Kusura bakmayin mune ama avrupada irkcilik DA var derken baska yerde yok mu? Bizim Türkiyeden tasinma nedenlerimizden biri irkcilik ne yazik ki. Memleketin cennet gibi taraflari var elbet ama irkcilik da var hem de öyle böyle degil.Gurbet zor be Curly, inan ben başka ülkede yapamam, söylenirim sinirlenir kızarım ama gidemem, dilini huyunu suyunu bilmediğim bir yerde sudan çıkmış balık gibi olurum, ki ırkçılığa da karşıyım Avrupa'da ırkçılık da var.
Valla keşke burada olabilseniz ne güzel olurdu, cennet gibi memleket.
Günaydın sevgili dostlar, bu sabah uyuyakalmışım, güneş çoktan uyanmış ve pırıl pırıl parlıyor. Bugün de moralimizi yüksek tutmak ve iyi bir gün geçirmemiz dileği ile size güneşi ve çiçek açmış bir kiraz dalı ile eflatun kır çiçekleri gönderiyorum.
Eki Görüntüle 2614598 Eki Görüntüle 2614599 Eki Görüntüle 2614600
Cok mutlu oluyorum sizin fotograflara. Tesekkür ederim.Günaydın sevgili dostlar, bu sabah uyuyakalmışım, güneş çoktan uyanmış ve pırıl pırıl parlıyor. Bugün de moralimizi yüksek tutmak ve iyi bir gün geçirmemiz dileği ile size güneşi ve çiçek açmış bir kiraz dalı ile eflatun kır çiçekleri gönderiyorum.
Eki Görüntüle 2614598 Eki Görüntüle 2614599 Eki Görüntüle 2614600
Bonus inanmamıştım su birikintisi olduğuna, gerçekten havada duruyor sanmıştım şu an balkondayken farkettim durumu temiz hava şart.
Ah AYNI ben. 20 yaşıma kadar annemin ölmesinden korkuyordum. Annem öldü çok uzun yıllar yalnız yaşadım. Hatta eşimle tanışmadan önce "kaybetme korkumu kaybettim" cümlesini kurmuştum. Şimdi eşimle tanışmasaydım ne rahat edecektim. Sevmek güzel şey ama sevmenin de çok büyük bedeli var. Allah hepimizin sevdiklerini korusun.Yalnız yaşıyor olsak bu kadar etkilenmeyiz sanırım, şahsen ben rahat biriyim, ortalığı çamaşır suyuyla sileyim, aldığım ürünleri sirkeli sularla temizleyeyim diye uğraşmazdım ama kızımı ve eşimi düşünüyorum, bu salgın beni eşim ve kızımla vuruyor, bana bulaşınca onlara bulaşmasa salacağım gidecek, sonunda en fazla ne var yani ölümden başka, ölüm korkum yok.
Ben de teşekkür ederim.ne mutluCok mutlu oluyorum sizin fotograflara. Tesekkür ederim.
teşekkürler, mesajınızı sonradan gördüm. sizler de benim motivasyonumsunuz.bu zor günlerde ne güzel motivasyon oldunuz, sevgiler.
Kendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyorTabiki boşuna değil koah hastası anneniz virüsü olur da alırsa bir gün onu hastaneye götürdüğünüzde az hasta olmasını ve annenle ilgilenilebilmesini mi istersiniz yoksa herkes sizin gibi düşünse önlem alınmasa bir anda yayılsa yığılma olsa ve annenizle yeterince ilgilenilemese? Hangisini istersiniz. 1 ay olacak neredeyse her gün anlatılıyor. Sokağa çıkmayın tedbirlerinizi alın virüsün yayılma hızını yavaşlatalım diye. Virüsün morbiditesi çok yüksek fakat mortalitesi düşük. Anneniz 2-3 ay evde kaldı diye birşey olmaz ama nasılsa bulaşacakmış niye kadını eve hapsediyoruz deyip tedbiri elden bırakırsanız asıl o zaman ona kötülük yapmış olursunuz.
Evet domuz gribi deniliyor ama korona öncesi daha önce hic karşılaşmadığımız bir grip tablosu olması ister istemez suphe uyandiriyor.insanda.Bi gidisatin sonu ne olacak bakalim belirsizlik insana.her seyi düşündürüyor.Kışınki salgın influenza idi yani domuz gribi.Belirtiler çok benziyor ve gercekten cok agir bir gripti.Ama yok influenza değilde corona ise mutasyona ugramamış haliydi bence.
Bunu bilemeyiz. Bizde geçirdik bahsedilen hastalıklardan. Mutfağa yürüyemediğimi biliyorum tutuna tutuna gittim zar zor. Sabaha kadar ağladım da uyutmadığı için. Biz bundan 1 sene önce geçirdik domuz gribi hiç aynı değildi. Doktora gittik çok hasta olduğumuz zaman influenza olmadığını söyledi. Eşim sabah ben uyanınca ciğerlerim ağrıyor hala dedi mesela. Biz kendi adımıza son geçirdiğimizin influenza olmadığını biliyoruz aynı doktora gittik çünkü. Koronadır değildir bilemem ama oğlum öksürükten kusarak uyanıyodu. Benim suratım bile şişti elmacık kemiklerimin acısını anlatamam. İyileşmeye yakın orta kulak iltihabına döndü. Tam o da geçti derken sanki baştan başladı. İğrenç bi hastalıktı. Biz geçirdiğimiz zaman Çin’de duyulmuştu hastalık. İnşallah geçirmişizdir en azından bi Ümit olur bizim için.Kışınki salgın influenza idi yani domuz gribi.Belirtiler çok benziyor ve gercekten cok agir bir gripti.Ama yok influenza değilde corona ise mutasyona ugramamış haliydi bence.
2.kez gecirenler olmus vucut yeterli antikor uretmedigi icin ama bu ihtimalda cok dusukmusGeçirenlerin tekrar geçirip geçirmeyeceği henüz belli değil dimi? Bekli hafif belki daha ağır geçirme ihtimalde olabilir 2. Seferi düşününce. Yani verem geçiren tekrar daha ağır nasıl geçiriyor ya da zatüre 2 seferi öldürmüyor mu? Bu hastalıkta durum ne acaba? Ortadan tamamen kalkmalı yok olup gitmeli tek çözüm bu. Ve bencede silinip bir anda yok olacak. Hastahaneden taburcu olanlar yine izole yaşayacaklar dimi? 2. Kez yakalanan var mı acaba?
Esim de polis,yasak gelmeden çok önce maske eldiven dagitilmisti
Evet bende merak ediyorum insallah yazar iyidirCOLIN umarım iyisindir
Kendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyorsağlık bakanı kosh hastalığında yaş önemli olmaksızın ölümle sonuçlanıyor dedi anneme telefondan baktıkça ağlıyorum ne olur bu iş böyle değil diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?