bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Her iki ihtimalde imkan dahilinde bence ama karantinayı bazı yerlerde kaldırdığına göre aşıyı bulmuş olmaları daha yüksek ihtimal gibi duruyor.

Millet istanbul dan çıkmanın yoluna kafa patlatıyor şu anda.
ara yollar, alternatif güzergahlar konuşuluyor hala.
Biri bilinç mi dedi?

Öyle ölmezsiniz birbirinizin ağzının içine öksürün.Vurdumduymazlık mı?Cehalet mi?Hepsi mi?bilemedim
Klasik bize bir şey olmaz kafası. Ne zamanki (Allah korusun) İtalya ve İspanya gibi günlük 500 üzeri ölüm olur bu akılsızlar ancak o zaman anlar işin ciddiyetini.
Ben ülkemizde ölen kişilerin sayısının doğru verildiğini düşünmüyorum. Aslında doğru rakamları açıklasalar insanlar belki korkar ve saçmalamayı keser.

[
c şıkkı çin abd yi alt etti.
ekonomik savaşı virüsle kazandı.
bunlarda aşı mı hap mı ne varsa artık rusyayla beraber kullanıyorlar bence.
italya çimen mi oldu o bile muallak.
oyle olsa bu ilaci coktan piyasaya surup ekonomilerine cok buyuk katki saglamazlarmiydi?

Astoria buralarda mısın?
maskeler konusunda bilgisi olan varsa da yazarsa sevinirim.
tek kullanımlık olmayan maske almak istiyorum biraz bakındım kafam karıştı nr yazarsa tek kullanımlık deniyor bir onu anladım. hangi maskeyi almam lazım?

Sanırım ocak ayından itibaren ölen birçok kişi kayıtlara zatürre olarak geçti. Gerçekten zatürreden mi öldüler asla bilemeyeceğiz tabi.

Bir şey sorucam iyi iyileşip iyi ölüyoruz
Ama hala entübe edilen ve yogun bakım hasta sayısı guzelce artmakta
Ya bizde yogun bakıma girip çıkan ya da entübeden çıkan hasta yok

ya da vakalar peşpeşe açıklandıklarından dolayı yığılma var
Ya da her ikisi acaba hangisi

isin o tarafida var dogru evet ama bir yandan da bu korona sebebiyle zarari milyar dolarla bile hesaplanamayan bir ülke şuan.
Merak etme şimdi kaymak yeme zamanı çin şuan maske tıbbı şeyler satıyordur asya ülkeleri kaymak yiyecek
Zaten işgücüde fazla

[

oyle olsa bu ilaci coktan piyasaya surup ekonomilerine cok buyuk katki saglamazlarmiydi?

onların ekonomik sıkıntısı yok ki.
tahtından etmek istedikleri dolar.
şu an çin düşen abd borsası sayesinde abd şirketlerinin çoğunun hissesini topladı. ilaç falandan elde edeceğinin çok daha fazlasını elde etti zaten. abd artık süper güç olmaktan çıkacak salgın bitince.

Çinden bahsedıyorsanız milyarlık nufusu var neden açıklayıp baskı altına alınsın ki
Önce kendilerine yetecek kadar yapacaklar
Bende sormak istiyorum izninizle . elimde ince keçe var yumuşak dikime uygun. Keçeden maske olur mu?

Bu gidişle o rakamları görmemiz yakındır.Ama durdurmaya yeter mi şüpheliyim.Hindistan gibi eli sopalı polisler anca keser

Merak etme şimdi kaymak yeme zamanı çin şuan maske tıbbı şeyler satıyordur asya ülkeleri kaymak yiyecek
Zaten işgücüde fazla
çin eger dediginiz gibi ilaci bulduysa bunu tum dunya ulkeleriyle paylasmak boynunun borcudur bence.
bu kadar insan onlarin pislikleri yuzunden bir hic ugruna yitip gitti resmen

çin eger dediginiz gibi ilaci bulduysa bunu tum dunya ulkeleriyle paylasmak boynunun borcudur bence.
bu kadar insan onlarin pislikleri yuzunden bir hic ugruna yitip gitti resmen
Bir şey sorucam hastalık çıktığında da kendilerini izole etmesi gerekti butun dunya için ama yapmadı
Ama şimdi hemen izole etti?
Hani çok da umurlarınds değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…