- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Her iki ihtimalde imkan dahilinde bence ama karantinayı bazı yerlerde kaldırdığına göre aşıyı bulmuş olmaları daha yüksek ihtimal gibi duruyor.Çin ;
Toplam hasta sayısı ; 81.639
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 76.755
Toplam Ölü sayısı ; 3.326
Aktif Vaka sayısı ; 1,558
Kritik Vaka sayısı ; 331
Çin ya aşıyı buldu ya da doğru hasta datası vermiyor.
Bu verdiğim rakamlar akıl edilir gibi değil !
Bir de İtalya'ya bakalım ;
Toplam hasta sayısı ; 119,827
TEDAVİ EDİLEN VAKA SAYISI ; 19,758
Toplam Ölü sayısı ; 14,681
Aktif Vaka sayısı ; 85,388
Kritik Vaka sayısı ; 4,068
İtalyan'lar çok mu dayanıksız ?
Yoksa doktorları mı çok beceriksiz ?
Bence de yasak gelse evde toplanırlar.Biraraya gelmeye and içmiş milletizBizim ülkemizde bişeyler düzelmez artık
Taaa en başından beri burada defalarca yazdım tontriko, bizde Corona görülmeye başladığı tarihten itibaren belki birkaç il dışında zaten bence çoğu ilde bu virüs vardı, çünkü ülkenin her şehrinden yurtdışına gidenler oluyor, yurtdışından gelenler oluyor, ümreye gidenler oldu, bu insanların hepsi aynı şehirden kişiler değildi ki, o yüzden hep dedim ki her şehirde virüs vardır hepimiz olduğumuz yerde kalıp evlerimizde kendimizi karantinaya alalım.
Sokağa çıkma yasağını destekleyenlerdenim ayrıca ama çalışan kesimi ve halka mecburi hizmet götürmesi gereken çalışanlar hariç.
Biraz da halk bilinçli olacaktı, yurtdışından gelen, ümreden gelen karantinaya alacaktı kendini, şu şehirde daha fazla vaka vardır biz falanca şehire köye gidelim deyip başka şehirlere gitmeyecekti ama maalesef kusura bakılmasın ama biz illa yasaklar gelsin istiyoruz, kendi kendimize kural koymuyor otokontrol sağlayamıyoruz, şu an haber seyrediyorum İstanbul'da hala yasaklara uymayan insanları gösteriyorlar
Klasik bize bir şey olmaz kafası. Ne zamanki (Allah korusun) İtalya ve İspanya gibi günlük 500 üzeri ölüm olur bu akılsızlar ancak o zaman anlar işin ciddiyetini.Öyle ölmezsiniz birbirinizin ağzının içine öksürün.Vurdumduymazlık mı?Cehalet mi?Hepsi mi?bilemedim
oyle olsa bu ilaci coktan piyasaya surup ekonomilerine cok buyuk katki saglamazlarmiydi?c şıkkı çin abd yi alt etti.
ekonomik savaşı virüsle kazandı.
bunlarda aşı mı hap mı ne varsa artık rusyayla beraber kullanıyorlar bence.
italya çimen mi oldu o bile muallak.
Çinden bahsedıyorsanız milyarlık nufusu var neden açıklayıp baskı altına alınsın ki[
oyle olsa bu ilaci coktan piyasaya surup ekonomilerine cok buyuk katki saglamazlarmiydi?
Sanırım ocak ayından itibaren ölen birçok kişi kayıtlara zatürre olarak geçti. Gerçekten zatürreden mi öldüler asla bilemeyeceğiz tabi.Taaa en başından beri burada defalarca yazdım tontriko, bizde Corona görülmeye başladığı tarihten itibaren belki birkaç il dışında zaten bence çoğu ilde bu virüs vardı, çünkü ülkenin her şehrinden yurtdışına gidenler oluyor, yurtdışından gelenler oluyor, ümreye gidenler oldu, bu insanların hepsi aynı şehirden kişiler değildi ki, o yüzden hep dedim ki her şehirde virüs vardır hepimiz olduğumuz yerde kalıp evlerimizde kendimizi karantinaya alalım.
Sokağa çıkma yasağını destekleyenlerdenim ayrıca ama çalışan kesimi ve halka mecburi hizmet götürmesi gereken çalışanlar hariç.
Biraz da halk bilinçli olacaktı, yurtdışından gelen, ümreden gelen karantinaya alacaktı kendini, şu şehirde daha fazla vaka vardır biz falanca şehire köye gidelim deyip başka şehirlere gitmeyecekti ama maalesef kusura bakılmasın ama biz illa yasaklar gelsin istiyoruz, kendi kendimize kural koymuyor otokontrol sağlayamıyoruz, şu an haber seyrediyorum İstanbul'da hala yasaklara uymayan insanları gösteriyorlar
Apartamanda millet sürekli birbirine gidip geliyo illaki eşleri çalışıyo market vs bir şekilde bulaştırabirler ne sıkılgan canları varmışBence de yasak gelse evde toplanırlar.Biraraya gelmeye and içmiş milletiz
isin o tarafida var dogru evet ama bir yandan da bu korona sebebiyle zarari milyar dolarla bile hesaplanamayan bir ülke şuan.Çinden bahsedıyorsanız milyarlık nufusu var neden açıklayıp baskı altına alınsın ki
Önce kendilerine yetecek kadar yapacaklar
Merak etme şimdi kaymak yeme zamanı çin şuan maske tıbbı şeyler satıyordur asya ülkeleri kaymak yiyecekisin o tarafida var dogru evet ama bir yandan da bu korona sebebiyle zarari milyar dolarla bile hesaplanamayan bir ülke şuan.
[
oyle olsa bu ilaci coktan piyasaya surup ekonomilerine cok buyuk katki saglamazlarmiydi?
Bende sormak istiyorum izninizle . elimde ince keçe var yumuşak dikime uygun. Keçeden maske olur mu?Çinden bahsedıyorsanız milyarlık nufusu var neden açıklayıp baskı altına alınsın ki
Önce kendilerine yetecek kadar yapacaklar
Benım bilgim yokBende sormak istiyorum izninizle . elimde ince keçe var yumuşak dikime uygun. Keçeden maske olur mu?
Bu gidişle o rakamları görmemiz yakındır.Ama durdurmaya yeter mi şüpheliyim.Hindistan gibi eli sopalı polisler anca keserKlasik bize bir şey olmaz kafası. Ne zamanki (Allah korusun) İtalya ve İspanya gibi günlük 500 üzeri ölüm olur bu akılsızlar ancak o zaman anlar işin ciddiyetini.
Ben ülkemizde ölen kişilerin sayısının doğru verildiğini düşünmüyorum. Aslında doğru rakamları açıklasalar insanlar belki korkar ve saçmalamayı keser.
çin eger dediginiz gibi ilaci bulduysa bunu tum dunya ulkeleriyle paylasmak boynunun borcudur bence.Merak etme şimdi kaymak yeme zamanı çin şuan maske tıbbı şeyler satıyordur asya ülkeleri kaymak yiyecek
Zaten işgücüde fazla
Bir şey sorucam hastalık çıktığında da kendilerini izole etmesi gerekti butun dunya için ama yapmadıçin eger dediginiz gibi ilaci bulduysa bunu tum dunya ulkeleriyle paylasmak boynunun borcudur bence.
bu kadar insan onlarin pislikleri yuzunden bir hic ugruna yitip gitti resmen
Burada polise tukuruyor reziller.Bu gidişle o rakamları görmemiz yakındır.Ama durdurmaya yeter mi şüpheliyim.Hindistan gibi eli sopalı polisler anca keser
bilinç değil beyünsizlüktür oMillet istanbul dan çıkmanın yoluna kafa patlatıyor şu anda.
ara yollar, alternatif güzergahlar konuşuluyor hala.
Biri bilinç mi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?