bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sanal marketten un, süt, şeker, sebze vs sipariş ettim yarın gelecek.
poşetleri kapıdan alıp hemen balkona mı götüreyim, kapı önünde 1 gün bekletip mi yıkayayım.
Napayım bilemiyorum, bırakın markete gitmeyi asansörden poşet almaya korkak oldum

]
Acık hava daha iyi oluyor ben direk balkona cıkarıyorum

İndirimde diye bikini, mayo sipariş eden arkadaşlarım var. Bence de çok gereksiz.
Bir market var çalışanlarına taşıtıyormuş ürünleri, direk sildim uygulamayı öğrenir öğrenmez

İndirimde diye bikini, mayo sipariş eden arkadaşlarım var. Bence de çok gereksiz.
Bir market var çalışanlarına taşıtıyormuş ürünleri, direk sildim uygulamayı öğrenir öğrenmez
Ben ig uzerinde Takip ettigim link paylasan hesaplari nazikce uyarmistim ama gormedkler bile
Bu arada cicek yollamalar da artmis. Insanlar evleeine aldiklari gidayi sorgularken neyin cicegi anlayamiyorum. Hani bir soz var ya Mahalle yaniyor deli boyaniyor diye. Onu yasiyoruz

]

Acık hava daha iyi oluyor ben direk balkona cıkarıyorum
Kimisi diyo ki sakın poşetleri içeri sokmayın.
e değiştirsem poşetleri hepsini hemen ellemem gerekecek. Balkonda bekletsem de sabunla yıkıyorum hepsini yine de.
1 kere markete gittim korona oldum, haberlerinden sonra iyice panik oldum

Twitterde bakıyorum su söyle korona olmuş bu böyle olmus sorsan hiç kimse gezerken korona olmamıs bilmiyorum marketten bulasan sayısının cok az oldugunu düşünüyorum ama yine de poşetleri acık hava da bekletiyorum.

Yiyecekten çok bulasmiyor diye biliyorum ben ama yine de bekletenlerdenim. Yakın temasta olmadiysaniz,, maske ve dezenfektan kullandiysaniz sanmıyorum bir şey olacağını.
Kıyma olunca tabii onu bekletemiyorum.zaten yedik iş işten de geçti.sonucta o eldiven her museride değişmiyor.biz olmasak da illa ki oraya gelen yüzlerce insandan kapan olmustur hastalığı.( Basına da yansımadı ,ama alışveriş yapan herkes tedirgin.Temasli olarak hangi birimizi karantinaya alacaklar ya da bunu duyan insanlardan kaçı kendini 14 gün izole edecek ?

O mayo bikiniyi giyebilecek mi?belli bile değil.Sosyal medya da gördüm Penti de indirim varmış millet iç çamaşırı derdine düşmüş.Bahsettiğiniz marketi de biliyorum.Kimse alışveriş yapmasın zaten para veriyorlar diye çalışana da bu kadar eziyet hak olamaz.

Evet çok var öyle yazılar. 1 kere eldivenle gittim yine de oldum, işte eve damacana geldi silmedim ondan bulaştı falan filan.
Cidden su bile söylemeye korkar olduk eve.
Plastik en tehlikesi sanırım

Bir sekilde herkese bulasacak. Istanbulda bir kişinin bulastirma hizi 16 kişiymiş.

Ama alışverişe bes gunde bir cikacagina 10 gunde bir çıkarsın, ise gitmek zorunda değilsen evde kalırsın. Riski minimuma indirirsin.

Baska da yapacak bir seyimiz yok zaten.

Bugün 3. gün hala baş ağrım geçmedi, ara ara öksürüyorum boğazımda gıcık var ve çok halsizim.
Bilmiyorum çamaşır suyundan mı oldu (çok fazla kullandım bu ara) yoksa korkmalı mıyım

Hekim arkadaşlara sordum şimdi. Tek tek bütün kumaş türlerini bilmiyorlar ancak çalışması yapılanlar içinde en uygun olanlar mutfak kurulama bezleri (mikrofiber olanlar değil dokuma olanlar) ve elektrik süpürgesi torbaları imiş.

Bugün 3. gün hala baş ağrım geçmedi, ara ara öksürüyorum boğazımda gıcık var ve çok halsizim.
Bilmiyorum çamaşır suyundan mı oldu (çok fazla kullandım bu ara) yoksa korkmalı mıyım
Ilac onermek dogru degil ama bu alerjik polenli aylarda alerji hapi kullaniyorum bu sebeplerden deterjanve surekli evde olmaktan ev akarina maruz kaliyoruz geniz akintisini bir nebze kesiyor nazal sislikleri indiriyor

Gecmis olsun.
Bas ağrısı bende de var. Hafif ates, ara ara öksürük, kırgınlık ama soğuk algınlığı bu biliyorum. Sadece pastil kullaniyorum.

Hadi inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20200405-162237_Twitter.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 80
E benimde ic camasirlarim yiprandi uzun suredir ertelemistim cocuklarinda don atlet yiprandi :)) almakla.almamak arasiyim kargolar paketleme nasil bilemedim gecsin bu gunler yirtik donla gezmeye raziyim

Çin'deki genç doktor 3kere olmuştu En sonuncusunda maalesef .....

almanyanin haberlerine baktim simdi.. sinirlamalari gevsetmeyi önermisler dün.. immun olacakmisiz viruse karsi. enfekte olmaya izin vermek en iyi korunmaymis. sürü bagisikligi kazanmamiz lazimmis. asiyi bulana kadar bekleyemezmisiz uzun sürermis. virologlar konusuyor öneriyor bunlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…