bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
isin o tarafida var dogru evet ama bir yandan da bu korona sebebiyle zarari milyar dolarla bile hesaplanamayan bir ülke şuan.
Bence çok daha fazlasını kazandığı/kazanıyor olduğu için umrunda bile olmaz.

yani hesaplanamayan milyardolarlik zaralar bile ekonomik yikima ugramalarina sebep olmadimi.
nasil bir ekonomi sekilleri var ya.
gerci çinden bahsediyoruz herşey nerdeyse oradan ithal ediliyor.

ben hesapladıklarını düşünüyorum.
her şey hesaplı kitaplı yapıldı.

Zahmet etmişler yasak geldikten sonra
Polisler kaç gündür ağız yüz açık, tedbirsiz dolaşıyorlar sokaklarda, yazıktır ya
O tüküren pislik gibiler olduğu sürece maske de işe yaramaz . Adam direk yüzüne tükürmüş. Gözüne gelse yeter zaten. İnşallah caydırıcı cezalar verirler bu tiplere.

yani hesaplanamayan milyardolarlik zaralar bile ekonomik yikima ugramalarina sebep olmadimi.
nasil bir ekonomi sekilleri var ya.
gerci çinden bahsediyoruz herşey nerdeyse oradan ithal ediliyor.
Evet herşeyi oradan ithal ettik.. Ölümümüzde bile Made in China yazıyor. :/

4 Nisan itibariyle:
İtalya ve ispanya dususe geçti. Peak noktasina ulasildi belki.
Birlesik krallık hala yükselişte.
Amerika dususte ama 943 olum ne kadar dusuk tartışılır.
Fransada olumler 1000in uzerinde.
Iran da 150 sınırlarında.
Çin le ilgilenmiyorum.

Türkiye ye de yazmaya elim gitmiyor.

Son düzenleme:
Aklım almıyor böyle insanları. Ben asansöre binince yanımda taşıdığım fısfıslı şişedeki kolonyayı bütün tuşlara sıkıyorum. Belki birine faydam olur diye.

Aynen. bu arada bende bunu yapiyorum
yalniz degilmisim sevindim.. insanlik ölmemis demek ki

Tabloya bakınca toplam vaka sayısı 23.934 yazıyor.
Toplam vefat sayısını,yoğun bakım hasta sayısını ,entübe sayısını bir de iyileşen hastaları da katmış olsak bile 3507 ediyor.Geride 20.000den fazla virüsü taşıyan hasta var.Biliyorum çoğu evde ,hastanede yer olmadığından yollandı.Ama çok kötü olmuş olsalar yine de hastanede olurlardı.O kişiler hafif mi geçirdi veya geçiriyor bu süreci acaba?

Hafif geçirenler evde karantinaya alınıyor diye biliyorum.
Mesela Kocaeli de ölen hamile kadının eşi ve çocukları evde karantina alınmış. Kocasının tek belirtisi vücut ağrısıymış.

bir de bize bak diyesim geldi.
adamlar milayr dolar kayiplarla bile yikima ugramiyor
biz daha yolun başında bitiğiz
Yani diyecek birşeyim yok. Hepimiz durumu görüyoruz. :/ Allah yardımcımız olsun.

Herkese buluşacağını dusunuyodum. Ama bizlere bu kadar cabuk ugrayacagini hic beklemiyoduk..
Carsamba gunu annemlerdeydim. Babamin telefonu caldi, ustasi test yaptirip pozitif sonuc aldığını soyledi.. esimle babam hemeb ozel bi hastaneye gidip test verdiler. 2 gün sonra yani dün akşam pozitif sonucu aldik. Bugün annem, cocuklarim ve eşimle baska bi ozel hastaneye gidip bizde ornek verdik. Annemde eklem agrisi, hafif ates ve artan öksürük vardi akciger tomografisi cekildi,kan ve idrar verdi. Sonucunda yatis denilince eve getirdik bizde kendi evimize gectik. Ozel hastane cok pahaliydi, ambulans cagirdilar. Baştan annemi yatirdilar ama bu aksam evde gecirebilirsin deyip yollamışlar. Umarim gercekten iyidir ve ağırlaşmaz. Bizde sonucumuzu bekliyoruz. Esim ankilozan spondilit hastasi, ben yeni dogum yaptim bebek 48 gunluk, buyuk kizim alerjik astimli 2.5 yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…