bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kusura bakmayin mune ama avrupada irkcilik DA var derken baska yerde yok mu? Bizim Türkiyeden tasinma nedenlerimizden biri irkcilik ne yazik ki. Memleketin cennet gibi taraflari var elbet ama irkcilik da var hem de öyle böyle degil.
Öz elestiri yapmak lazim.

Günaydın sevgili dostlar, bu sabah uyuyakalmışım, güneş çoktan uyanmış ve pırıl pırıl parlıyor. Bugün de moralimizi yüksek tutmak ve iyi bir gün geçirmemiz dileği ile size güneşi ve çiçek açmış bir kiraz dalı ile eflatun kır çiçekleri gönderiyorum.

Son düzenleme:
Ah AYNI ben. 20 yaşıma kadar annemin ölmesinden korkuyordum. Annem öldü çok uzun yıllar yalnız yaşadım. Hatta eşimle tanışmadan önce "kaybetme korkumu kaybettim" cümlesini kurmuştum. Şimdi eşimle tanışmasaydım ne rahat edecektim. Sevmek güzel şey ama sevmenin de çok büyük bedeli var. Allah hepimizin sevdiklerini korusun.

Kendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyor sağlık bakanı kosh hastalığında yaş önemli olmaksızın ölümle sonuçlanıyor dedi anneme telefondan baktıkça ağlıyorum ne olur bu iş böyle değil diyin

Kışınki salgın influenza idi yani domuz gribi.Belirtiler çok benziyor ve gercekten cok agir bir gripti.Ama yok influenza değilde corona ise mutasyona ugramamış haliydi bence.
Evet domuz gribi deniliyor ama korona öncesi daha önce hic karşılaşmadığımız bir grip tablosu olması ister istemez suphe uyandiriyor.insanda.Bi gidisatin sonu ne olacak bakalim belirsizlik insana.her seyi düşündürüyor.

Kışınki salgın influenza idi yani domuz gribi.Belirtiler çok benziyor ve gercekten cok agir bir gripti.Ama yok influenza değilde corona ise mutasyona ugramamış haliydi bence.
Bunu bilemeyiz. Bizde geçirdik bahsedilen hastalıklardan. Mutfağa yürüyemediğimi biliyorum tutuna tutuna gittim zar zor. Sabaha kadar ağladım da uyutmadığı için. Biz bundan 1 sene önce geçirdik domuz gribi hiç aynı değildi. Doktora gittik çok hasta olduğumuz zaman influenza olmadığını söyledi. Eşim sabah ben uyanınca ciğerlerim ağrıyor hala dedi mesela. Biz kendi adımıza son geçirdiğimizin influenza olmadığını biliyoruz aynı doktora gittik çünkü. Koronadır değildir bilemem ama oğlum öksürükten kusarak uyanıyodu. Benim suratım bile şişti elmacık kemiklerimin acısını anlatamam. İyileşmeye yakın orta kulak iltihabına döndü. Tam o da geçti derken sanki baştan başladı. İğrenç bi hastalıktı. Biz geçirdiğimiz zaman Çin’de duyulmuştu hastalık. İnşallah geçirmişizdir en azından bi Ümit olur bizim için.

Geçirenlerin tekrar geçirip geçirmeyeceği henüz belli değil dimi? Bekli hafif belki daha ağır geçirme ihtimalde olabilir 2. Seferi düşününce. Yani verem geçiren tekrar daha ağır nasıl geçiriyor ya da zatüre 2 seferi öldürmüyor mu? Bu hastalıkta durum ne acaba? Ortadan tamamen kalkmalı yok olup gitmeli tek çözüm bu. Ve bencede silinip bir anda yok olacak. Hastahaneden taburcu olanlar yine izole yaşayacaklar dimi? 2. Kez yakalanan var mı acaba?

2.kez gecirenler olmus vucut yeterli antikor uretmedigi icin ama bu ihtimalda cok dusukmus

Ölümle sonuçlanıyor dememiştir hani KOAH'ım var ama 65 yaştan küçüğüm bana bir şey olmaz demeyin rahat rahat sokağa çıkmayın anlamında yaş fark etmeden ölümle sonuçlanabiliyor demiştir muhtemelen. Her yakalanan ölmüyor, böyle bir şey söz konusu değil. Ama risk grubu demek bu hastalığa yakalanmamaya daha çok dikkat etmelisiniz, en ufak bir belirtide hastaneye başvurmalısınız demek.

Bu gerçek mi acaba, baska biri daha paylaşmış avusturalya da denenmiş sanirim. Doğruluğunu bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200404-204144_Twitter.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…