İzmit te bir kadına sırt ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede korona teşhisi konulmuş
Daha neler duyacağız acaba
Bende byle gorunce cok mutlu oluyrm cok ihtiyaclari var cok bi yazi okudum. Soyle diyor hastanelerde kek yapip goturun okdr mutlu olurlarki. Borek yapio gorevliye birakin bir cougu evlerine gidemiyor ev yemeklerini ozliyorlarHarikalar hep böyle musmutlu enerjik olsunlar ❤
Sırt ağrısı normal olabilir. Zatüre belirtisinde vardırsikayetleri arasinda sirt agrisi olan okumustum ben netde ama hafif gecirmisler
Bende çok mutlu oluyorum, bütün sorumluluk onların omuzlarında rabbim yardımcıları olsun.Bende byle gorunce cok mutlu oluyrm cok ihtiyaclari var cok bi yazi okudum. Soyle diyor hastanelerde kek yapip goturun okdr mutlu olurlarki. Borek yapio gorevliye birakin bir cougu evlerine gidemiyor ev yemeklerini ozliyorlar
Coronali biriyle temas muhtemel. O da biraz sans.Ya ne bileyim azz once twitterde okudum ben takip etmiyorum ama edenden gördüm. Bütün aile pozitf cıkmış zarüri ihtiyaç dışında cikmadik yazmış. Böyle dibe batıyorum ya
Buna üzülüyordum ama bir şey de yapamiyordum. Guvercinler de unutulmasin.İçişleri bakanlığı yeni genelge yayınlamış
Bu süreçten barınaktaki ve sokaktaki hayvanlar olumsuz etkilendiği için düzenli yem mama su koyulacakmış sokaklara ve barınaklara ❤
Bende byle gorunce cok mutlu oluyrm cok ihtiyaclari var cok bi yazi okudum. Soyle diyor hastanelerde kek yapip goturun okdr mutlu olurlarki. Borek yapio gorevliye birakin bir cougu evlerine gidemiyor ev yemeklerini ozliyorlar
Eylülün ilk haftasıydı. Nikah tarihini almadık bu ay alcaktık. Bilmiyorum cesaret edebilir miyim geçse bile. Artık temmuz/ağustosta düğünü olanları beklicembakin tabi ya korona gidecekmis gibi plan yapin:)) dugun zamanina boyle birseyin denk gelmeside fena insan ne yapacagini bilemez.. tarihi ne zaman
Bunlarda da bendenYeni atasözlerimizEki Görüntüle 2614627
Bende çok merak ettim annesi için çok endişeleniyordu inşallah iyilerdirCOLIN sadece sen yazdın mı diye bakıyorum hadi yaz artık lütfen inşallah iyisindir sevdiklerin iyidir
Çok ihtiyacınız varsa alın tabiE benimde ic camasirlarim yiprandi uzun suredir ertelemistim cocuklarinda don atlet yiprandi :)) almakla.almamak arasiyim kargolar paketleme nasil bilemedim gecsin bu gunler yirtik donla gezmeye raziyim
eylule kdr cook zaman var olur tabiki ustelik hicbir ulke okdr uzun zaman bu kosullarda surduremez virusun etkisininde surcegini sanmamEylülün ilk haftasıydı. Nikah tarihini almadık bu ay alcaktık. Bilmiyorum cesaret edebilir miyim geçse bile. Artık temmuz/ağustosta düğünü olanları beklicem
Haziranda düğünü olanlar bile hala olcak gözüyle bakıyo çevremde şaşkınım
1 aydır 3 kez 10 dakkalık market dışında evden çıkmadım..yarın ne olcağımız belli değil resmen dünyadan soğudum...1 ay öncesine kadar netten deli gibi alışveriş yapardım şimdi ne kadar boşmuş diyorum ve hala alışveriş yapabilenlere şaşırıyorum şu zamanda...Çok ihtiyacınız varsa alın tabiBenim bahsettiklerim ihtiyacı olmadığı halde sadece indirim var diye alışveriş yapanlar.
ne kadar seviyesiz bir yazi bu boyle...
Eylülde olması için daha nikah günü almamız gerekiyor büyük ihtimal yığılma olacak.eylule kdr cook zaman var olur tabiki ustelik hicbir ulke okdr uzun zaman bu kosullarda surduremez virusun etkisininde surcegini sanmam
Bir şey demiyorum diyemiyorum
Vakada düşüş var mı acaba, ölümden ziyade vaka düşüşü de önemli hemen bitsin diyeİtalya da çok güzel düşüş var 525 ölüm var bugün, son hızla düşüş olur inşallah.
Aynı dileklerim ülkemiz için de... çok çok çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?