bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya ne bileyim azz once twitterde okudum ben takip etmiyorum ama edenden gördüm. Bütün aile pozitf cıkmış zarüri ihtiyaç dışında cikmadik yazmış. Böyle dibe batıyorum ya
Illaki vardir ya havadan gelemez ya bir cocuk cikiyordur ya evde birir calisiyordur yada bir misafir bisey hic cikmadan zod bide maskesiz cikmamak gerekirdi inanin o konuda eksiktik

Ya ne bileyim azz once twitterde okudum ben takip etmiyorum ama edenden gördüm. Bütün aile pozitf cıkmış zarüri ihtiyaç dışında cikmadik yazmış. Böyle dibe batıyorum ya
bu virus bir sekilde bulasiyor demekki korkmayip strese girmemek lazim gripden olenleride yazsalar devamli eminim insanlar bu yuzden de cok strese girerdi ve korkardi..bilmeden geciren de cok hafif atlatan da ayni sekilde kotuye odaklanmayin hic

Şöyle biten ülkeleri görsem rahatlıcam. Ama hiçbi ülkede bitmedi şu pislik
cinin yansittigina gore eski hayata donmusler yabanci bir adam video cekmisti coluk cocuk herkes disaridaydi:)) zaten cin disinda neredeyse heryerde ayni anda patladi bitisde ayni zamanlarda olur havalar isincak virus etkisini yitircek bozmayin moralinizi yaza hersey mis gibi olucak insallah:)

Migros alışverişi için çok zorla yer buldum ( ben salgından önce de online Migros alışverişini düzenli yapardım. )
Yapanlar bilirler yeni blr seçenek çıkmış. Kapının önüne bırakıp gidiyorlar. Ben de o seçeceği seçtim. İçeri alırken poşetleri atacağım. Sileceğim falan.
yalnız yıllardır Migros online alışveriş yaparım. bahşiş vermiyorum çünkü kargo görevlisi Gibi blr görevleri var. Ben böyle düşünüyordum.
şimdi özel durumdan dolayı bahşiş vermeyi çok istiyorum. Ama kapıya çıkamayınca başaramadım
siz nasıl yapıyorsunuz bahşiş işini veriyor musunuz. Bu sefer kaçırdım ama birdahakine kapıya şeffaf poşetle not bırakıp içine 10tl falan koyacağım.

Bence poşet olayını yapmayın. Ben hoşlanmazdım yani. Normalde bende bahşiş vermiyorum migros görevlisine iyi düşünmüşsünüz ama başka yol bulsanız. Hangi şehirdesiniz? Ankarada 5 gün sonraya sipariş alıyorlar artık

Gelinliğime bakmaya başlayayım o zaman
Şaka maka bilmiyorum düğün işleri nolcak. Düğün olsa ben tatile de gidemem korkudan. Herkes de arayıp düğünü naptınız diyor. Ne bilelim yahu

cokmu iyimserim bilmem de nisan sonunda ortaligin baya sakinlesecegini dusunuyorum ben mayis ortasi veya sonuna dogruda eski hayatimiza doneriz insallah
Başlangıçtan 60 gün sonra pik yapması bekleniyor diye okudum bir yerde. 11 mart ilk görülmeyse mayıs başı yani. Sonra ise bir süre sabit kalıp azalmaya başlayacak.

şu an her şey bitti hadi çıkın deseler bile ilk 1 ay çıkamam herhalde. ay bitsin de ben evde durmaya razıyım.
şu an izledim de bir kere hasta olan tekrar da olabiliyormuş direk hastalığı atlatan biri söyledi

Gelinliğime bakmaya başlayayım o zaman
Şaka maka bilmiyorum düğün işleri nolcak. Düğün olsa ben tatile de gidemem korkudan. Herkes de arayıp düğünü naptınız diyor. Ne bilelim yahu
bakin tabi ya korona gidecekmis gibi plan yapin:)) dugun zamanina boyle birseyin denk gelmeside fena insan ne yapacagini bilemez.. tarihi ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…