bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bence bu kadar kesin konuşmak için erken.
Evet başka paylasomin altında bir veteriner yazmis bunu zaten biz hayvanlarda kullanıyoruz diye. Bilmiyorum artık insallah olan bir ilaçtır çünkü yenisinin bulunmasi zaman alacak ve test süreci uzun.

Evet başka paylasomin altında bir veteriner yazmis bunu zaten biz hayvanlarda kullanıyoruz diye. Bilmiyorum artık insallah olan bir ilaçtır çünkü yenisinin bulunmasi zaman alacak ve test süreci uzun.

İlaç antiparaziter bir ilaç. Bir toprak bakterisinden gelen bir molekülmüş ve bazı virüsleri ve tümörleri baskıladığı ne zamandan beri biliniyormuş. Hatta bazı makaleler bu ilacın her şeye iyi geldiğini iddia ediyormuş. Ancaaakk COVID-19 üzerine yapılan çalışmalar in vitro, yani cansız ortamlarda lab koşullarında gerçekleşmiş. Yaşayan, canlı ortamlarda görmemiz gereken in vivo etkisine de bakmak gerekir (imiş).

Yalniz bunu boyle paylaşıyorlar eczanelerde kalmayacak, sitma ilaci kullanılıyor diye, talan ettiler , baska rahatsızlıkları icin kullanan kişiler bulamamış.

Sağolun Astoria hanım. . evde ince keçe var. Dikimen uygun. Keçeden maske olur mu sizce . hiç kaynak bulamadım. Dokusu çok sık olabilir gibi geliyor ama. Fikriniz nedir. Teşekkür ediyorum şimdiden

Yani bilemiyorum açıkçası keçeden maske nasıl olur hiç duymadım. Genelde pamuklu kumaşlar ya da bandanalar 2 kat yapılıp içine filtre konuluyor. Ben bir araştırayım, bir şey bulursam tekrar döneyim size.

Sağolun Astoria hanım. . evde ince keçe var. Dikimen uygun. Keçeden maske olur mu sizce . hiç kaynak bulamadım. Dokusu çok sık olabilir gibi geliyor ama. Fikriniz nedir. Teşekkür ediyorum şimdiden
Ben şöyle düşündüm pamuklu kumaştan yapınca o araya elektrikli süpürgelerin filtresi oluyor ya o konulabilir gibi geliyor ama emin değilim

Keçeden yapınca hava gözenekleri olmaz ki. Burun da kapalı, nasıl oksijen alınacak ki, karbondioksit solur insan hep, nefessiz kalır. Benim düşüncem tabii belki oluyordur

Bu gerçek mi acaba, baska biri daha paylaşmış avusturalya da denenmiş sanirim. Doğruluğunu bilmiyorum
covid'e klorokin fosfat etken maddesinin iyi geldiği dünya çapında yaygı olarak biliniyor. eğer bu ilacın etken maddeleri arasında bu yoksa sanırım fake haber.

dün akşam maske ararken gördüm n11 de dolu bunlar. yorumları okudum allahtan. birde nano teknoloji kumaş demişler.
Bütün alışveriş sitelerinde bunlardan var.Fiyatları da uygun.Bende okudum yorumları memnun olan yok.Hıı nano teknoloji ayak doğal ayak kokulu

Sen nasil oldun sende kilo verdm nefesm daralio demistin

Tabiki değil eşim doktor ve korona yoğun bakımda çalışıyor her koah hastası ölmüyor her hipertansiyon hastası ölmüyor. Sadece risk daha fazla daha çok dikkat edilmesi gerekiyo
r.
Koah hipertansiyon gibi kronik rahatsızlıkları olanlar kesin ölecek diye bir şey yok daha çok dikkat edilmesi gerekiyor sadece. Tabiki doktor arkadaşlar daha doğru bilgi verecektir. Ama şimdiden kesin ölecek zaten hasta gibi bakış açısı teslim olmaktır kendi moralinizi bozmaktır strese sokar gereksiz . Evde yorulacağınız uğraşlar bulun kafa dağıtmaya çalışın . Önleminizi alın gerisini düşünmeyin annenizin de stres olmaması için önce sizin güçlü durmanız pozitif olmanız gerekiyor ki sizden güç alabilsin .

Maskelerle ilgili bilgilendirme.Yardımı olur belki.

Kullanmadı mı acaba polisler, bizim sokakta dolaşanlarda eldivende maske de yoktu
Ben eşime bile zor taktiriyordum malesef,bence kendileri takmiyorlardir veya birim amirleri maskeleri onlara verdi mi onu da bilemem ama eşime sadece bir tane de verilmedi,her geldiğinde yeni maskeler getiriyor,öyle tek kullanımlık kötü maskelerde değil üstelik.

Aynı durumdayız babam KOAH 64 yaşında rüyamda bile ona sarılıp ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…