- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Bir süredir onda da düşüş vardı bugünü görmedimVakada düşüş var mı acaba, ölümden ziyade vaka düşüşü de önemli hemen bitsin diye
Oyle seyler soyleyesim geliyor ki!!! Offff... Ayip ya ayip..
Evet uzatildi süresi bitenler icindesağlık ocağına gitmeden eczaneden raporlu ilaçları alabiliyo muyuz acaba, öyle bi şey okumuştum sanki.
çok iyiymişYeni atasözlerimizEki Görüntüle 2614627
Günlük test sayısı ne kadar?Bizim burda -luksemburg- bugun 75 kisi artmis
toplam vaka 2804
Toplam vefat 36
iyilesen 500
Aktif vaka 2268
Nufusa gore ortalama yuksek olsa da genel olarak sanki iyiye gidiyor gibi. Umarim boyle azalarak biter gider.
Evet direk alablyrsnzsağlık ocağına gitmeden eczaneden raporlu ilaçları alabiliyo muyuz acaba, öyle bi şey okumuştum sanki.
Iki sil bir dokunçok iyiymişbir kaç tane de benden:
Ağacı kurt, insanı korona derdi yer.
Koronadan korkmayandan Kork
Koronalı dostun olacağına akıllı düşmanın olsun
Koronayı kapan üsküdarı geçti
Korona gelince oğul uşak sormaz
Bana bulaşmayan korona bin yaşasın
Çok muhabbet tez korona getirir
Deliye her yer korona
Korona olduğunu söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Korona gribi aratır
Güneş girmeyen eve korona girer
Her öksüreni koronalı sanma
koronası çok olan köyde karantina olur
İki sil bir dokun
İmam virüs kaparsa cemaat korona olur
Kötü virüs tez yayılır
Nerede çokluk orada korona
Nerede hareket, orada korona
Koronanı bulaştır dostuna o da bulaştırır dostuna
Tebdili mekanda korona vardır
Terzi kendi maskesini dikemez
Bakteriden kaçarken virüse yakalanmak
Korona virüsünün olmadığı yerden Covid-19 çıkmaz
Evet ben de duydum böyle birini.ismini unuttum amra genç bir kadın taburcu olmuş bugün haberlerde izledim.satış danışmanıymış.kontolde pozitif çıkınca ambulansla alıp hasteneye yatırmışlar.3.günde bel ağrısı ve başağrısı yaşamış.başka şikayetim olmadı diyor.İzmit te bir kadına sırt ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede korona teşhisi konulmuş
Daha neler duyacağız acaba
Olmuyor bilgileri dolduruyorsn ama en son kisimda ilerlemiyorPaylaşıldı mı bilmiyorum.Ücretsiz maske dağıtım formu...
Bilmiyorum dusuk sanirim en son toplam 20 bin kusurlerdeydi yanlis hatirlamiyorsam. Zaten nufusu 600 binGünlük test sayısı ne kadar?
Pazartesiye 20 bin oluruz demistim de 30 bini bulacak bu gidisle
Ölenlerin en az 1 tane kronik hastalığı var dedi sağlık bakanıNasiil yani peki bağışıklık zayıf olanlar ne olacak ölümler cogalacak ozaman
Ben daha iyimserim bugünlerde. Allaha şükür vefat sayımız çok fazla artmıyor bu seyirde ilerleyip azalsa çok şükür diyeceğiz.Pazartesiye 20 bin oluruz demistim de 30 bini bulacak bu gidisle
Bende öyle düşünüyorum inşallah öyle olurcokmu iyimserim bilmem de nisan sonunda ortaligin baya sakinlesecegini dusunuyorum ben mayis ortasi veya sonuna dogruda eski hayatimiza doneriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?