bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gecmis olsun.
Bas ağrısı bende de var. Hafif ates, ara ara öksürük, kırgınlık ama soğuk algınlığı bu biliyorum. Sadece pastil kullaniyorum.
Ilac onermek dogru degil ama bu alerjik polenli aylarda alerji hapi kullaniyorum bu sebeplerden deterjanve surekli evde olmaktan ev akarina maruz kaliyoruz geniz akintisini bir nebze kesiyor nazal sislikleri indiriyor
Her gün domestoslu suyla kapıları, asansörü, dokunduğumuz her yeri sildim. En son damacanayı sulandırmadan direk çamaşır suyuyla sildim. O günden beri baş ağrım, öksürüğüm var. Umarım o yüzdendir
Ve akıllandım, böyle devam edersem akciğerime kalıcı hasar vericem, bizim eve kimse gelip gitmiyo zaten çamaşır suyunu kaldırdım bir süre

184 e danışsanız bir
Öksürüğüm yarım saatte belki 1 saatte bir kere oluyor. O da boğazım gıcıklandığı için
Sanırım sürekli ve ciğerlerden gelen öksürükse sorun oluyomuş arkadaşım aramıştı ilgilenmemişler bile

Damacanayi bir gun bekletip kolonya ile siliyorum. Oteki dediklerini hic yapmiyorum. Camasir suyu tabi ki zararli. Hem kokusundan dolayi, hem de kimyasal iceriginden.

Ben market posetlerini eve sokmadan büyük cop posetine koyup balkona cikariyorum. Sonra elime eldiven takıp baska bir cöp posetine bütün aldiklarimi disari cikarip kalan pisetleri koyup agzini iyice bagliyorum. Alinanlarida 1gün balkonda tepsilere koyup bekletiyorum. Ertesi gün süt gibi paketli olanlari sabunlu suyla lavabida yikiyorum.

Nasiil yani peki bağışıklık zayıf olanlar ne olacak ölümler cogalacak ozaman

Ben direk atyorum.onlari yıkama işine girersem kendimide porcözle yıkarım kesin

Bugün 3. gün hala baş ağrım geçmedi, ara ara öksürüyorum boğazımda gıcık var ve çok halsizim.
Bilmiyorum çamaşır suyundan mı oldu (çok fazla kullandım bu ara) yoksa korkmalı mıyım
Bende sizin gibiyim sanki boğazım yutkundukca gıcık geliyor baş ağrısı falan yok ama bende camasir suyundan olduğunu düşünüyorum birazda psikolojik oldugunu

Bende sizin gibiyim sanki boğazım yutkundukca gıcık geliyor baş ağrısı falan yok ama bende camasir suyundan olduğunu düşünüyorum birazda psikolojik oldugunu
Bende de başağrısı ara ara geliyor 15 gundur ama yeni doğum yaptım ona bağlıyorum .zaten 14 günde çıkıyor hastalık degilmi?Allah korusun

Bende de başağrısı ara ara geliyor 15 gundur ama yeni doğum yaptım ona bağlıyorum .zaten 14 günde çıkıyor hastalık degilmi?Allah korusun
Bir şey olsa çoktan belirti verirdi kendinizi çok dinlemeyin gerçekten psikolojik olarak etkileniyorum
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah kimyasaldan uzak durmakta fayda var

Damacanayi bir gun bekletip kolonya ile siliyorum. Oteki dediklerini hic yapmiyorum. Camasir suyu tabi ki zararli. Hem kokusundan dolayi, hem de kimyasal iceriginden.
Kolonyayla silmeyi hiç düşünmedim o da olur aslında. En korktuğum şey damacana, en uzun onda yaşıyormuş sanırım.
Karton 1 gün diye biliyorum, 3 gündür kapı önünde karton kolim bekliyor, korkudan açamadım

bir doktor paylasiminda hastaneye basvuranlarin sayisinin azaldigi doneme girdik diye yazmis
Ya ne bileyim azz once twitterde okudum ben takip etmiyorum ama edenden gördüm. Bütün aile pozitf cıkmış zarüri ihtiyaç dışında cikmadik yazmış. Böyle dibe batıyorum ya

Ya keşkeee be keşke.
Be hep başka ülkelerle kıyasladığım için daha 1 ay geçecek de pik olacak da diye diye kendimi bitiriyorum. Keşke çok artmadan azalmaya geçsek.
cokmu iyimserim bilmem de nisan sonunda ortaligin baya sakinlesecegini dusunuyorum ben mayis ortasi veya sonuna dogruda eski hayatimiza doneriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…