- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Kurallara yuzde yuz uyan bir toplumuz ondan :)Dünkü açıklama bu yöndeydi
Bende bekliyorumArkadaslar ben mi kacirdim bugünki sayilar verildi mi
MaalesefKurallara yuzde yuz uyan bir toplumuz ondan :)
Artik itiraz ederler.
Çin ;
Toplam hasta sayısı ; 81.639
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 76.755
Toplam Ölü sayısı ; 3.326
Aktif Vaka sayısı ; 1,558
Kritik Vaka sayısı ; 331
Çin ya aşıyı buldu ya da doğru hasta datası vermiyor.
Bu verdiğim rakamlar akıl edilir gibi değil !
Bir de İtalya'ya bakalım ;
Toplam hasta sayısı ; 119,827
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 19,758
Toplam Ölü sayısı ; 14,681
Aktif Vaka sayısı ; 85,388
Kritik Vaka sayısı ; 4,068
İtalyan'lar çok mu dayanıksız ?
Yoksa doktorları mı çok beceriksiz ?
Onların tıbbına...........Ben de Çin tibbi diyorum :)
Çin ;
Toplam hasta sayısı ; 81.639
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 76.755
Toplam Ölü sayısı ; 3.326
Aktif Vaka sayısı ; 1,558
Kritik Vaka sayısı ; 331
Çin ya aşıyı buldu ya da doğru hasta datası vermiyor.
Bu verdiğim rakamlar akıl edilir gibi değil !
Bir de İtalya'ya bakalım ;
Toplam hasta sayısı ; 119,827
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 19,758
Toplam Ölü sayısı ; 14,681
Aktif Vaka sayısı ; 85,388
Kritik Vaka sayısı ; 4,068
İtalyan'lar çok mu dayanıksız ?
Yoksa doktorları mı çok beceriksiz ?
Cin bir haltlar karıştırıyor zaten.
Ya doğru data vermiyor ki bazıları ölü sayısının 40 binleri geçtiğini iddia ediyor ama 40 bin aileyi susturacak kadar güçlü mu gerçekten devlet? Bilmiyorum
Diğeri de dediginiz gibi, ilacı bulundu.
Eğer ilacı bulunduysa da,
Bu isin öyle yarasadan falan çıkmadığını düşünüyorum.
Öyle hasta olduk, hadi bakalım şimdi de ilacı bulduk, hikayesine inanmam
Kendi ülkesinde deneyip, dünyaya yaydı
Kendi ülkesinde kontrol altına aldı, yeterli süre geçince de artık ilacı mı satar, kendi haline mi terk eder bilinmez.
Zaten gidişata bakınca nedense hep en karlı cin görünüyor.
Bugun doldurmayayim:)Onların tıbbına...........
Boslugu herkes istediği gibi doldurabilir
Kizlar ben salgin baslamadan once biraz cerrahi birazda korumali maske bulabilmistim
Gecen haftadan beri maskesiz cikmadik. Cerrahi olanlari posetle atiyorum
Digerlerini kullanmadim ama artik ise ffp3 ile gidecegim
Dun aksam mehmet ceylan biz n95leri ustune cerrahi maske takarak 5 gun takiyoruz dedi
Instagramda takip ettigim bir hesap en basindan beri duzgun bilgi veriyor cinde n95 olmadan kimse sokaga cikamadi
Maske sartti bence gec bir uygulama
Su anda onun tavsiyesi 3 katli cerrahi maske yada pazen kumastan 3 kat dikim
Eldivende kullaniyorum bir videodan cikarmayi ogrendim
Tebrik ediyorum sizi .Bugün bi akrabam aradı çok sıkıldık size gelcez dedi
Nasıl yani şaka yapıyorsun galiba dedim yok kız ne şakası dedi çocuklar sıkıldılar seni görmek istediler dedi
Kusura bakma bu dönemde olmaz Kimseye gitmiyoruz kimseyi de davet etmiyoruz dedim
Çok bozuldu ama yapacak bişey yok
tesaduf o donem annem sehır dısındaydı ben evlıyım babam evde tek kaldı kendı işi arada bır ugruyor pek evden cıkmadı ben yemek yaptım goturdum arada bır ugradım evını temızledım yardımcı oldum
bana bırsey olmadı cunku kucuk cocuklusun sana grıp bulasmasın dıye benıde hep uzak tuttu hatta hastaneye gıtmıs benım haberım yok yogun bakıma almıslar soylemedı bıle bana tesaduf nasılsın dıye aradıgımda ogrendım hastaneye gıttım yanına almadılar benı
1 hafta sonra eve cıktı
hala o gunden berıdır nefesım eskısı gıbı degıl dıyor sımdı ıyı ama hala tam olarak eskısı gıbı dınc degıl
Teşekkür ederimTebrik ediyorum sizi .
Bu tür teklifleri edenler nerede yaşıyor acaba nasıl bir ruh hali bu..
Bence yapabilirler.Ülkelerin kendi başkanlarını eleştirme şeklinden gerçekten fark ediliyor hangi ülkede insanlar ses çıkarabiliyor hangisinde sindiriliyor.Biraz da gururlu bir millet,Batı tarafından eleştiriyi kabul etmezler,rakip görüyorlar,Ruslara benzetiyorum bu kısımlarını.Onlarda da bu var,bugün Putin çıkıp ''hiç hasta yok'' dese tek tük ses çıkar,hastanede de zatürre yazıp geçerler kim bilecek.
Ayrıca ben tüm bu olanlardan sonra Çin'e güçlü bir blok konulacağını düşünüyorum Dünya tarafından.Amerika'da bir grup vatandaş dava etmişti Çin'i,yükselen ırkçılık gün gibi ortada,Çin adını temize çıkarmak için yardıma koşuyor her tarafa,ama Avrupa'nın yaşlı nüfusu,bazı ülkelerin dikkate almayışı falan derken kayıplar aşırı arttı,bu ırkçılığa karşı uzun yıllar savaş verecek.
ıste buyuk soru acaba yaslılar agır atlattıgı ıcın mı zature gıbı sanıldı yoksa gercekten aslında covıdmıydıBen de geçenlerde bir doktorun paylaşımının yorumlarında okumuştum. Bir kaç kişi ocak ve şubat aylarında aynen böyle çok ağır grip geçirdiklerini yazmışlardı. Aynı korona belirtileri. Doktor da muhtemelen korona olmussunuz yazmıştı. Yavaş yavaş yayılmış gibi. Zaten bu yıl hep ağır bir grip salgını vardı ya heralde koronaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?