bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İzmit te bir kadına sırt ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede korona teşhisi konulmuş

Daha neler duyacağız acaba

Çok rahatsız eden, duramayacağınız düzeyde ağrılarınız varsa olabilir tabi. Miyalji deniyor buna ve belirtiler arasında var ağrılar. Her ağrıya da korona denemez zaten, muhtemelen dayanamayacağı düzeyde olduğundan hastaneye başvurdu.

sikayetleri arasinda sirt agrisi olan okumustum ben netde ama hafif gecirmisler
Sırt ağrısı normal olabilir. Zatüre belirtisinde vardır
bir de sırtında başka blr hastalık varsa mesela bende omurga romatizması var. Ne zaman bir hastalık geçirsem sırt ağrısından duramıyorum . 2 yıl önce sepsis ( sepsis ve influenza ) geçirirken ateşim 41 olmuştu. Ama ben en çok sırt ağrımı hissediyordum.
sanırım Belirtileri değerlendirirken kişinin sağlık geçmişi önemli.
Mesela atıyorum , kişinin normalde fıtığı varsa hastalanınca oradaki Ağrı artabilir.

Bende byle gorunce cok mutlu oluyrm cok ihtiyaclari var cok bi yazi okudum. Soyle diyor hastanelerde kek yapip goturun okdr mutlu olurlarki. Borek yapio gorevliye birakin bir cougu evlerine gidemiyor ev yemeklerini ozliyorlar
Bende çok mutlu oluyorum, bütün sorumluluk onların omuzlarında rabbim yardımcıları olsun.
Evden bişeyler yapıp götürmekte aslında tehlikeli olur onlar için yapılacak en büyük iyilik evimizde oturup yüklerini hafifletmek

Ya ne bileyim azz once twitterde okudum ben takip etmiyorum ama edenden gördüm. Bütün aile pozitf cıkmış zarüri ihtiyaç dışında cikmadik yazmış. Böyle dibe batıyorum ya
Coronali biriyle temas muhtemel. O da biraz sans.
İçişleri bakanlığı yeni genelge yayınlamış
Bu süreçten barınaktaki ve sokaktaki hayvanlar olumsuz etkilendiği için düzenli yem mama su koyulacakmış sokaklara ve barınaklara ❤
Buna üzülüyordum ama bir şey de yapamiyordum. Guvercinler de unutulmasin.

Bende byle gorunce cok mutlu oluyrm cok ihtiyaclari var cok bi yazi okudum. Soyle diyor hastanelerde kek yapip goturun okdr mutlu olurlarki. Borek yapio gorevliye birakin bir cougu evlerine gidemiyor ev yemeklerini ozliyorlar

Hayır böyle bir şeye gerek yok. Herkes canının derdinde, ev yemeği pek umurları değil. Kimin COVID-19 olduğu belli değil bir, olmasa bile hastaneye getirince kapma ve yükü ağırlaştırma riski yüksek iki. Yemekten ziyade evlerimizde kalmamız sağlık çalışanlarının yükünü azaltır ve en büyük desteği verir.

bakin tabi ya korona gidecekmis gibi plan yapin:)) dugun zamanina boyle birseyin denk gelmeside fena insan ne yapacagini bilemez.. tarihi ne zaman
Eylülün ilk haftasıydı. Nikah tarihini almadık bu ay alcaktık. Bilmiyorum cesaret edebilir miyim geçse bile. Artık temmuz/ağustosta düğünü olanları beklicem
Haziranda düğünü olanlar bile hala olcak gözüyle bakıyo çevremde şaşkınım

Bunlarda da benden
Gribin olmadigi yerde CORONAya Abdurrahman çelebi derler
Imam grip olursa Cemaat Corona olur.
Coronanin iyisine Evde oturanlar yakalanir
Hacı hacıyı mekkede, Hoca hocayı tekkede, Corona iti sokakda bulur
Asisi yok olmaya, maskesiz gider sokaga
Cin koronasi olmayan, kendi gribini Korona zannedermiş

E benimde ic camasirlarim yiprandi uzun suredir ertelemistim cocuklarinda don atlet yiprandi :)) almakla.almamak arasiyim kargolar paketleme nasil bilemedim gecsin bu gunler yirtik donla gezmeye raziyim
Çok ihtiyacınız varsa alın tabiBenim bahsettiklerim ihtiyacı olmadığı halde sadece indirim var diye alışveriş yapanlar.

eylule kdr cook zaman var olur tabiki ustelik hicbir ulke okdr uzun zaman bu kosullarda surduremez virusun etkisininde surcegini sanmam

Çok ihtiyacınız varsa alın tabiBenim bahsettiklerim ihtiyacı olmadığı halde sadece indirim var diye alışveriş yapanlar.
1 aydır 3 kez 10 dakkalık market dışında evden çıkmadım..yarın ne olcağımız belli değil resmen dünyadan soğudum...1 ay öncesine kadar netten deli gibi alışveriş yapardım şimdi ne kadar boşmuş diyorum ve hala alışveriş yapabilenlere şaşırıyorum şu zamanda...

eylule kdr cook zaman var olur tabiki ustelik hicbir ulke okdr uzun zaman bu kosullarda surduremez virusun etkisininde surcegini sanmam
Eylülde olması için daha nikah günü almamız gerekiyor büyük ihtimal yığılma olacak.
can derdinde insan düğün düşünmüyo ama, yine de bazen diyorum şansıma bak diye. Hevesler gidiyo sonuçta

İtalya da çok güzel düşüş var 525 ölüm var bugün, son hızla düşüş olur inşallah.
Aynı dileklerim ülkemiz için de... çok çok çok amin
Vakada düşüş var mı acaba, ölümden ziyade vaka düşüşü de önemli hemen bitsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…