Bu gerçek mi acaba, baska biri daha paylaşmış avusturalya da denenmiş sanirim. Doğruluğunu bilmiyorum
Evet başka paylasomin altında bir veteriner yazmis bunu zaten biz hayvanlarda kullanıyoruz diye. Bilmiyorum artık insallah olan bir ilaçtır çünkü yenisinin bulunmasi zaman alacak ve test süreci uzun.Bence bu kadar kesin konuşmak için erken.
Bence kovid hakkında şuan o kadar çok bilgi kirliliği var kiBu gerçek mi acaba, baska biri daha paylaşmış avusturalya da denenmiş sanirim. Doğruluğunu bilmiyorum
Evet başka paylasomin altında bir veteriner yazmis bunu zaten biz hayvanlarda kullanıyoruz diye. Bilmiyorum artık insallah olan bir ilaçtır çünkü yenisinin bulunmasi zaman alacak ve test süreci uzun.
Sağolun Astoria hanım. . evde ince keçe var. Dikimen uygun. Keçeden maske olur mu sizce . hiç kaynak bulamadım. Dokusu çok sık olabilir gibi geliyor ama. Fikriniz nedir. Teşekkür ediyorum şimdiden
Sağolun Astoria hanım. . evde ince keçe var. Dikimen uygun. Keçeden maske olur mu sizce . hiç kaynak bulamadım. Dokusu çok sık olabilir gibi geliyor ama. Fikriniz nedir. Teşekkür ediyorum şimdiden
Çok sağolunYani bilemiyorum açıkçası keçeden maske nasıl olur hiç duymadım. Genelde pamuklu kumaşlar ya da bandanalar 2 kat yapılıp içine filtre konuluyor. Ben bir araştırayım, bir şey bulursam tekrar döneyim size.
Ben şöyle düşündüm pamuklu kumaştan yapınca o araya elektrikli süpürgelerin filtresi oluyor ya o konulabilir gibi geliyor ama emin değilimSağolun Astoria hanım. . evde ince keçe var. Dikimen uygun. Keçeden maske olur mu sizce . hiç kaynak bulamadım. Dokusu çok sık olabilir gibi geliyor ama. Fikriniz nedir. Teşekkür ediyorum şimdiden
Maske alacak arkadaşlar dikkatli olsun internette bu maskelerden bolca mevcut.Adamlar kendinden Coronalı maske üretiyor.
covid'e klorokin fosfat etken maddesinin iyi geldiği dünya çapında yaygı olarak biliniyor. eğer bu ilacın etken maddeleri arasında bu yoksa sanırım fake haber.Bu gerçek mi acaba, baska biri daha paylaşmış avusturalya da denenmiş sanirim. Doğruluğunu bilmiyorum
Bütün alışveriş sitelerinde bunlardan var.Fiyatları da uygun.Bende okudum yorumları memnun olan yok.Hıı nano teknoloji ayak doğal ayak kokuludün akşam maske ararken gördüm n11 de dolu bunlar. yorumları okudum allahtan. birde nano teknoloji kumaş demişler.
Kendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyorsağlık bakanı kosh hastalığında yaş önemli olmaksızın ölümle sonuçlanıyor dedi anneme telefondan baktıkça ağlıyorum ne olur bu iş böyle değil diyin
Sen nasil oldun sende kilo verdm nefesm daralio demistinKendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyorsağlık bakanı kosh hastalığında yaş önemli olmaksızın ölümle sonuçlanıyor dedi anneme telefondan baktıkça ağlıyorum ne olur bu iş böyle değil diyin
r.Kendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyorsağlık bakanı kosh hastalığında yaş önemli olmaksızın ölümle sonuçlanıyor dedi anneme telefondan baktıkça ağlıyorum ne olur bu iş böyle değil diyin
Koah hipertansiyon gibi kronik rahatsızlıkları olanlar kesin ölecek diye bir şey yok daha çok dikkat edilmesi gerekiyor sadece. Tabiki doktor arkadaşlar daha doğru bilgi verecektir. Ama şimdiden kesin ölecek zaten hasta gibi bakış açısı teslim olmaktır kendi moralinizi bozmaktır strese sokar gereksiz . Evde yorulacağınız uğraşlar bulun kafa dağıtmaya çalışın . Önleminizi alın gerisini düşünmeyin annenizin de stres olmaması için önce sizin güçlü durmanız pozitif olmanız gerekiyor ki sizden güç alabilsin .Kendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyorsağlık bakanı kosh hastalığında yaş önemli olmaksızın ölümle sonuçlanıyor dedi anneme telefondan baktıkça ağlıyorum ne olur bu iş böyle değil diyin
Kilo vermeye devam ediyorum. Öksürüğüm azaldı, kuru değil artık, sanırım sigaranın balgamı çıkacak. Ama lokma yiyemiyorum.Sen nasil oldun sende kilo verdm nefesm daralio demistin
Ben eşime bile zor taktiriyordum malesef,bence kendileri takmiyorlardir veya birim amirleri maskeleri onlara verdi mi onu da bilemem ama eşime sadece bir tane de verilmedi,her geldiğinde yeni maskeler getiriyor,öyle tek kullanımlık kötü maskelerde değil üstelik.Kullanmadı mı acaba polisler, bizim sokakta dolaşanlarda eldivende maske de yoktu
Aynı durumdayız babam KOAH 64 yaşında rüyamda bile ona sarılıp ağlıyorumKendisi de çok korkuyor uçuk çıkarmış bugün, ona 2 yıl diyin oturur, aslında boşuna mı evde oturtuyoruz derken, içimden bir ses eninde sonunda annemin en şanssız kişilerden olduğu, eninde sonunda öleceğini söylüyorsağlık bakanı kosh hastalığında yaş önemli olmaksızın ölümle sonuçlanıyor dedi anneme telefondan baktıkça ağlıyorum ne olur bu iş böyle değil diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?