniz, o da normal değilmiş görümcemin dediğine göre. Ama siz beni anlarsınız anksiyetede iştah direk kesiliyor böyle bir durumda, en güzel yemek de gelse zorla yiyor insan değil mi?Bende kilo verdm anksiyete hastasiyim. Oksuruk yok ama gicik var bogazimda. Stresten diye dusunyrm ates yok gorumceniz me dedi
Ama.14gundur mu boylesiniz Yani benim kilo vermem Beni uzdu neden verdm diye dusununce bende stres yapinca Hemen istahim gidio bide bogazim.on gundur agrioo gicik gibi yapioGörümcem hiç risk almıyor sanırım, git test yaptır öksürük varsa dedi. Sigarayı bıraktım ondan öksürük olmaz mı dedim, hayır ondan öksürük olmaz gitmelisin dediben kötü olunca da tamam bir kaç gün daha kendini takip et kötüleşirsen gidersin dedi.
Uc kilo verdm ama Ben ne zmn stress gorsem byle kilo verirm ona bagliyorum peki Siz me kdr verdiniz evet bogazimdan zor iniyor bazen yedigim cunku normalde guzel yerdm herseyiNe kadar kilo verdiniz, o da normal değilmiş görümcemin dediğine göre. Ama siz beni anlarsınız anksiyetede iştah direk kesiliyor böyle bir durumda, en güzel yemek de gelse zorla yiyor insan değil mi?
Ama bizde olsa eslerimiz Dede olur bence olmazmiUc kilo verdm ama Ben ne zmn stress gorsem byle kilo verirm ona bagliyorum peki Siz me kdr verdiniz evet bogazimdan zor iniyor bazen yedigim cunku normalde guzel yerdm herseyi
Test yapıyorlar semptomlar varsa. Ama sonuc cıkana kadar hastanede tutuyorlar. Hızlı test kiti geldi mi hastanelere bilmiyorum. Grlmediyse hala 3 gün sürüyor sonuçların cıkması.
Babaniz gecirdi mjjjeklem agrilariniz var mi acaba? asiri siddetli insani yerinde durduramayacak eklem-kemik agrilari da nefessiz kalmak kadar ciddi semptomlardan. babam sadece bu tip agrilar ve 38 atesle test yaptirmis. cigerlerde tutulma olmadigi icin 10 gunde atlatmisti. kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama bir anormallik oldugunu dusunuyorsaniz hastaneyi bir arayin derim. cok gecmis olsun umarim dusundugumuz sey degildir kolayca toparlarsiniz.
Babaniz gecirdi mjjj
Babaniz gecirdi mjjj
Gecmis olsun. Evde mi yatta hastane mi. Bide nasil.anlamis
Ben de normalde çok iştahlıyım. 5 kilo verdim.Uc kilo verdm ama Ben ne zmn stress gorsem byle kilo verirm ona bagliyorum peki Siz me kdr verdiniz evet bogazimdan zor iniyor bazen yedigim cunku normalde guzel yerdm herseyi
Bünyeleri daha mı güçlü acaba bilmiyorum kiAma bizde olsa eslerimiz Dede olur bence olmazmi
Geçmiş olsun COLIN.Test yapıyorlar semptomlar varsa. Ama sonuc cıkana kadar hastanede tutuyorlar. Hızlı test kiti geldi mi hastanelere bilmiyorum. Grlmediyse hala 3 gün sürüyor sonuçların cıkması.
dogrudur haklısınızVirüsün bulaşıcılığı çok yüksek, sadece onların geçirmesiyle evden çıkaramazdınız.
Muhakkak çevrelerinde birileri daha hasta olurdu. 10 kişinin 7-8 i belirti gösteriyor.
O yaşlarda zatürre, grip zaten oyle geçirilir.
Bu sene geçirilenin daha ağır olması sizi yanıltmasın.
Canm bence ayni durumdayiz bide bisey dicem beslenmene dikkat et evi sk Al havalandir ve uyuyablrsen. Uyu dinlen zaten evde de bu sekilde muayene ediyorlar yurt disindan bir hasta anlatmisti evi havalandir demisler beslen uyu. Dinlen diyeBen de normalde çok iştahlıyım. 5 kilo verdim.
Gecmis olsun. Evde mi yatta hastane mi. Bide nasil.anlamis
cok gecmıs olsun sassy babanın durumu nasıl sımdı
Hizli tani testi kitlerini kullaniyorlar. Hastanelere dağıtıldı. Benim de aklimi karistiran bu kitlerin Çinden gelmesi ve onların bozuk olduğunun söylentisi.Geçmiş olsun COLIN.
Kafam karıştı şimdi. 3 gün sürüyor sonuçların cıkması diyorsun. Ama hergün toplam test sayısı-pozitif hasta sayısı veriliyor günlük olarak
Bu durumda o günkü yapılan testlerin sonucu olmuyor pozitif vakalar
sahsen ben bulasacaksa bıle ne kadar gec bulasırsa o kadar ıyı dıyorumbiz şu an hastalığı hiç geçirmemek için mi uğraşıyoruz, geç geçirmek için mi. bazen umutsuzluğa düşüyorum bunu soruyorum kendime
Teşekkür ederimikametgahı Balıkesir ise belgelerle ispat ederek izin alabilir anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?