Tahmin edebiliyorum :)) İşin komiği ne biliyor musunuz? Bizim burada da var vakalar ve maalesef dışarıdan gelenlerden bulaştı, dışarıdan gelen bazıları bugün sokak aralarında bile jandarma arabasını görünce iyi yaptılar herkes buraya doluşuyor demezler miMillet istanbul dan çıkmanın yoluna kafa patlatıyor şu anda.
ara yollar, alternatif güzergahlar konuşuluyor hala.
Biri bilinç mi dedi?
Bizim ev satılık yaşlı bir amca ev görmeye gelmek istiyormuş ev sahibi eşimi aramış.Kabul etmedik.Böyle bir zamanda ev görmeye gelecek hemde yaşlı başlı amca deli cesareti bu olsa gerek.7 den 70 e aynı kafa.Apartamanda millet sürekli birbirine gidip geliyo illaki eşleri çalışıyo market vs bir şekilde bulaştırabirler ne sıkılgan canları varmış
Yayılma hızını nasıl önlemeyi düşünüyorlar acaba!!Bu gidişle o rakamları görmemiz yakındır.Ama durdurmaya yeter mi şüpheliyim.Hindistan gibi eli sopalı polisler anca keser
yani hesaplanamayan milyardolarlik zaralar bile ekonomik yikima ugramalarina sebep olmadimi.onların ekonomik sıkıntısı yok ki.
tahtından etmek istedikleri dolar.
şu an çin düşen abd borsası sayesinde abd şirketlerinin çoğunun hissesini topladı. ilaç falandan elde edeceğinin çok daha fazlasını elde etti zaten. abd artık süper güç olmaktan çıkacak salgın bitince.
Dün haberlerde izledim.Emekli astsubay bir adamı gözaltına alıyorlar bende Corona var diye polislere tükürdü polislerde de böyle bir zamanda hala maske yoktu oda ilginç.Burada polise tukuruyor reziller.
evet umurlarinda degil ama ya bu bir insanlik gorevi yada ben fazla iyi niyetliyim onlara goreBir şey sorucam hastalık çıktığında da kendilerini izole etmesi gerekti butun dunya için ama yapmadı
Ama şimdi hemen izole etti?
Hani çok da umurlarınds değil
Binicem sırtına vurucam kırbacı vurucam kırbacıYayılma hızını nasıl önlemeyi düşünüyorlar acaba!!
Artık iyice kesinleşti zaten. Kasa boş genel bir yasak asla gelmeyecek. Sanırım yeni önlem sopalı polisler olacak dediğiniz gibi
Kırbaçlı polis hımmmmBinicem sırtına vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Olabilir de onlara kazancı ne ülke politikaları vicdan üzerinden ilerlemiyorevet umurlarinda degil ama ya bu bir insanlik gorevi yada ben fazla iyi niyetliyim onlara gore
yani bizler burada butun ulkelerin durumuna bakip hepsine ayri ayri uzuluyoruz.
gundemimiz sadece turkiyedeki vakalar degil italya ispanya almanya ingiltere bunlarin hepsini merak edip uzuluyoruz.
bunca seye sebep olup birde behlul kacar der gibi arkani donmek cok vijdansizca degilmi
Dün haberlerde izledim.Emekli astsubay bir adamı gözaltına alıyorlar bende Corona var diye polislere tükürdü polislerde de böyle bir zamanda hala maske yoktu oda ilginç.
çok kötü bişey bu ya.Olabilir de onlara kazancı ne ülke politikaları vicdan üzerinden ilerlemiyor
Önce ben biz üzerinden ilerliyor genelde
Diyecek kelime bile bulamıyorum ben kendi annemi haftalardır göremiyorum annem oğlumu özledi dayanamıyo ağlıyo artık biz insan değil miyiz çok cahilmiş insanlar çok üzücüBizim ev satılık yaşlı bir amca ev görmeye gelmek istiyormuş ev sahibi eşimi aramış.Kabul etmedik.Böyle bir zamanda ev görmeye gelecek hemde yaşlı başlı amca deli cesareti bu olsa gerek.7 den 70 e aynı kafa.
Bende izledim onu. Bazı insanlar gerçekten şiddeti hak ediyorDün haberlerde izledim.Emekli astsubay bir adamı gözaltına alıyorlar bende Corona var diye polislere tükürdü polislerde de böyle bir zamanda hala maske yoktu oda ilginç.
İki bardak çay içtik diye dünyanın hakaretini ediyolardı oturarak para kazanıyormuşuz şimdi sorsunlar vergilerinin hesabınıŞu durumda sağlık çalışanları kadar polis ve jandarmaya da acıyorum yeminle, bizim burada dolaşan bir ekip var, iki kişi , gencecik delikanlılar. Bütün gün millete dert anlatmaya çalışıyorlar, hiç bir koruyucu ekipmanları yok, böyle dünyanın ta içine.... üç kuruş maaşa kelle koltukta, maaşın benim vergilerimle ödeniyor kafasındaki saçma güruhla tüm gün uğraşıyorlar
Bende izledim onu. Bazı insanlar gerçekten şiddeti hak ediyor
Sağlık çalışanları kadar olmasa da onlar da risk altında.Neden maske verilmiyor acaba?Bütün gün saçma sapan bir sürü insanla muhattap olmak zorundalar yazık günah gerçekten.Şu durumda sağlık çalışanları kadar polis ve jandarmaya da acıyorum yeminle, bizim burada dolaşan bir ekip var, iki kişi , gencecik delikanlılar. Bütün gün millete dert anlatmaya çalışıyorlar, hiç bir koruyucu ekipmanları yok, böyle dünyanın ta içine.... üç kuruş maaşa kelle koltukta, maaşın benim vergilerimle ödeniyor kafasındaki saçma güruhla tüm gün uğraşıyorlar
Bu virüs bize bir kez daha insanların vurdumduymazlık boyutunu göstermiş oldu.Kurunun yanında yaşta yanmasa hiç sorun değil aslında ama onların bencilliği başka insanların hayatına mal olabiliyor ne yazık.Diyecek kelime bile bulamıyorum ben kendi annemi haftalardır göremiyorum annem oğlumu özledi dayanamıyo ağlıyo artık biz insan değil miyiz çok cahilmiş insanlar çok üzücü
İki bardak çay içtik diye dünyanın hakaretini ediyolardı oturarak para kazanıyormuşuz şimdi sorsunlar vergilerinin hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?