- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ben şubatta geçirdiğimi düşünüyorum ama test yaptırmadım. O yüzden yuzde yuz emin degilim. Hic geçirmemek herkesin ideali ama o da olmazsa gec gecirmek.biz şu an hastalığı hiç geçirmemek için mi uğraşıyoruz, geç geçirmek için mi. bazen umutsuzluğa düşüyorum bunu soruyorum kendime
biz şu an hastalığı hiç geçirmemek için mi uğraşıyoruz, geç geçirmek için mi. bazen umutsuzluğa düşüyorum bunu soruyorum kendime
Keşke test alinanlarda evde durmayı becerse arkadaşım asm de kac kisi test yaptırıp yok çocuğun boy-kilo ölçümüne gelen, yok korunma iğnesine gelenlerle dolu malesef bunlar pozitif cikmis. Insan az önemser kul.hakkina girmekten korkar ama nerde hala korunma iğnesinde aklikesinlikle geç yakalanmak için. hem etkisi azalacak hem de hastanelerde ne kadar az hasta olursa hizmet o kadar iyi ve kaliteli olabilecek. yatak ve solunum cihazları o kadar yeterli olabilecek. zaten o nedenle hafif atlatanları eve gönderiyor ve karantinaya girin diyorlar.
Keşke test alinanlarda evde durmayı becerse arkadaşım asm de kac kisi test yaptırıp yok çocuğun boy-kilo ölçümüne gelen, yok korunma iğnesine gelenlerle dolu malesef bunlar pozitif cikmis. Insan az önemser kul.hakkina girmekten korkar ama nerde hala korunma iğnesinde akli
Aaaa cok gecmis olsun. Peki bu hastaligi geciren bir daha gecirirmi acaba Yani gorevine basliyacak mi Tam olarak iyilesince bu arada tekrardan cook gecmis olsuncok tesekkur ederim. kendisi zaten doktor, corona tanisi olan bazi hastalarla ilgilenmek icin gitmisti. belki normal vatandaslara o semptomlarla test yapilmaz ama vucut agrilari ve ates olunca test yaptirmis cigerlere inmeden tedaviye baslandi. hastanede 10 gun kaldi. su an evde hala supplementlerini kullaniyor gunde tek doz da ilaci var.
Çok geçmiş olsun eğer kendinizi daha kötü hissederseniz hastaneye gidersiniz ama bence şmd,l,k g,tmey,n, beslenmenize, uykunuza dikkat edin, bol su için, bence psikolojiktir. Corona olsanız ciddi bir şeyler olduğunu anlamamanız mümkün eğil bence. Ayrıca sigarayı bırakmanın ardından artan öksürük nöbetleri oluyormuş bir süre.Ben de hastaneye gitmeye çok korkuyorum. Anksiyete hastası olduğum için mi yoksa bu virüsten mi bilmiyorum 15 gündür iştahım yok, kilo verdim. 4 gün önce kuru öksürük başladı ama akşamları oluyor 20 dakikada bir tutuyor. 1 hafta önce bıçak gibi sigarayı kestim inşallah ondandır diyorum. Ateş yok. Ama doktor olan görümcemi aradım beni rahatlatsın diye bence git test yaptır kilo vermen falan da normal değil dedi, delirmek üzereyim. Eşim markete çıkıyor diye tuvaletimi bile ayırdım. 22 gündür sadece 1 kez markete gittim. Nasıl olur anlamıyorumciğerimde ağırlık hissediyorum psikolojik mi anlamıyorum.
Ya bilmiyorlar ki gelen kisi demiyor mecbur yaptirmasi lazim videoya çekiyorlarmış bakmıyor etmiyor diye. Hayir sen suphelendin test yapildi neden kirik dizini evinde oturmuyorsun gerçekten anlayamıyorum.valla o noktada doktorların da bi git demesi ve işlem yapmaması lazım bence.
gerçi eminim çoğu diyordur da, bizim halkımıza sökmüyor.
Bizde uc kişi etkilendi.Valla herkes geçirdik diyor ama birilerinede bulaşacak bu herkes mi kimseyi etkilemeden geçirdi. Eşimde oğluma.geçirdi diyor ama hic bize birşey. Olmadi . O zaman mutasyona uğradi.
evet aynen öyle, test sonucu bekleniyor vakanın kesinleşmesi ve resmi kayıtlara yansıtılması için.Geçmiş olsun COLIN.
Kafam karıştı şimdi. 3 gün sürüyor sonuçların cıkması diyorsun. Ama hergün toplam test sayısı-pozitif hasta sayısı veriliyor günlük olarak
Bu durumda o günkü yapılan testlerin sonucu olmuyor pozitif vakalar
çok geçmiş olsun, evet eğer babanız test yaptırsa çıkan antikor sayısından anlaşılır geçirip geçirmediği ama bu aralar belirtisi yoksa test yapmazlar diye düşünüyorum.dogrudur haklısınız
bılemıyorum nedır ne degıldır tek bıldıgım tomografıde bır leke gorduler ne oldugunu anlayamadılar ve 1 hafta hastanede kaldı sans eserı o sırada annem sehır dısındaydı babam evde tektı kucuk cocukluyum dıye benı de yanına yaklastırmadı
ama dedıgınız gıbı o yaslarda grıp cok agır gectıgınden yanılmıs olabılırız
mesela babam hastaneye gıdıp test yaptırsa gecırıp gecırmedıgı falan cıkar mı bunu da merak edıyorum
hmm anladımçok geçmiş olsun, evet eğer babanız test yaptırsa çıkan antikor sayısından anlaşılır geçirip geçirmediği ama bu aralar belirtisi yoksa test yapmazlar diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun COLIN.
Kafam karıştı şimdi. 3 gün sürüyor sonuçların cıkması diyorsun. Ama hergün toplam test sayısı-pozitif hasta sayısı veriliyor günlük olarak
Bu durumda o günkü yapılan testlerin sonucu olmuyor pozitif vakalar
bozuk değilse de güvenilirlikleri düşük anladığım kadarıyla hızlı kitlerin, yani %30 ve %70 diye rakamlar telafuz ediliyor. %30 olsa çok berbat bir test demektir zaten işe yaramaz bu yüzden sanırım pozitif vakaların %70ini yakalıyordur, diğer pozitif vakalar (%30) negatif sonuç veriyor ve belirti varsa testin tekrarlanması gerekiyor.Hizli tani testi kitlerini kullaniyorlar. Hastanelere dağıtıldı. Benim de aklimi karistiran bu kitlerin Çinden gelmesi ve onların bozuk olduğunun söylentisi.
Aaaa cok gecmis olsun. Peki bu hastaligi geciren bir daha gecirirmi acaba Yani gorevine basliyacak mi Tam olarak iyilesince bu arada tekrardan cook gecmis olsun
O yüzden ben bu vakaların çoğunun covid 19 değil domuz gribi olduğunu düşünüyorum. Biz de geçirdik, kayınpederim ocakta geçirdi onunki domuz gribi değildi ve ne olduğu anlaşılmadı ama Covid 19 olsaydı bulaşırdı. Çinden zaten bulaşa bulaşa geldi, sonradan mutasyon geçirdi de bulaşıcılığı arttı diye düşünmüyorum; olsaydı bulaşırdı.Valla herkes geçirdik diyor ama birilerinede bulaşacak bu herkes mi kimseyi etkilemeden geçirdi. Eşimde oğluma.geçirdi diyor ama hic bize birşey. Olmadi . O zaman mutasyona uğradi.
Ya bilmiyorlar ki gelen kisi demiyor mecbur yaptirmasi lazim videoya çekiyorlarmış bakmıyor etmiyor diye. Hayir sen suphelendin test yapildi neden kirik dizini evinde oturmuyorsun gerçekten anlayamıyorum.
Etkisi az olacak derken mutasyona uğrayacak anlamında mı. Ne kadar sürede azalır acaba etkisi. Domuz gribi zamanında hiç hatırlamıyorum ne zaman mutasyon olmuştukesinlikle geç yakalanmak için. hem etkisi azalacak hem de hastanelerde ne kadar az hasta olursa hizmet o kadar iyi ve kaliteli olabilecek. yatak ve solunum cihazları o kadar yeterli olabilecek. zaten o nedenle hafif atlatanları eve gönderiyor ve karantinaya girin diyorlar.
Etkisi az olacak derken mutasyona uğrayacak anlamında mı. Ne kadar sürede azalır acaba etkisi. Domuz gribi zamanında hiç hatırlamıyorum ne zaman mutasyon olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?