bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
entube ve yogun bakim dunden daha az artis gostermis

neresi hizli ya azaliyor ben anlamiyorum korkutmak icin ugrasiyorlar sanki
Evet türkiye hızlı yayıldı en hızlı sürede 10 bine ulaşan ülkeyiz yalan yok
Hızlı yayıldı evet
Ama hızlı yayıldı demek kötü olacak demek de değil
Elbette doğru olanı söyleyip insanları bilgilendirecekler

ayrıca evde kalmalıyız ee bunları da hatırlatmak lazım
Hızlı yayılıyor ve evde kalmalısın

Sehir dagilimlari neden güncel verilmiyor

Bilmiyorum ama işi bilen onlar sonuçta korkutmak için ayrı çaba harcarlar mı bi fikrim yok. Yalnız bende bıraktığı tek etki umudumu kaybetmiş olmam
Bazıları gerçekten korku politikası uygulamaya çalışıyor gibi, bir doktor onlukle hastane çok kötü çok yoğun diyor ama bir bakıyorsun evden çekim yapmış

Prof. Celalettin Kocatürk; rakamlar beni endişelendiriyor peak olması muhtemelen 2 ayı bulur. Yayılım çok hızlı tahmin ettiğimizden daha çok vaka var
O kadar gerizekalı insan var ki dışarda hala kesinlikle emin oldum bu daha iyi günlerimiz.o aptalların yüzünden bizim aldığımız bu kadar önleme rağmen bize bulaşacak bu virüs.
Mümkün değil ya aklım almıyor.insanlar hala sokakta elini kolunu sallaya sallaya geziyor.beyinsiz biz mario değiliz tek canımız var.bugün yaşadığım şehirde milleti gördükten sonra hiç umudum kalmadı.
O siyah maskelerden eşim hepimize almış.biz çocukla çıkmadık diye kullanmadık ama eşim gayet güzel taktı.oh ne güzel ciğerine ciğerine çekti.
Öğlen dip komşum çoluk çocuk gezmeye gitti.ne gezmesi napıyosun dedim balkondan el hareketiyle bişey olmaz yeaa dedi.
O kadar sinirliyim ki yatışamıyorum

1381 yogun bakim sayisi artis 70 kisi
935 entube sayisi artis 26 kisi
Bu arada bunu böyle değerlendirmeyin iyileşenler yogun bakımdan da olabilir entübeden de olabilir bu net rakamlar 70 ve 26 kişi

çünkü bugun iyileşenler çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…