bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Kesinlikle.
Ama ben hala durumun hiçbir ülke açısından parlak sonuçlanmayacağını düşünüyorum.Sonuç olarak tüm dünya insanı olarak yaşam kalitemiz düşecek.
Ayrıca Çin'in içinde de yayılıyor bence,sadece medya susturulmuş,dışarıya karşı ''biz çok iyiyiz harikayız'' imajı çizmek istiyorlar,hala halkı bedel ödüyor.1.4 milyarda imkanı var mı sizce bu kadar az kişiye bulaşmamasının ? İlaç konusunda demişlerdi zaten 1 ay oldu sanırım o haberi okuyalı,Japonya'dan getirdikleri ilaç işe yaradı diye,ama ilaçlarla ilgili bir sürü haber var,her ülke bu işe yaradı şu şöyle oluyor diye haber yapıyor,peki bu kadar ölen insan niye ölüyor o zaman diye merak etmeden duramıyorum ben.

Zaten belirtilerin hepsinin olmak zorunda değilmiş. Türk bir dizi oyuncusu korona olmuş ama hiç ateşi çıkmamış mesela. Vefat eden hamile kadının eşinin de sadece vücut ağrıları olmuş. Siz yine de test yaptırın demek için alıntıladım ama bilemedim şu an. Gecen bir arkadaşın paylaştığı youtuber videosunda annesi için hastanede 8 saat kaldıklarını söylüyordu. Sonuçlar da 2 ya da 3 gün sonra çıkmış. Kanda tomografide bir şey çıkmayınca sürüntü alınmış vs. İnsan zaten koronalı değilse orda kapar. Yanlış hatırlamıyorsam annesinde öksürük yoktu.

Son düzenleme:
Ha şu da var, bütün ülkeler doğru sayıları açıklıyor mu acaba? Mesela ben Çin’e asla güvenmiyorum ya da Rusya’nın sayılarına.
Çin için aynı şeyi düşünüyorum ama diğer ülkelere bakarak yine çizelge ürkütüyor beni
Bu dik artış için ismini hatırlamadığım bilim kurulu üyesinin daha önce yapmış olduğu bi açıklama, (inanmak istiyorum ) bu dik artışın sebebi vakaların hızlıca tespit ediliyor olması aslında iyi bir şey demişti
Hala aynı mı düşünüyor bilmiyorum

Konu dışı ama kargolar gelecek mi baska sehirlerden, hala net üzerinde alışveriş yapılabiliyor mu?

Nasıl yani? Bazı ülkeler bizim şimdiye kadar yaptığımız test sayısını bir günde yapıyor. Hızdan kasıt nedir?

Munisim kontrollu degil artik her yerde var hasta: (

az once okudum birileri parti yapmis ankarada. Devlet bu gerizekalilarla mi ugrassin

Nasıl yani? Bazı ülkeler bizim şimdiye kadar yaptığımız test sayısını bir günde yapıyor. Hızdan kasıt nedir?
Bizim kadar çok test yapılmamış ilk günler başka bir ülke ile kıyaslamıştı test oranlarından falan bahsetmişti

Bizim kadar çok test yapılmamış ilk günler başka bir ülke ile kıyaslamıştı test oranlarından falan bahsetmişti
İyi de öyle olsa bir yerden sonra diğer ülkelerin grafiklerinin de dik çıkması gerekmez mi? İlk günler yapmadılar diyelim şu an yapıyorlar. Her şey bittikten sonra anlayacağız sanırım en çok hangi ülkenin zarar göreceğini.

Pozitif çıkanlar kontrol altında tutuluyorsa iyi ama eve gönderilenler ne kadar kurallara uyar bilmiyorum . Onemli olan olum oranının dusuklugu ve taburcu sayısının yuksek olmasi.

Zannetmem üşütmüs fılan olabılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…