bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bulaşık makinesinde sebze yıkamak mı ? Sebzeleri sabunlamak mı? Valla kusura bakmayın arkadaşlar ama koronadan değil ,kanserden gideceksiniz

Bunu sürekli söylüyorum da dinleyen yok. Bunu hakaret gibi algılamayın sakın (psikoloğum zaten) ama bazılarınızın gerçekten düzenli psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Bugün bi akrabam aradı çok sıkıldık size gelcez dedi
Nasıl yani şaka yapıyorsun galiba dedim yok kız ne şakası dedi çocuklar sıkıldılar seni görmek istediler dedi
Kusura bakma bu dönemde olmaz Kimseye gitmiyoruz kimseyi de davet etmiyoruz dedim
Çok bozuldu ama yapacak bişey yok

Yaa Allah korusun
Allah sevdiklerimizle sınamasın bizleri.
Şu dönemi sağlıcakla sevdiklerimle beraber atlatayım neler adadım bi bilseniz

Astım hastasıyım ben ve kolonya çamaşır suyu kullanmıyorum 3 haftadır evdeyim beyaz sirke ve kimyasal barındırmayan temizlik ürünleri kullanıyorum. Temizlik adına sağlıktan olacağız. Dikkat etmek sağduyulu olmak lazım

Bugün maskelerimizi takıp markete gittik. Maske sahte bir güven hissi veriyor diyordu bilim insanları. Gerçekten öyleymiş. Maskesi takan markete koşmuş, herkes dipdibe ne sosyal mesafe var ne bir şey. Maskem var nasılsa diye herkes çok rahattı. Maskesiz 1-2 kişi gördüm sadece markette.

Hayret ediyorum böyle insanlara.

Yaa Allah korusun
İnşallah her şey güzel olur, iyi düşünün bağışıklığınızı düşürmeyin diyolar ama ben yapamıyorum

En baştan inandığım gibi asi da ilaç da ellerinde

Yaa Allah korusun
İnşallah her şey güzel olur, iyi düşünün bağışıklığınızı düşürmeyin diyolar ama ben yapamıyorum

Haberlerde gördüm. 20 yas alti çalışmak zorunda olanlara ceza kesilmiş Lak lak yapanlarla ayni kefede degil ki onlar.

Arkadaslar ben mi kacirdim bugünki sayilar verildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…