bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Millet istanbul dan çıkmanın yoluna kafa patlatıyor şu anda.
ara yollar, alternatif güzergahlar konuşuluyor hala.
Biri bilinç mi dedi?
Tahmin edebiliyorum :)) İşin komiği ne biliyor musunuz? Bizim burada da var vakalar ve maalesef dışarıdan gelenlerden bulaştı, dışarıdan gelen bazıları bugün sokak aralarında bile jandarma arabasını görünce iyi yaptılar herkes buraya doluşuyor demezler mi ve yine maalesef yine işin komiği defalarca anons yapılmasına rağmen hiçbiri ne kendini evinde 14 gün karantinaya aldı ne de muhtara adını yazdırdı, insanlarla ağız ağıza konuşuyorlar, ben kendileriyle arama değil 2 metre 200 metre mesafe koyuyorum

Apartamanda millet sürekli birbirine gidip geliyo illaki eşleri çalışıyo market vs bir şekilde bulaştırabirler ne sıkılgan canları varmış
Bizim ev satılık yaşlı bir amca ev görmeye gelmek istiyormuş ev sahibi eşimi aramış.Kabul etmedik.Böyle bir zamanda ev görmeye gelecek hemde yaşlı başlı amca deli cesareti bu olsa gerek.7 den 70 e aynı kafa.

Bu gidişle o rakamları görmemiz yakındır.Ama durdurmaya yeter mi şüpheliyim.Hindistan gibi eli sopalı polisler anca keser
Yayılma hızını nasıl önlemeyi düşünüyorlar acaba!!
Artık iyice kesinleşti zaten. Kasa boş genel bir yasak asla gelmeyecek. Sanırım yeni önlem sopalı polisler olacak dediğiniz gibi

yani hesaplanamayan milyardolarlik zaralar bile ekonomik yikima ugramalarina sebep olmadimi.
nasil bir ekonomi sekilleri var ya.
gerci çinden bahsediyoruz herşey nerdeyse oradan ithal ediliyor.

Bir şey sorucam hastalık çıktığında da kendilerini izole etmesi gerekti butun dunya için ama yapmadı
Ama şimdi hemen izole etti?
Hani çok da umurlarınds değil
evet umurlarinda degil ama ya bu bir insanlik gorevi yada ben fazla iyi niyetliyim onlara gore
yani bizler burada butun ulkelerin durumuna bakip hepsine ayri ayri uzuluyoruz.
gundemimiz sadece turkiyedeki vakalar degil italya ispanya almanya ingiltere bunlarin hepsini merak edip uzuluyoruz.
bunca seye sebep olup birde behlul kacar der gibi arkani donmek cok vijdansizca degilmi

Yayılma hızını nasıl önlemeyi düşünüyorlar acaba!!
Artık iyice kesinleşti zaten. Kasa boş genel bir yasak asla gelmeyecek. Sanırım yeni önlem sopalı polisler olacak dediğiniz gibi
Binicem sırtına vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Olabilir de onlara kazancı ne ülke politikaları vicdan üzerinden ilerlemiyor
Önce ben biz üzerinden ilerliyor genelde

Dün haberlerde izledim.Emekli astsubay bir adamı gözaltına alıyorlar bende Corona var diye polislere tükürdü polislerde de böyle bir zamanda hala maske yoktu oda ilginç.

Şu durumda sağlık çalışanları kadar polis ve jandarmaya da acıyorum yeminle, bizim burada dolaşan bir ekip var, iki kişi , gencecik delikanlılar. Bütün gün millete dert anlatmaya çalışıyorlar, hiç bir koruyucu ekipmanları yok, böyle dünyanın ta içine.... üç kuruş maaşa kelle koltukta, maaşın benim vergilerimle ödeniyor kafasındaki saçma güruhla tüm gün uğraşıyorlar

Diyecek kelime bile bulamıyorum ben kendi annemi haftalardır göremiyorum annem oğlumu özledi dayanamıyo ağlıyo artık biz insan değil miyiz çok cahilmiş insanlar çok üzücü

İki bardak çay içtik diye dünyanın hakaretini ediyolardı oturarak para kazanıyormuşuz şimdi sorsunlar vergilerinin hesabını

Sağlık çalışanları kadar olmasa da onlar da risk altında.Neden maske verilmiyor acaba?Bütün gün saçma sapan bir sürü insanla muhattap olmak zorundalar yazık günah gerçekten.

Eğer ocak,Şubat ayında yaşanan ağır hastalıklar coronaysa,Mehmet Öz'ün yaptığı aciklamada kötü yönde mutasyona uğrarsa bulasiciligi ve olduruculugu artacak dediği mutasyon mu gerceklesti yani

Diyecek kelime bile bulamıyorum ben kendi annemi haftalardır göremiyorum annem oğlumu özledi dayanamıyo ağlıyo artık biz insan değil miyiz çok cahilmiş insanlar çok üzücü
Bu virüs bize bir kez daha insanların vurdumduymazlık boyutunu göstermiş oldu.Kurunun yanında yaşta yanmasa hiç sorun değil aslında ama onların bencilliği başka insanların hayatına mal olabiliyor ne yazık.

İki bardak çay içtik diye dünyanın hakaretini ediyolardı oturarak para kazanıyormuşuz şimdi sorsunlar vergilerinin hesabını

Vergilerimle maaşın ödeniyor kafasından nefret ettim her zaman, vatandaş vergisinin hesabını soracaksa toplayan merciye soracak yiyorsa. Hiç bir meslek gurubuna hak değil bu tür davranışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…