Ben de dünyaya yayılımının kasıtlı olduğunu düşünüyorum
Anlamadığım nasıl kendi için de yayılmadigi .
O nüfusla, o temizlik anlayışı ile, amerika dan beter seyretmeleri gerekiyordu.
Şangay, pekin, new york gibi olmadı.
Şu durumda en son düşüneceğim şey ırkçılık mücadeleleri sanırım
Zaten Böyle giderse geriye ekonomik anlamda bir tek kendileri kalacak.
Çok da önemi olmaz kim olduklari güç onlarda olduğu sürece.
Çok çok çok çok doğruÇok içime dokundu yazı...Eki Görüntüle 2614453
Çok üzücüEki Görüntüle 2614466
Ülkelere göre 100. Vakadan sonra salgın gelişimi. Kırmızı renk Türkiye.
2. yarıda oyuna girip maçın yıldızı olmak gibi birşey bu..Eki Görüntüle 2614466
Ülkelere göre 100. Vakadan sonra salgın gelişimi. Kırmızı renk Türkiye.
Ha şu da var, bütün ülkeler doğru sayıları açıklıyor mu acaba? Mesela ben Çin’e asla güvenmiyorum ya da Rusya’nın sayılarına.En başta alınması gereken önlemler alınmadığı için bu kadar kötü bir tabloya sahibiz maalesef
Benim şikayetlerim dün akşam üzeri artmaya başladı. Gece ateşim çok yükseldi. Boğaz ağrım arttı iyice. Tansiyonum nabzım yükseldi. Biraz nefes darlıgı da var. Hala öksürük hiç yok. Gece ateş düşürücü aldım. Zar zor sabah ettim.
Çin için aynı şeyi düşünüyorum ama diğer ülkelere bakarak yine çizelge ürkütüyor beniHa şu da var, bütün ülkeler doğru sayıları açıklıyor mu acaba? Mesela ben Çin’e asla güvenmiyorum ya da Rusya’nın sayılarına.
Nasıl yani? Bazı ülkeler bizim şimdiye kadar yaptığımız test sayısını bir günde yapıyor. Hızdan kasıt nedir?Çin için aynı şeyi düşünüyorum ama diğer ülkelere bakarak yine çizelge ürkütüyor beni
Bu dik artış için ismini hatırlamadığım bilim kurulu üyesinin daha önce yapmış olduğu bi açıklama, (inanmak istiyorum ) bu dik artışın sebebi vakaların hızlıca tespit ediliyor olması aslında iyi bir şey demişti
Hala aynı mı düşünüyor bilmiyorum
Munisim kontrollu degil artik her yerde var hasta: (65 yaş 60'a çekildi diye biliyorum ama emin de değilim. İnsanlar uyarıları dikkate almıyorlarsa ne yapılacak ki kuzu?
Özellikle İstanbul'da sokakta dolaşan insan seviyesi istenilen düzeylere inmemiş, hala toplananlar gezenler olduğundan geldi bu yasak, herkese olduğunuz yerde kalın dediler millet akın akın farklı şehirlere gitti hatta köyler doldu, şimdi bazı köyler karantina altında.
Valla benim bildiğim karantina altındaki birkaç köy var acayip sinirlenmiş vaziyetteler şehir dışından gelenlere.
Hepimize yasak gelmesi için ekonomik olarak desteklenmemiz lazım, o da olamayacağına göre.
Bizim kadar çok test yapılmamış ilk günler başka bir ülke ile kıyaslamıştı test oranlarından falan bahsetmiştiNasıl yani? Bazı ülkeler bizim şimdiye kadar yaptığımız test sayısını bir günde yapıyor. Hızdan kasıt nedir?
İyi de öyle olsa bir yerden sonra diğer ülkelerin grafiklerinin de dik çıkması gerekmez mi? İlk günler yapmadılar diyelim şu an yapıyorlar. Her şey bittikten sonra anlayacağız sanırım en çok hangi ülkenin zarar göreceğini.Bizim kadar çok test yapılmamış ilk günler başka bir ülke ile kıyaslamıştı test oranlarından falan bahsetmişti
Pozitif çıkanlar kontrol altında tutuluyorsa iyi ama eve gönderilenler ne kadar kurallara uyar bilmiyorum . Onemli olan olum oranının dusuklugu ve taburcu sayısının yuksek olmasi.Çin için aynı şeyi düşünüyorum ama diğer ülkelere bakarak yine çizelge ürkütüyor beni
Bu dik artış için ismini hatırlamadığım bilim kurulu üyesinin daha önce yapmış olduğu bi açıklama, (inanmak istiyorum ) bu dik artışın sebebi vakaların hızlıca tespit ediliyor olması aslında iyi bir şey demişti
Hala aynı mı düşünüyor bilmiyorum
Zannetmem üşütmüs fılan olabılırsınız.Belirtisi olup 14 günü fenalaşmadan geçirenler ne oluyor benim bi gece ateşim çıktı 38 Parol ile düştü 14 gün geçti aradan öksürük nefes darlığı olmadı şimdi ben virüsü atlatmış mı oldum
Kimse inanmıyor, inansa inansa Kadir inanırHa şu da var, bütün ülkeler doğru sayıları açıklıyor mu acaba? Mesela ben Çin’e asla güvenmiyorum ya da Rusya’nın sayılarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?