- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Kardeşim polis,maske dağıtılmış.Sağlık çalışanları kadar olmasa da onlar da risk altında.Neden maske verilmiyor acaba?Bütün gün saçma sapan bir sürü insanla muhattap olmak zorundalar yazık günah gerçekten.
Bende çok merak ettim inşallah normal bir soğuk algınlığıdır@COLIN çok merak ediyorum seni
Çok sevindim gerçekten ihtiyaçları varKardeşim polis,maske dağıtılmış.
Mehmet Ceyhan hocamızı dinledim yine her zaman ki gibi :) diyor ki ölüm hızı o şekilde hesaplanmaz, o fatalitenin hesap formülü vardır. O hesaba göre kabaca hesaplarsam hızımız yüzde 7 civarı
Kardeşim polis,maske dağıtılmış.
Bence çok daha fazlasını kazandığı/kazanıyor olduğu için umrunda bile olmaz.isin o tarafida var dogru evet ama bir yandan da bu korona sebebiyle zarari milyar dolarla bile hesaplanamayan bir ülke şuan.
yani hesaplanamayan milyardolarlik zaralar bile ekonomik yikima ugramalarina sebep olmadimi.
nasil bir ekonomi sekilleri var ya.
gerci çinden bahsediyoruz herşey nerdeyse oradan ithal ediliyor.
O tüküren pislik gibiler olduğu sürece maske de işe yaramaz . Adam direk yüzüne tükürmüş. Gözüne gelse yeter zaten. İnşallah caydırıcı cezalar verirler bu tiplere.Zahmet etmişler yasak geldikten sonra
Polisler kaç gündür ağız yüz açık, tedbirsiz dolaşıyorlar sokaklarda, yazıktır ya
Evet herşeyi oradan ithal ettik.. Ölümümüzde bile Made in China yazıyor. :/yani hesaplanamayan milyardolarlik zaralar bile ekonomik yikima ugramalarina sebep olmadimi.
nasil bir ekonomi sekilleri var ya.
gerci çinden bahsediyoruz herşey nerdeyse oradan ithal ediliyor.
İlginç bir yaklaşım.Evet herşeyi oradan ithal ettik.. Ölümümüzde bile Made in China yazıyor. :/
4 Nisan itibariyle:
Aklım almıyor böyle insanları. Ben asansöre binince yanımda taşıdığım fısfıslı şişedeki kolonyayı bütün tuşlara sıkıyorum. Belki birine faydam olur diye.
Hafif geçirenler evde karantinaya alınıyor diye biliyorum.Eki Görüntüle 2614536
Tabloya bakınca toplam vaka sayısı 23.934 yazıyor.
Toplam vefat sayısını,yoğun bakım hasta sayısını ,entübe sayısını bir de iyileşen hastaları da katmış olsak bile 3507 ediyor.Geride 20.000den fazla virüsü taşıyan hasta var.Biliyorum çoğu evde ,hastanede yer olmadığından yollandı.Ama çok kötü olmuş olsalar yine de hastanede olurlardı.O kişiler hafif mi geçirdi veya geçiriyor bu süreci acaba?
Ben de onu demek istiyorum işte .Hafif geçirenler de çoğunlukta.Bir umut oldu bana .Hafif geçirenler evde karantinaya alınıyor diye biliyorum.
Mesela Kocaeli de ölen hamile kadının eşi ve çocukları evde karantina alınmış. Kocasının tek belirtisi vücut ağrısıymış.
bir de bize bak diyesim geldi.Bence çok daha fazlasını kazandığı/kazanıyor olduğu için umrunda bile olmaz.
Vakaların %80' yakını hafif geçiriyor. Bu iyi aslında.Ben de onu demek istiyorum işte .Hafif geçirenler de çoğunlukta.Bir umut oldu bana .
Yani diyecek birşeyim yok. Hepimiz durumu görüyoruz. :/ Allah yardımcımız olsun.bir de bize bak diyesim geldi.
adamlar milayr dolar kayiplarla bile yikima ugramiyor
biz daha yolun başında bitiğiz
O %80 in içinde bizler ve yakınlarımız olsa iyi olurVakaların %80' yakını hafif geçiriyor. Bu iyi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?