Ben şokİnsnlar kafayi yeditavuğu eti bile çamaşır suyunda yikayanlar varmıs
Oh oh yarasin birazda tuz ruhuİnsnlar kafayi yeditavuğu eti bile çamaşır suyunda yikayanlar varmıs
Kökten çözümOh oh yarasin birazda tuz ruhu
Bende geçirdiğini düşenenlerdenim hastaneye maskeyle gittim ve iyileşmediğim için 2. Kez başka bir hastaneye gittim yine maske vardı bende fakat beni ilk muayene eden hekim maske kullanmadı ağzımın içine kadar girdi ona ne oldu bilinmez lakin grip bile olsa sonuçta bulaşacağı kesin maskesiz muayene etmesi tuhafıma gitmişti bu olay şubatta yaşandı o zamanlar korona Türkiye'de diye bir haber yoktu. Bu arada hatırladığım geceleri hafif bir nefes darlığı yaşamıştım hatta kızımın soğuk buhar makinasını yanı başımda çalıştırıp onla rahatlıyordum.Valla herkes geçirdik diyor ama birilerinede bulaşacak bu herkes mi kimseyi etkilemeden geçirdi. Eşimde oğluma.geçirdi diyor ama hic bize birşey. Olmadi . O zaman mutasyona uğradi.
Domuz gribi oğlum geçen sene geçirdi, normalde büyükler cok ağır geçiriyor arkadaslrim var oğlum birden ateslendi ,eklem yerleri agridi ertesi gün hemen götürdük, test yapildi pozitifti ilac almaya başlayınca hemen topladi 1 haftada iyi olir dedi ama hemen oldu. Bu sene hastalandığında domuz gribi negatif cikti. Akciğer filmi cekildi doktor hem domuz gribi antibiyotiği hem de başka antibiyotik verdi. Iste esimi oldu diye düşündüren, ateşlendi birden cigere hemen inmesi,kuru öksürük vardi mesela bronşit olmus dedi ama ben hırıltı hic duymadim ama olsa bizede olurdu.bu senede domuz gribi salgini vardi ve çoğu devlet hastanesi bunu test etmiyor. Kisin twitterde cok okudum.O yüzden ben bu vakaların çoğunun covid 19 değil domuz gribi olduğunu düşünüyorum. Biz de geçirdik, kayınpederim ocakta geçirdi onunki domuz gribi değildi ve ne olduğu anlaşılmadı ama Covid 19 olsaydı bulaşırdı. Çinden zaten bulaşa bulaşa geldi, sonradan mutasyon geçirdi de bulaşıcılığı arttı diye düşünmüyorum; olsaydı bulaşırdı.
Hızlı kitler geldi ama her hastaneye dağıtım oldu mu bilmiyorum. Nefes darlığı varsa bence aramalısın, ambulansla gelip test yapmıyorlar mı acaba?Test yapıyorlar semptomlar varsa. Ama sonuc cıkana kadar hastanede tutuyorlar. Hızlı test kiti geldi mi hastanelere bilmiyorum. Grlmediyse hala 3 gün sürüyor sonuçların cıkması.
Bunun nedeni uzmanlar. Tv ye çıkıp yok plastikte bu kadar kalir, yiyecekte su kadar, giyecekte bu kadar. Insanlar panik olup ne yapacağını bilmiyor. Bastan herkes maske kullansın demediler. Deselerdi bu kadar hizli yayılmayacakti.İnsnlar kafayi yeditavuğu eti bile çamaşır suyunda yikayanlar varmıs
Çok geçmiş olsun umarım değildir. 184 ü aradınız mı? Eve gelebilirler belki rest için.Benim şikayetlerim dün akşam üzeri artmaya başladı. Gece ateşim çok yükseldi. Boğaz ağrım arttı iyice. Tansiyonum nabzım yükseldi. Biraz nefes darlıgı da var. Hala öksürük hiç yok. Gece ateş düşürücü aldım. Zar zor sabah ettim. Şimdi göğsümde bi yanma var içerde. Sanki acı biber yemişsin de yanıyor gibi yanma var. Hastaneye gitmedim. Gitmeli miyim bilmiyorum çok da korkuyorum gitmeye annemin yaşadıklarından sonra. Şunu diyebilirim ki vücüdunda bir değişiklik oldugunu anlıyor insan.
Onlar yuksek sicaklikta pişiyor zaten ya normal yikama yeter benceİnsnlar kafayi yeditavuğu eti bile çamaşır suyunda yikayanlar varmıs
Başta sağlıklı insanın maske takması hasta eder dediler. İnsanlar bilmiyorki zaten kendilerini sağlıklı mı değil mi? Hiç bir belirti göstermeden de ilerleyebiliryormuş sonuçtaBunun nedeni uzmanlar. Tv ye çıkıp yok plastikte bu kadar kalir, yiyecekte su kadar, giyecekte bu kadar. Insanlar panik olup ne yapacağını bilmiyor. Bastan herkes maske kullansın demediler. Deselerdi bu kadar hizli yayılmayacakti.
Sabunlu suyu bile kullanmiyorum sade su ama balkonda en az bir gun bekletiyorum.
Vakaların 1/3 u belirti göstermeden iyilesiyormus. Ortaya hapsuranlar, aksiranlar da cabası . Bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok. Ben ilk günden taktım maskemi. Hijyenik olmayan maske hasta eder. Tek kullanimlik degil.Başta sağlıklı insanın maske takması hasta eder dediler. İnsanlar bilmiyorki zaten kendilerini sağlıklı mı değil mi? Hiç bir belirti göstermeden de ilerleyebiliryormuş sonuçta
Maske takmayı bilmiyor ki insanlar. Daha bugün gördüm, maskeyi elliyor boynuna indiriyor geri takıyor, o ellerini her yere sürüyor.Bunun nedeni uzmanlar. Tv ye çıkıp yok plastikte bu kadar kalir, yiyecekte su kadar, giyecekte bu kadar. Insanlar panik olup ne yapacağını bilmiyor. Bastan herkes maske kullansın demediler. Deselerdi bu kadar hizli yayılmayacakti.
Sabunlu suyu bile kullanmiyorum sade su ama balkonda en az bir gun bekletiyorum.
Aynen ama nasıl bir psikoljiye girmisler demekkiOnlar yuksek sicaklikta pişiyor zaten ya normal yikama yeter bence
cok gecmis olsun ates dusuyor mu?
3 gün önce oldu sadece 1 gün. Bacaklarım ve diz kapaklatım çok agrıdı. Sonraki gün ağrımadı.eklem agrilariniz var mi acaba? asiri siddetli insani yerinde durduramayacak eklem-kemik agrilari da nefessiz kalmak kadar ciddi semptomlardan. babam sadece bu tip agrilar ve 38 atesle test yaptirmis. cigerlerde tutulma olmadigi icin 10 gunde atlatmisti. kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama bir anormallik oldugunu dusunuyorsaniz hastaneyi bir arayin derim. cok gecmis olsun umarim dusundugumuz sey degildir kolayca toparlarsiniz.
Bilmiyorum inanki. Annemi götürdüğüm doktor 3 gün sürüyor sonuçlar demişti. Ona dayanarak söyledim. Hızlı tanı kitlerinden haberim yok dağıtıldı mı dagıtılmadı mı diye.Geçmiş olsun COLIN.
Kafam karıştı şimdi. 3 gün sürüyor sonuçların cıkması diyorsun. Ama hergün toplam test sayısı-pozitif hasta sayısı veriliyor günlük olarak
Bu durumda o günkü yapılan testlerin sonucu olmuyor pozitif vakalar
Öksürük hiç olmadı şua ana kadar. Biraz boğazımda balgam var ama öksürük hiç yok henüz. İlk boğaz agrım halsizliğim çarşamba günü başladı. Bugün 6. Gün oluyor bu durumda kaptıysam eğer. Kalp atışım şuan beni en çok rahatsız eden şey. Dakikada 120 cıkıyor. Dışarı fırlayacakmış gibi aşırı hissettiriyor kendini. Çok rahatsız edici.Cok gecmis olsunCOLIN
Dinlediklerimden kuru öksürük ana belirti. Ben olsam gitmezdim çünkü bir sey olursa annene bulaştırma riskin var ama seni de yanlis yönlendirmek istemem.
Maske takmayı bilmiyor ki insanlar. Daha bugün gördüm, maskeyi elliyor boynuna indiriyor geri takıyor, o ellerini her yere sürüyor.
184"u arasana. Simdi yanlis yönlendirme yapmayalim. Onemli olabilir.Öksürük hiç olmadı şua ana kadar. Biraz boğazımda balgam var ama öksürük hiç yok henüz. İlk boğaz agrım halsizliğim çarşamba günü başladı. Bugün 6. Gün oluyor bu durumda kaptıysam eğer. Kalp atışım şuan beni en çok rahatsız eden şey. Dakikada 120 cıkıyor. Dışarı fırlayacakmış gibi aşırı hissettiriyor kendini. Çok rahatsız edici.
İnsnlar kafayi yeditavuğu eti bile çamaşır suyunda yikayanlar varmıs
Hastaneye gitmeden danışabileceğin bir doktor var mı?3 gün önce oldu sadece 1 gün. Bacaklarım ve diz kapaklatım çok agrıdı. Sonraki gün ağrımadı.
Bilmiyorum inanki. Annemi götürdüğüm doktor 3 gün sürüyor sonuçlar demişti. Ona dayanarak söyledim. Hızlı tanı kitlerinden haberim yok dağıtıldı mı dagıtılmadı mı diye.
Öksürük hiç olmadı şua ana kadar. Biraz boğazımda balgam var ama öksürük hiç yok henüz. İlk boğaz agrım halsizliğim çarşamba günü başladı. Bugün 6. Gün oluyor bu durumda kaptıysam eğer. Kalp atışım şuan beni en çok rahatsız eden şey. Dakikada 120 cıkıyor. Dışarı fırlayacakmış gibi aşırı hissettiriyor kendini. Çok rahatsız edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?