- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
yapilan test hangisi astoria bilgin var mi? eger yeni gelen hizli test kitlerindense onu belli bir sure sonra tekrar yaptirmak gerek.
Böylelerine para cezası falan değil de hemen orada bir tutanak imzalatilacak.Covid 19 poxit8f olmam durumunda tedavi hakkimdan feragat ediyorum diye.TC KIMLIK numaraları da hemen sisteme işlenecek.tedavi hakkı yoktur diye.ve gerçekten de tedavi hakları olmayacak. Çünkü bu tipler ilerleyen günlerde bizi ezer geçer hastanelerde tedavi alabilmek icin çirkeflesirlerKimsenin yasak dinlediği yok ne bilinçsiz duyarsız insanlar var ya kadın çocuğunu almış parka götürmüş bi kaç tane yine çocuk vardı aradım hemen polisi anında geldiler çocuklar hemen kaçtı ama kadın oralı olmadı polis yüksek sesle ikinci kez ikaz edince oflana poflana gitti
Geçmiş olsun. Neyin üzerinden 14 gün geçti? Eğer virüsle temasınız olduysa ilk belirtiler 14 gün içinde çıkıyor (çoğunlukla) hastalığın kendisi 8-10 gün sürüyormuş anladığım kadarıyla. Coivd 19 nedeniyle çıkan ateş ateş düşürücü ile geçmiyormuş. Öksürük nefes darlığı da olmadıysa siz geçirmemişinizdir. Evde kalmaya devam.Belirtisi olup 14 günü fenalaşmadan geçirenler ne oluyor benim bi gece ateşim çıktı 38 Parol ile düştü 14 gün geçti aradan öksürük nefes darlığı olmadı şimdi ben virüsü atlatmış mı oldum
İkisi de değil.Çin ;
Toplam hasta sayısı ; 81.639
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 76.755
Toplam Ölü sayısı ; 3.326
Aktif Vaka sayısı ; 1,558
Kritik Vaka sayısı ; 331
Çin ya aşıyı buldu ya da doğru hasta datası vermiyor.
Bu verdiğim rakamlar akıl edilir gibi değil !
Bir de İtalya'ya bakalım ;
Toplam hasta sayısı ; 119,827
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 19,758
Toplam Ölü sayısı ; 14,681
Aktif Vaka sayısı ; 85,388
Kritik Vaka sayısı ; 4,068
İtalyan'lar çok mu dayanıksız ?
Yoksa doktorları mı çok beceriksiz ?
Evet Dr söyledi çok yoğun kullananların akcigerlerine hasr bırakıyor dediÇamaşır suyu boğazda gıcıklık ve öksürük yapar mı, yoksa korkmalı mıyım
2 gündür geçmeyen boğaz gıcıklığım, baş ağrım, ara ara öksürüğüm var
Kullansam dert kullanmasam dertEvet Dr söyledi çok yoğun kullananların akcigerlerine hasr bırakıyor dedi
Ya ben şunu merak ediyorum, İtalya’da coronaya yakalanmayan yaşlı var mı acaba?Çin : sert onlemler aldi. Cin tibbini tedavisine ekledikleri söyleniyor.
Almanya: tesadüfen karsilastiklari corona hastalari yuzunden hazirliklarina ocakta basladi.
Italya: kesin corona baskasinda diye dusundu gezdi tozdu, insanlar baska şehirlere göçtü.
İngiltere :corona bize ne yapar dedi ve onlemler almaya gec basladi
Turkiye : biz hangisi gibi hareket ettik. Bilin bakalim?
Gerçekten bu uyarılara ihtiyaç var. İnsanlar astım nöbeti geçiriyor. Korona zannediyorlar.Bu virüsü de altatırız Allahın izniyle ama kalıcı hasar bırakacaksınız ciğerlerde Allah muhafaza. Çamaşır suyunu çok yoğun kullanmayın, 5 e 1 oranında sulandırın.. Çok zararlı solumak..
Maalesef herkesin bir gun gecirme riski var. Endişeni cok iyi anlıyorum. Eve kapatmakla cok iyi yapmışsınız.Ya ben şunu merak ediyorum, İtalya’da coronaya yakalanmayan yaşlı var mı acaba?
Bir de 20 küsür gündür evdeyim, annem koah hastası onu resmen kilitledik eve, herkez geçirecekse bir gün italya gibi olacaksak boşuna mı bunlar( annem için çok endişeleniyorum, sanki bütün kronik hastalığı olanlar ve yaşlılara bulaşacakmış bir gün gibi geliyor (
Aynı hisler içindeyim. Annemle yaşıyorum ve çok korkuyorum. Bulaşırsa atlatamaz. Daha çok erkenYa ben şunu merak ediyorum, İtalya’da coronaya yakalanmayan yaşlı var mı acaba?
Bir de 20 küsür gündür evdeyim, annem koah hastası onu resmen kilitledik eve, herkez geçirecekse bir gün italya gibi olacaksak boşuna mı bunlar( annem için çok endişeleniyorum, sanki bütün kronik hastalığı olanlar ve yaşlılara bulaşacakmış bir gün gibi geliyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?