- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Allah iyiliğini versin deynep :)Yıllarca üç harfliler diye cinden korktuk. Meğer korkmamız gereken cin değil Çin imiş
Maalesef annem de aynı şekildeAynı hisler içindeyim. Annemle yaşıyorum ve çok korkuyorum. Bulaşırsa atlatamaz. Daha çok erken
Eylülün ilk haftası düğünüm vardı ve annemin tek isteği düğününü göreyim ölceksem öyle öleyim derdi.Maalesef annem de aynı şekilde
Bulaşık makinesinde sebze yıkamak mı ? Sebzeleri sabunlamak mı? Valla kusura bakmayın arkadaşlar ama koronadan değil ,kanserden gideceksiniz
Yaa Allah korusunEylülün ilk haftası düğünüm vardı ve annemin tek isteği düğününü göreyim ölceksem öyle öleyim derdi.
şimdi haberlerde tansiyon hastaları risk dedikçe göremeden ölücem diyor. O bunu dedikçe ağlama krizlerine giriyorum. Nolcak bakalım sonumuz
Astım hastasıyım ben ve kolonya çamaşır suyu kullanmıyorum 3 haftadır evdeyim beyaz sirke ve kimyasal barındırmayan temizlik ürünleri kullanıyorum. Temizlik adına sağlıktan olacağız. Dikkat etmek sağduyulu olmak lazımGerçekten bu uyarılara ihtiyaç var. İnsanlar astım nöbeti geçiriyor. Korona zannediyorlar.
sterilizör , kolonya , çamaşır suyu , deterjan , sabun bile alerjik ve tehlikelidir. Kimyasal maddeler bunlar Dikkatli kullanılmalı.
Hayret ediyorum böyle insanlara.Bugün bi akrabam aradı çok sıkıldık size gelcez dedi
Nasıl yani şaka yapıyorsun galiba dedim yok kız ne şakası dedi çocuklar sıkıldılar seni görmek istediler dedi
Kusura bakma bu dönemde olmaz Kimseye gitmiyoruz kimseyi de davet etmiyoruz dedim
Çok bozuldu ama yapacak bişey yok
Aynen bendeHayret ediyorum böyle insanlara.
İnşallah her şey güzel olur, iyi düşünün bağışıklığınızı düşürmeyin diyolar ama ben yapamıyorumYaa Allah korusun
Allah sevdiklerimizle sınamasın bizleri.
Şu dönemi sağlıcakla sevdiklerimle beraber atlatayım neler adadım bi bilseniz
En baştan inandığım gibi asi da ilaç da ellerindeÇin ;
Toplam hasta sayısı ; 81.639
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 76.755
Toplam Ölü sayısı ; 3.326
Aktif Vaka sayısı ; 1,558
Kritik Vaka sayısı ; 331
Çin ya aşıyı buldu ya da doğru hasta datası vermiyor.
Bu verdiğim rakamlar akıl edilir gibi değil !
Bir de İtalya'ya bakalım ;
Toplam hasta sayısı ; 119,827
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 19,758
Toplam Ölü sayısı ; 14,681
Aktif Vaka sayısı ; 85,388
Kritik Vaka sayısı ; 4,068
İtalyan'lar çok mu dayanıksız ?
Yoksa doktorları mı çok beceriksiz ?
İnşallah her şey güzel olur, iyi düşünün bağışıklığınızı düşürmeyin diyolar ama ben yapamıyorumYaa Allah korusun
Allah sevdiklerimizle sınamasın bizleri.
Şu dönemi sağlıcakla sevdiklerimle beraber atlatayım neler adadım bi bilseniz
Bazen çok umutlanıyorum rahatlatıyorum kendimiİnşallah her şey güzel olur, iyi düşünün bağışıklığınızı düşürmeyin diyolar ama ben yapamıyorum
Ben de Çin tibbi diyorum :)En baştan inandığım gibi asi da ilaç da ellerinde
Dün buna da değinildi ama 20 yaş altı çalışmak zorunda olanlar yasak kalkana kadar ücretli izinli sayılacaklar diyeHaberlerde gördüm. 20 yas alti çalışmak zorunda olanlara ceza kesilmişLak lak yapanlarla ayni kefede degil ki onlar.
Ne diye ceza kesildi o zaman.Dün buna da değinildi ama 20 yaş altı çalışmak zorunda olanlar yasak kalkana kadar ücretli izinli sayılacaklar diye
Ne diye ceza kesildi o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?