Gecmis olsun.
Bas ağrısı bende de var. Hafif ates, ara ara öksürük, kırgınlık ama soğuk algınlığı bu biliyorum. Sadece pastil kullaniyorum.
Her gün domestoslu suyla kapıları, asansörü, dokunduğumuz her yeri sildim. En son damacanayı sulandırmadan direk çamaşır suyuyla sildim. O günden beri baş ağrım, öksürüğüm var. Umarım o yüzdendirIlac onermek dogru degil ama bu alerjik polenli aylarda alerji hapi kullaniyorum bu sebeplerden deterjanve surekli evde olmaktan ev akarina maruz kaliyoruz geniz akintisini bir nebze kesiyor nazal sislikleri indiriyor
Öksürüğüm yarım saatte belki 1 saatte bir kere oluyor. O da boğazım gıcıklandığı için184 e danışsanız bir
Damacanayi bir gun bekletip kolonya ile siliyorum. Oteki dediklerini hic yapmiyorum. Camasir suyu tabi ki zararli. Hem kokusundan dolayi, hem de kimyasal iceriginden.Her gün domestoslu suyla kapıları, asansörü, dokunduğumuz her yeri sildim. En son damacanayı sulandırmadan direk çamaşır suyuyla sildim. O günden beri baş ağrım, öksürüğüm var. Umarım o yüzdendir
Ve akıllandım, böyle devam edersem akciğerime kalıcı hasar vericem, bizim eve kimse gelip gitmiyo zaten çamaşır suyunu kaldırdım bir süre
Stres benceKilo vermeye devam ediyorum. Öksürüğüm azaldı, kuru değil artık, sanırım sigaranın balgamı çıkacak. Ama lokma yiyemiyorum.
Kimisi diyo ki sakın poşetleri içeri sokmayın.
e değiştirsem poşetleri hepsini hemen ellemem gerekecek. Balkonda bekletsem de sabunla yıkıyorum hepsini yine de.
1 kere markete gittim korona oldum, haberlerinden sonra iyice panik oldum
Nasiil yani peki bağışıklık zayıf olanlar ne olacak ölümler cogalacak ozamanalmanyanin haberlerine baktim simdi.. sinirlamalari gevsetmeyi önermisler dün.. immun olacakmisiz viruse karsi. enfekte olmaya izin vermek en iyi korunmaymis. sürü bagisikligi kazanmamiz lazimmis. asiyi bulana kadar bekleyemezmisiz uzun sürermis. virologlar konusuyor öneriyor bunlari..
Ben direk atyorum.onlari yıkama işine girersem kendimide porcözle yıkarım kesinBen market posetlerini eve sokmadan büyük cop posetine koyup balkona cikariyorum. Sonra elime eldiven takıp baska bir cöp posetine bütün aldiklarimi disari cikarip kalan pisetleri koyup agzini iyice bagliyorum. Alinanlarida 1gün balkonda tepsilere koyup bekletiyorum. Ertesi gün süt gibi paketli olanlari sabunlu suyla lavabida yikiyorum.
Bende sizin gibiyim sanki boğazım yutkundukca gıcık geliyor baş ağrısı falan yok ama bende camasir suyundan olduğunu düşünüyorum birazda psikolojik oldugunuBugün 3. gün hala baş ağrım geçmedi, ara ara öksürüyorum boğazımda gıcık var ve çok halsizim.
Bilmiyorum çamaşır suyundan mı oldu (çok fazla kullandım bu ara) yoksa korkmalı mıyım
Ben direk atyorum.onlari yıkama işine girersem kendimide porcözle yıkarım kesin☹
Bende de başağrısı ara ara geliyor 15 gundur ama yeni doğum yaptım ona bağlıyorum .zaten 14 günde çıkıyor hastalık degilmi?Allah korusunBende sizin gibiyim sanki boğazım yutkundukca gıcık geliyor baş ağrısı falan yok ama bende camasir suyundan olduğunu düşünüyorum birazda psikolojik oldugunu
Bir şey olsa çoktan belirti verirdi kendinizi çok dinlemeyin gerçekten psikolojik olarak etkileniyorumBende de başağrısı ara ara geliyor 15 gundur ama yeni doğum yaptım ona bağlıyorum .zaten 14 günde çıkıyor hastalık degilmi?Allah korusun
Amin cok tesekkurlerBir şey olsa çoktan belirti verirdi kendinizi çok dinlemeyin gerçekten psikolojik olarak etkileniyorum
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah kimyasaldan uzak durmakta fayda var
Bu kadar dikkat ettiğim halde olmuşsam şok olurum. Hadi ben neyse de evde annem varBende sizin gibiyim sanki boğazım yutkundukca gıcık geliyor baş ağrısı falan yok ama bende camasir suyundan olduğunu düşünüyorum birazda psikolojik oldugunu
Kolonyayla silmeyi hiç düşünmedim o da olur aslında. En korktuğum şey damacana, en uzun onda yaşıyormuş sanırım.Damacanayi bir gun bekletip kolonya ile siliyorum. Oteki dediklerini hic yapmiyorum. Camasir suyu tabi ki zararli. Hem kokusundan dolayi, hem de kimyasal iceriginden.
Ya keşkeee be keşke.bir doktor paylasiminda hastaneye basvuranlarin sayisinin azaldigi doneme girdik diye yazmis
Ya ne bileyim azz once twitterde okudum ben takip etmiyorum ama edenden gördüm. Bütün aile pozitf cıkmış zarüri ihtiyaç dışında cikmadik yazmış. Böyle dibe batıyorum yabir doktor paylasiminda hastaneye basvuranlarin sayisinin azaldigi doneme girdik diye yazmis
cokmu iyimserim bilmem de nisan sonunda ortaligin baya sakinlesecegini dusunuyorum ben mayis ortasi veya sonuna dogruda eski hayatimiza doneriz insallahYa keşkeee be keşke.
Be hep başka ülkelerle kıyasladığım için daha 1 ay geçecek de pik olacak da diye diye kendimi bitiriyorum. Keşke çok artmadan azalmaya geçsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?