- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Var evet ama yazışma Avrupa üzerineydi orayı yazdım, ki belirttiğim gibi ırkçılığa karşıyım, karşı olduğum için de bu topikte Çin'lilere söylenen kötü sözleri de eleştirdim zira salgın ne sebeple başlamış olursa olsun, salgında hastalanan ölen tüm halklar mağdur, hepsi bizle aynı acıyı korkuyu yaşadı yaşıyor, kaldı ki memleketin her köşesi cennet, toprakların suçu olmaz, o topraklarda bir arada yaşamayı bilmeyen bazı insanlar suçludur.Kusura bakmayin mune ama avrupada irkcilik DA var derken baska yerde yok mu? Bizim Türkiyeden tasinma nedenlerimizden biri irkcilik ne yazik ki. Memleketin cennet gibi taraflari var elbet ama irkcilik da var hem de öyle böyle degil.
Öz elestiri yapmak lazim.
Ben de ona bakıyordum, dün saat 14 sularında yazmış sonra yok, kızcağız kötü mü oldu acaba
Ben de ona bakıyordum, dün saat 14 sularında yazmış sonra yok, kızcağız kötü mü oldu acabaay neyse kötüyü anmayayım, inşaallah iyidir ve gelir.
Hiçbirinize bir şey olmasın inşaallahİnşallah dünden beri sürekli girip bakıyorum ben de. Annesini götürmüştü ya hastaneye geçen hafta, o yüzden endişelendim. İnşallah iyidir
Bende merak ediyorumCOLIN nerelerdesin? hepimiz cok merak ettik
Dün sürekli alışveriş yaptığımız migros karantinaya alındı.cakisanlarda Covid 19 espit edildi.
Aynen. Biz alışverişe gitmeye korkuyoruz. Onlar akşama kadar para, müşteri, ürünler iç içelerIzmir mi? Market çalışanları da extra risk altında. Kimbilir kimden bulasti.
Evet İzmir Mavişehir de.Kasap reyonundaki elamanda ve 3 calisaninda tespit edildi.Bİz de kasap reyonundan alışveriş yapmıştık.korkmuyor değilim...bi de anakart yandı diye milleti kandırmaya kalktılar.yakistiramadim.3m li kocaman bir migros bu,günde yüzlerce kişinin geldiği...
Boyle böyle yayılıyor işte. Zaten onların eti ne butu ne. Maaşları desen cazip değil. Kuryeler de oyle. Calisma sartlari zorlasti maas aynı. Gerci parayla bile yapilacak is degil.Aynen. Biz alışverişe gitmeye korkuyoruz. Onlar akşama kadar para, müşteri, ürünler iç içeler
Kac gundur Twitter da takip ediyorum insanlar yalvariyorlar acil olmayan alisverislerinizi yapmayin is yukumuz artti diye. AMA bunu dikkate alan kim? Bugun Pinar ogunc bir kargo Şirketi calisani ile roportaj yapmis. Okudukca baskasi adina utanmak durumunu yasadim. Insanoglu bu kadar bencil bu kadar korkunc olmamali.Kargocular ve market cal8sanlari cok riskte.
Ama kimsenin onları düşündüğü yok. Şu youtuberler in linki kaydır manyakligi halen devam ediyor. Ekstra tüketim köRukleyip kargo trafiğini artırıyorlar. Sunlara da bi yasak gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?