- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Yoğunluktan olabilir mi:/Olmuyor bilgileri dolduruyorsn ama en son kisimda ilerlemiyor
Ya affedersin kafam almıyor yani peak olmasi icin cok yükselis olmasi gerekmiyor mu?Prof. Celalettin Kocatürk; rakamlar beni endişelendiriyor peak olması muhtemelen 2 ayı bulur. Yayılım çok hızlı tahmin ettiğimizden daha çok vaka var
Evet o yüzden salgının çok başındayız maalesef üst yazımda da paylaştım Prof. un söyleminiYa affedersin kafam almıyor yani peak olmasi icin cok yükselis olmasi gerekmiyor mu?
neresi hizli ya azaliyor ben anlamiyorum korkutmak icin ugrasiyorlar sankiProf. Celalettin Kocatürk; rakamlar beni endişelendiriyor peak olması muhtemelen 2 ayı bulur. Yayılım çok hızlı tahmin ettiğimizden daha çok vaka var
Sayı kaç arkadaşlar en son
Bilmiyorum ama işi bilen onlar sonuçta korkutmak için ayrı çaba harcarlar mı bi fikrim yok. Yalnız bende bıraktığı tek etki umudumu kaybetmiş olmamneresi hizli ya azaliyor ben anlamiyorum korkutmak icin ugrasiyorlar sanki
Evet türkiye hızlı yayıldı en hızlı sürede 10 bine ulaşan ülkeyiz yalan yokneresi hizli ya azaliyor ben anlamiyorum korkutmak icin ugrasiyorlar sanki
bugunki kacmis izleyemedimentube ve yogun bakim dunden daha az artis gostermis
bu konuda oyle cok farkli fikir var ki doktorlar arasinda umudunuzu kaybetmeyin suanki tablo 2-3 gune gore ic aciciBilmiyorum ama işi bilen onlar sonuçta korkutmak için ayrı çaba harcarlar mı bi fikrim yok. Yalnız bende bıraktığı tek etki umudumu kaybetmiş olmam
Bazıları gerçekten korku politikası uygulamaya çalışıyor gibi, bir doktor onlukle hastane çok kötü çok yoğun diyor ama bir bakıyorsun evden çekim yapmışBilmiyorum ama işi bilen onlar sonuçta korkutmak için ayrı çaba harcarlar mı bi fikrim yok. Yalnız bende bıraktığı tek etki umudumu kaybetmiş olmam
O kadar gerizekalı insan var ki dışarda halaProf. Celalettin Kocatürk; rakamlar beni endişelendiriyor peak olması muhtemelen 2 ayı bulur. Yayılım çok hızlı tahmin ettiğimizden daha çok vaka var
1381 yogun bakim sayisi artis 70 kisibugunki kacmis izleyemedim
Olmuyor, son aşamada kalıyor ne yazık ki..Paylaşıldı mı bilmiyorum.Ücretsiz maske dağıtım formu...
Bu arada bunu böyle değerlendirmeyin iyileşenler yogun bakımdan da olabilir entübeden de olabilir bu net rakamlar 70 ve 26 kişi1381 yogun bakim sayisi artis 70 kisi
935 entube sayisi artis 26 kisi
vefat eden iyilesen ?1381 yogun bakim sayisi artis 70 kisi
935 entube sayisi artis 26 kisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?