bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Önümüzde ki 2 hafta tabloyu netleştirecektir
Nedir ne durumdayız ortaya çıkar

Pozitif çıkanlar kontrol altında tutuluyorsa iyi ama eve gönderilenler ne kadar kurallara uyar bilmiyorum . Onemli olan olum oranının dusuklugu ve taburcu sayısının yuksek olmasi.
Açıklamalara göre kontrol altında tutuluyor yönünde umarım öylede oluyordur
Taburcu sayısında bugün güzel bir yükseliş oldu
Şu önümüzde ki haftalar ortaya çıkar durumumuz

Belirtileri takip edin inşallah korktuğunuzu yaşamazsınız

Bu kış influenza salgini vardi.Gercekten belirtiler cok benziyordu.Cok agir gecirdi herkes.Kizim 11 yasinda 5 gun dusmemisti atesi.Kizim sinifi hergun 10 kisi gelmiyordu okula.Sinif kirildi neyseki subat tatiline girdikte önü alindi.

Beyni nasıl etkilediğini soran arkadaşı alıntılamayı unutmuşum
Nörolojik bulgular

Eklentiler

• 20200404_225325.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Twitterde çinlilerin videolarını paylaşıyorlar mideleri bulana bulana kusa kusa yiyorlar bunlar yemek mi bulamıyor ya? İzlerken benim midem böyleyse yani. Kaplumbağa yiyordu kadının biri

Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah. Geçmiş olsun çok üzüldüm

c şıkkı çin abd yi alt etti.
ekonomik savaşı virüsle kazandı.
bunlarda aşı mı hap mı ne varsa artık rusyayla beraber kullanıyorlar bence.
italya çimen mi oldu o bile muallak.

Munisim kontrollu degil artik her yerde var hasta: (

az once okudum birileri parti yapmis ankarada. Devlet bu gerizekalilarla mi ugrassin
Taaa en başından beri burada defalarca yazdım tontriko, bizde Corona görülmeye başladığı tarihten itibaren belki birkaç il dışında zaten bence çoğu ilde bu virüs vardı, çünkü ülkenin her şehrinden yurtdışına gidenler oluyor, yurtdışından gelenler oluyor, ümreye gidenler oldu, bu insanların hepsi aynı şehirden kişiler değildi ki, o yüzden hep dedim ki her şehirde virüs vardır hepimiz olduğumuz yerde kalıp evlerimizde kendimizi karantinaya alalım.

Sokağa çıkma yasağını destekleyenlerdenim ayrıca ama çalışan kesimi ve halka mecburi hizmet götürmesi gereken çalışanlar hariç.

Biraz da halk bilinçli olacaktı, yurtdışından gelen, ümreden gelen karantinaya alacaktı kendini, şu şehirde daha fazla vaka vardır biz falanca şehire köye gidelim deyip başka şehirlere gitmeyecekti ama maalesef kusura bakılmasın ama biz illa yasaklar gelsin istiyoruz, kendi kendimize kural koymuyor otokontrol sağlayamıyoruz, şu an haber seyrediyorum İstanbul'da hala yasaklara uymayan insanları gösteriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…