bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok geçmiş olsun ama doktorun verdiği ilacı kullanın bazı antidepresanlar maniye yol açıyor dikkat edin

Arkadaslar burda okuduklarim alinan bazi tedbirlerin aslinda tedbirden ziyade zararli oldugunu düsündürdü bana. Asagidaki videoda Almanyadaki bir Türk doktorunun agzindan neler yapilmali ve yapilmamaliyi izleyebilirsiniz.

Ben de mesela şubat ayında sabah uyandım.siddetli mide bulantısı, ishal, ateş. Ve tüm vücutta ama özellikle bel ve belden altında şiddetli kemik ağrısıyla.agri o kadar şiddetliydi ki yattığım yerde hareketsiz duramıyordum.kivraniyordum.
Şimdi sassy nin babası eklem ağrısı diyince şüphelendim.ıbir de dun 28 yasinda poztif cikip atlatan bir kiz vardi haberlerde. Tek belirtisi bel ağrısıymış.

Ah mune oyle haklisin ki
En kucuk belirtide, bogaz giciginda her birimiz bir odada tecritteyiz goruntuleri geliyor gozumun onune...
Hadi tecrit neyse de....
.......
Allah herkesi korusun,hayirlisiyla kurtullim bu lanet seyden insallah...
Sen de balli ihlamur mu yapsan oksurugune,aksi bir etkisi olmazsa tabii

Esimi az once mecburen alisverise gonderdim,bogazim sizliyor diye tedirgin oldum biraz,gitmek gelmedi icimden.

Maskesini islak mendilini aldi yanina.
Sabahta uzandigim kanapenin basinda karsilikli pencereleri acmis havalandiriyor

Dedim ne yapiyorsun beni carptiracaksin,temiz hava iyidir bu viruse diyor,ciddiye aliyor ikna oldum

Valla boyle seyler yapmam ve onermezdim ama simdi kaygilarimiz cok baska.Sebzeleri
bulasik makinasinin raflarina dizerek yikasaniz nasil olur?

Valla boyle seyler yapmam ve onermezdim ama simdi kaygilarimiz cok baska.Sebzeleri
bulasik makinasinin raflarina dizerek yikasaniz nasil olur?
Ama en düşük sıcaklık derecesi bende 45 derece yani sebzeler o sürede haşlanır gibi ayrıca bulaşık tableti koymasakta, parlatıcı oluyor makinada daha zarar vermez mi?

Kimsenin yasak dinlediği yok ne bilinçsiz duyarsız insanlar var ya kadın çocuğunu almış parka götürmüş bi kaç tane yine çocuk vardı aradım hemen polisi anında geldiler çocuklar hemen kaçtı ama kadın oralı olmadı polis yüksek sesle ikinci kez ikaz edince oflana poflana gitti

İkinci kez aradım polisi aynı park için tekrar doluştular polis uzaklaşınca
Dedi ki memur biraz önce geldik oraya dedim siz gider gitmez tekrar doluştular parka ilk gündem bu kadar uğraştırdılar bizi of ne yapacağız bu insanlarla dedi çok haklısınız Allah yardımcınız olsun dedim
Çok üzüldüm belli ki böyle bir sürü telefon geliyor

Haberee gördüm ceza kesti kadin bilmiyordum yazma dedi ama yazdilar. Keşke ceza yazsalar para gidince üzülür onlar , bazılarında yemin ederim hic akil yok ya da biz böyle psikolojimizi bozduk. Mesela esim bu hafta pazartesi-cuma gidecek ise, şimdiden tuhafim

ya gercekten gerizekali bu insanlar ya keşke virus gerizekalilari etkileseydide hepsinden kurtulsaydik bunlar anca dayaktan anlar iyice bi döveceksin akillanacaklar

ya gercekten gerizekali bu insanlar ya keşke virus gerizekalilari etkileseydide hepsinden kurtulsaydik bunlar anca dayaktan anlar iyice bi döveceksin akillanacaklar
Aynen öyle ama Yine akıllanmazlar ya maalesef ben böyle insanlarda akıl olduğunu hiç düşünmüyorum

İkazdan anlamıyorlar kesinlikle hemen ceza yazmalılar yoksa bu durumu ciddiye almayan büyük bir kesim var

Gercekten bazı insanlar bildiğin gerizekali anlama özürlü,hayır o polislere de yazık yani,başka işleri yokmuş gibi

Ama en düşük sıcaklık derecesi bende 45 derece yani sebzeler o sürede haşlanır gibi ayrıca bulaşık tableti koymasakta, parlatıcı oluyor makinada daha zarar vermez mi?
Ben parlatici kullanmiyorum fakat yine de guvenli olmaz sanirim:/

inşallah çok sağlam cezalar kesilir. sadece para değil hapis cezası da olsa üzülmem artık. bu duyarsızlık beni delirtiyor.
iyi ki aramışsınız polisi. hepimiz bunu yapmalıyız görünce

Yasak gelmese bir dert gelse bir dert benim evin karşısında market ve birkaç mağaza var henüz maske takanı göremedim

Pislik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…