Çok geçmiş olsun ama doktorun verdiği ilacı kullanın bazı antidepresanlar maniye yol açıyor dikkat edinbence stres te yapmissindir. ben 15 gun once nefes darligi icin (baska bulgu yok) saglik ocagina gittim, kalp carpintim vardi bana carpinti ilaci verdi bi de gerildigim icin kas gevsetici, 2 gun iyi geldiler givi ama nefes darligim bitmedi. sonra antidepresana basladim (doktor daha agir bisey yazmisti ama ben daha hafif bi doz aldim) suan daha iyiyim. kaldiki bende oksuruk var ama ates yok nefrs darliginin panik yaptigimda daha cok oldugunu fark ettim mesela. ve kalp carpintisi felaketti...
panik atakmis benimkisi. sende suan hasta oldugun icin panik atak gibi geciriyor olabilirsin.
Ah mune oyle haklisin kiÇok sağol, bünyem sağlamdır kolay hasta olmam, olursam da ayakta geçer gider, aksilik bu ya hasta olmadım olmadım tam salgında hasta oldumateş yok, nefes darlığı yok, şiddetlenen bir öksürük yok ama sesim kısıldı ayarı kaçmış horoz ötmesi gibi çıkıyor :)))) hafif de öksürük var, valla ne olur ne olmaz diye ağzım burnum kapalı geziyorum, çamaşır suyu kokusu dokunsa da silmek zorundaydım, kızım eşim benden narinler, hemen bulaşır hasta olurlar, çamaşır suyu dokunmadı ama, çünkü öyle kötü değilim sesim garip çıkmasa gören hasta bile demez, benim ki terlemeye bağlı üşütme, zaten çok terleyen biriyim her gün kalkar kalkmaz daha yüzümü bile yıkamadan kapı pencere açıp havalandırdığımdan cereyanda kaldım ama yine de tedbir olsun diye genel durumumu takip ediyorum, bu arada ek bilgi vereyim covid19 testi ateş ve öksürük olanlara yapılıyordu, şimdi yalnızca öksürük olması da test yapmaya yeterli bir veriymiş, dün haberlerde alt yazı geçiyordu buna dair.
Azami dikkat etmemizde yarar var Deniz, evet iyileşen vakalar var hatta hafif atlatanlarda mevcut ama bağışıklık sistemlerimiz ne kadar güçlü tam emin değiliz, biz hafif atlatsak çoluk çocuğumuz eşlerimiz, sevdiklerimize bulaştırıp hastalığı ağır geçirmelerine sebep olabiliriz, o insanı vicdanen daha çok rahatsız ediyor.
Dün bir haber kanalının yazarlığını yapan bir gazeteci hanımın oğluyla alakalı video seyrettim, çocuk Fransa'da okuyormuş, anne Türkiye'de, genç delikanlı tabii bir şey olmaz deyip biraz umursamamış ve İtalya'dan gelen bir arkadaşıyla buluşmuş, 3-5 gün sonra arkadaşı covid-19 sonuçlarım pozitif çıktı diye telefon açmış, delikanlıya da bulaşmış, evde karantinaya alınmış o hafif atlatmış ama birlikte yaşadığı kız arkadaşı biraz daha ağır geçiriyormuş çünkü astımı varmış, çocuk vicdan yapmış buluşmasaydım böyle olmayacaktı diyor, anne oğul görüntülü konuşup duygusal anlar yaşadılar, bu hastalığın en kötü yanlarından biri de bu galiba, evladını bile göremiyorsun, o yüzden lütfen hepimiz çok dikkat edelim.
saglik ocagindaki doktor yesil receteli bir ilac yazdi, o daha tehlikeli geldi gozume bir de uzman yazmayinca... daha once kullandigim recetesiz satilan bir antidepresana basladimÇok geçmiş olsun ama doktorun verdiği ilacı kullanın bazı antidepresanlar maniye yol açıyor dikkat edin
Duyarlı olanlardaÇok geçmiş olsun ama doktorun verdiği ilacı kullanın bazı antidepresanlar maniye yol açıyor dikkat edin
Valla boyle seyler yapmam ve onermezdim ama simdi kaygilarimiz cok baska.SebzeleriBenim sebzeler birgün balkonda kaldi bayılmış yavrucaklar simdi alip yıkamam.lazim ama tedirginim. Valla biz suyu cok onceden alip arabada belirtiyoruz bikac gun eve gelince balkona çamaşır suyuyla siliyorum. Yine bekliyor sırası var hangisi once alındı hangisi sonra ona gore kullanıyoruz
Ama en düşük sıcaklık derecesi bende 45 derece yani sebzeler o sürede haşlanır gibi ayrıca bulaşık tableti koymasakta, parlatıcı oluyor makinada daha zarar vermez mi?Valla boyle seyler yapmam ve onermezdim ama simdi kaygilarimiz cok baska.Sebzeleri
bulasik makinasinin raflarina dizerek yikasaniz nasil olur?
İkinci kez aradım polisi aynı park için tekrar doluştular polis uzaklaşınca
Dedi ki memur biraz önce geldik oraya dedim siz gider gitmez tekrar doluştular parka ilk gündem bu kadar uğraştırdılar bizi of ne yapacağız bu insanlarla dedi çok haklısınız Allah yardımcınız olsun dedim
Çok üzüldüm belli ki böyle bir sürü telefon geliyor
ya gercekten gerizekali bu insanlar ya keşke virus gerizekalilari etkileseydide hepsinden kurtulsaydik bunlar anca dayaktan anlar iyice bi döveceksin akillanacaklarİkinci kez aradım polisi aynı park için tekrar doluştular polis uzaklaşınca
Dedi ki memur biraz önce geldik oraya dedim siz gider gitmez tekrar doluştular parka ilk gündem bu kadar uğraştırdılar bizi of ne yapacağız bu insanlarla dedi çok haklısınız Allah yardımcınız olsun dedim
Aynen öyle ama Yine akıllanmazlar ya maalesef ben böyle insanlarda akıl olduğunu hiç düşünmüyorumya gercekten gerizekali bu insanlar ya keşke virus gerizekalilari etkileseydide hepsinden kurtulsaydik bunlar anca dayaktan anlar iyice bi döveceksin akillanacaklar
İkazdan anlamıyorlar kesinlikle hemen ceza yazmalılar yoksa bu durumu ciddiye almayan büyük bir kesim varHaberee gördüm ceza kesti kadin bilmiyordum yazma dedi ama yazdilar. Keşke ceza yazsalar para gidince üzülür onlar , bazılarında yemin ederim hic akil yok ya da biz böyle psikolojimizi bozduk. Mesela esim bu hafta pazartesi-cuma gidecek ise, şimdiden tuhafim
Gercekten bazı insanlar bildiğin gerizekali anlama özürlü,hayır o polislere de yazık yani,başka işleri yokmuş gibiKimsenin yasak dinlediği yok ne bilinçsiz duyarsız insanlar var ya kadın çocuğunu almış parka götürmüş bi kaç tane yine çocuk vardı aradım hemen polisi anında geldiler çocuklar hemen kaçtı ama kadın oralı olmadı polis yüksek sesle ikinci kez ikaz edince oflana poflana gitti
Ben parlatici kullanmiyorum fakat yine de guvenli olmaz sanirim:/Ama en düşük sıcaklık derecesi bende 45 derece yani sebzeler o sürede haşlanır gibi ayrıca bulaşık tableti koymasakta, parlatıcı oluyor makinada daha zarar vermez mi?
Kimsenin yasak dinlediği yok ne bilinçsiz duyarsız insanlar var ya kadın çocuğunu almış parka götürmüş bi kaç tane yine çocuk vardı aradım hemen polisi anında geldiler çocuklar hemen kaçtı ama kadın oralı olmadı polis yüksek sesle ikinci kez ikaz edince oflana poflana gitti
Yasak gelmese bir dert gelse bir dert benim evin karşısında market ve birkaç mağaza var henüz maske takanı göremedimİkinci kez aradım polisi aynı park için tekrar doluştular polis uzaklaşınca
Pislik yaKimsenin yasak dinlediği yok ne bilinçsiz duyarsız insanlar var ya kadın çocuğunu almış parka götürmüş bi kaç tane yine çocuk vardı aradım hemen polisi anında geldiler çocuklar hemen kaçtı ama kadın oralı olmadı polis yüksek sesle ikinci kez ikaz edince oflana poflana gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?