- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Önümüzde ki 2 hafta tabloyu netleştirecektirİyi de öyle olsa bir yerden sonra diğer ülkelerin grafiklerinin de dik çıkması gerekmez mi? İlk günler yapmadılar diyelim şu an yapıyorlar. Her şey bittikten sonra anlayacağız sanırım en çok hangi ülkenin zarar göreceğini.
O 2 hafta da hiç bitmiyor. İlk vakadan beri önümüzdeki 2 hafta çok önemli.Önümüzde ki 2 hafta tabloyu netleştirecektir
Nedir ne durumdayız ortaya çıkar
Açıklamalara göre kontrol altında tutuluyor yönünde umarım öylede oluyordurPozitif çıkanlar kontrol altında tutuluyorsa iyi ama eve gönderilenler ne kadar kurallara uyar bilmiyorum . Onemli olan olum oranının dusuklugu ve taburcu sayısının yuksek olmasi.
Çok doğru yaO 2 hafta da hiç bitmiyor. İlk vakadan beri önümüzdeki 2 hafta çok önemli.
Belirtileri takip edin inşallah korktuğunuzu yaşamazsınızKüçük bir ilde de 16 çıktı vaka sayısı ne yapacağım bilmiyorum eşim işe gidıyor geliyor adam
Eve geldı rahatsızım dıyor korkmaya başladımadamın ciğerleri zaten hasta bide koronaya yakalanırsa gider
Baslangic tarihi hep bugün :)O 2 hafta da hiç bitmiyor. İlk vakadan beri önümüzdeki 2 hafta çok önemli.
Bu kış influenza salgini vardi.Gercekten belirtiler cok benziyordu.Cok agir gecirdi herkes.Kizim 11 yasinda 5 gun dusmemisti atesi.Kizim sinifi hergun 10 kisi gelmiyordu okula.Sinif kirildi neyseki subat tatiline girdikte önü alindi.Ben de geçenlerde bir doktorun paylaşımının yorumlarında okumuştum. Bir kaç kişi ocak ve şubat aylarında aynen böyle çok ağır grip geçirdiklerini yazmışlardı. Aynı korona belirtileri. Doktor da muhtemelen korona olmussunuz yazmıştı. Yavaş yavaş yayılmış gibi. Zaten bu yıl hep ağır bir grip salgını vardı ya heralde koronaydı
[/QUOT
184 ü arayın belirtilerinizi söyleyin ben hergün arıyorum nerdeyseBelirtileri takip edin inşallah korktuğunuzu yaşamazsınız
Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah. Geçmiş olsun çok üzüldümBenim şikayetlerim dün akşam üzeri artmaya başladı. Gece ateşim çok yükseldi. Boğaz ağrım arttı iyice. Tansiyonum nabzım yükseldi. Biraz nefes darlıgı da var. Hala öksürük hiç yok. Gece ateş düşürücü aldım. Zar zor sabah ettim. Şimdi göğsümde bi yanma var içerde. Sanki acı biber yemişsin de yanıyor gibi yanma var. Hastaneye gitmedim. Gitmeli miyim bilmiyorum çok da korkuyorum gitmeye annemin yaşadıklarından sonra. Şunu diyebilirim ki vücüdunda bir değişiklik oldugunu anlıyor insan.
Çin ;
Toplam hasta sayısı ; 81.639
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 76.755
Toplam Ölü sayısı ; 3.326
Aktif Vaka sayısı ; 1,558
Kritik Vaka sayısı ; 331
Çin ya aşıyı buldu ya da doğru hasta datası vermiyor.
Bu verdiğim rakamlar akıl edilir gibi değil !
Bir de İtalya'ya bakalım ;
Toplam hasta sayısı ; 119,827
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 19,758
Toplam Ölü sayısı ; 14,681
Aktif Vaka sayısı ; 85,388
Kritik Vaka sayısı ; 4,068
İtalyan'lar çok mu dayanıksız ?
Yoksa doktorları mı çok beceriksiz ?
Taaa en başından beri burada defalarca yazdım tontriko, bizde Corona görülmeye başladığı tarihten itibaren belki birkaç il dışında zaten bence çoğu ilde bu virüs vardı, çünkü ülkenin her şehrinden yurtdışına gidenler oluyor, yurtdışından gelenler oluyor, ümreye gidenler oldu, bu insanların hepsi aynı şehirden kişiler değildi ki, o yüzden hep dedim ki her şehirde virüs vardır hepimiz olduğumuz yerde kalıp evlerimizde kendimizi karantinaya alalım.Munisim kontrollu degil artik her yerde var hasta: (
az once okudum birileri parti yapmis ankarada. Devlet bu gerizekalilarla mi ugrassin
Aklım almıyor böyle insanları. Ben asansöre binince yanımda taşıdığım fısfıslı şişedeki kolonyayı bütün tuşlara sıkıyorum. Belki birine faydam olur diye.Almanya’da ırkçılar, koronavirüs bulaştırdıkları mektup ile Türk aileyi hedef aldı
Ne piskopat insanlar varmis bu dünyada, pes!
Cindeki asonserlere tüküren ruh hastalarin da baska versiyonu almanyada varmis...
Bizim ülkemizde bişeyler düzelmez artıkÖyle ölmezsiniz birbirinizin ağzının içine öksürün.Vurdumduymazlık mı?Cehalet mi?Hepsi mi?bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?