bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Böyle bir şey buldum

Eklentiler

• IMG-20200404-WA0015.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 81
Var evet ama yazışma Avrupa üzerineydi orayı yazdım, ki belirttiğim gibi ırkçılığa karşıyım, karşı olduğum için de bu topikte Çin'lilere söylenen kötü sözleri de eleştirdim zira salgın ne sebeple başlamış olursa olsun, salgında hastalanan ölen tüm halklar mağdur, hepsi bizle aynı acıyı korkuyu yaşadı yaşıyor, kaldı ki memleketin her köşesi cennet, toprakların suçu olmaz, o topraklarda bir arada yaşamayı bilmeyen bazı insanlar suçludur.

Bakın bir minicik virüs tüm dünyayı ele geçirdi, ne ırk tanıdı, ne siyasi görüş, ne inanç, ne etnik köken, çocuk da demedi yaşlı da, iyi insan kötü insan ayrımı da yapmadı, ülke ayrımı da.
İnsanoğlu değişmeyecektir maalesef zira çabuk unutan canlılarız ama keşke düşünsek hepimiz, keşke bu salgın miladımız olsa, desek ki ömür dediğimiz gözümüzü açıp kapadığımız bir solukluk andır ötesi yok, kimseye bizden farklı diye eziyet etmeyelim diyebilsek ama yine olmayacak, ta ki başka bir korku bizi ele geçirene kadar.

Ben de ona bakıyordum, dün saat 14 sularında yazmış sonra yok, kızcağız kötü mü oldu acaba ay neyse kötüyü anmayayım, inşaallah iyidir ve gelir.

İnşallah dünden beri sürekli girip bakıyorum ben de. Annesini götürmüştü ya hastaneye geçen hafta, o yüzden endişelendim. İnşallah iyidir

Ya maske yapınca nette birsey vardi, çakmak yakip üflüyorsun ateşi , söndürmüyorsa işlevi yüksek gibi simdi maske yapmaya baskadik aman kalin bi kumaştı servis penceteleri vardi filtre koymadı ama eşim, nefes alamam dedi, ama çakmağı ateşleyince sönmedi. Bu bir kıstas midir?

Evet İzmir Mavişehir de.Kasap reyonundaki elamanda ve 3 calisaninda tespit edildi.Bİz de kasap reyonundan alışveriş yapmıştık.korkmuyor değilim...bi de anakart yandı diye milleti kandırmaya kalktılar.yakistiramadim.3m li kocaman bir migros bu,günde yüzlerce kişinin geldiği...

Geçen gün eşimle markete gittik. Bulunduğumuz mahallede koronavirüslü hastalar var diye başka mahalledeki markete gidelim dedik. Sanki gittiğimiz yerdeki mahallede var mı yok mu biliyormuş gibi Eşim maskeyle konuşamadım, nefes alamadım diye açtı arabada eline kolonya döktüm. Marketten çıktık kolonya döktüm. Arabaya binince arkadaki arabaya sütünde az, tekrar markete girip sahibini buldu, adama para verip helalleştiler, arabaya bindi. Ben neden anlaşırken adamın elini sıktın dedim, unutmuştuTekrar eline kolonya. Hay ben bu korona nın biiiiiiippp dedi. Sanırım benimle bir süre markete gitmez.

Yiyecekten çok bulasmiyor diye biliyorum ben ama yine de bekletenlerdenim. Yakın temasta olmadiysaniz,, maske ve dezenfektan kullandiysaniz sanmıyorum bir şey olacağını.

Aynen. Biz alışverişe gitmeye korkuyoruz. Onlar akşama kadar para, müşteri, ürünler iç içeler
Boyle böyle yayılıyor işte. Zaten onların eti ne butu ne. Maaşları desen cazip değil. Kuryeler de oyle. Calisma sartlari zorlasti maas aynı. Gerci parayla bile yapilacak is degil.

Bir İtalya olmasakta sonumuz belli degil. 500 uzerinde kayip. Uzucu, endise verici. Bilmiyorum ya, yakında siyiricam az kaldi. KK de tek psikolog vardi beğendiğim. Sisphye gibi nicki vardı. Keske gelse bu topige de adam akilli terapi alsak.

Kac gundur Twitter da takip ediyorum insanlar yalvariyorlar acil olmayan alisverislerinizi yapmayin is yukumuz artti diye. AMA bunu dikkate alan kim? Bugun Pinar ogunc bir kargo Şirketi calisani ile roportaj yapmis. Okudukca baskasi adina utanmak durumunu yasadim. Insanoglu bu kadar bencil bu kadar korkunc olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…