- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Peak olmasi demek olu sayılarının tavan yapip sonra dususe gecmesidir. Ben boyle biliyorum. Söylenen mantıklı degil. Vaka sayımız hizli artarken ölüm sayilari fazla artis göstermiyor. Vaka sayilari artarken ölüm oranlarinin paralel artmasi beklenir ya da verilen rakamlar dogru degil. Bu iki ayi bulur demek de ne demek anlamadim.Bilmiyorum ama işi bilen onlar sonuçta korkutmak için ayrı çaba harcarlar mı bi fikrim yok. Yalnız bende bıraktığı tek etki umudumu kaybetmiş olmam
vefat eden 73 iyilesen 256vefat eden iyilesen ?
Yeni bir uygulama ondan olabilir:)Olmuyor, son aşamada kalıyor ne yazık ki..
Aynen, bekleyelim bakalım.Yeni bir uygulama ondan olabilir:)
Peki bi önerisi var mi? Yani ne yapmali. Başında değiliz aslında gec yakalandi sanirimEvet o yüzden salgının çok başındayız maalesef üst yazımda da paylaştım Prof. un söylemini
Ve çok ürktüm açıkcası
annemin 2 komsusu hastanede yatiyor 3 4 gundur belki gormuyorlardir bilmiyorum ama yanimizdakilerden ölen cok fazla yok korkmayin demisler.Peak olmasi demek olu sayılarının tavan yapip sonra dususe gecmesidir. Ben boyle biliyorum. Söylenen mantıklı degil. Vaka sayımız hizli artarken ölüm sayilari fazla artis göstermiyor. Vaka sayilari artarken ölüm oranlarinin paralel artmasi beklenir ya da verilen rakamlar dogru degil. Bu iki ayi bulur demek de ne demek anlamadim.
aa iyi bir kac gundur basa bas gidiyordu olen ve iyilesenler toplam sayisi baya iyilesme olmus bugunvefat eden 73 iyilesen 256
toplam enfekte sayisimi oluyor buPeak yapmak enfekte sayisinin en ust noktaya ulasmasi demek. Ardindan dususe geçecek.
Olabilir yalniz e devletten yapılsaydi daha iyidi gerci e devlet cokerdi bu seferde:)Yoğunluktan olabilir mi:/
Bakalım nasıl çalışacak:)Olabilir yalniz e devletten yapılsaydi daha iyidi gerci e devlet cokerdi bu seferde:)
Ben daha iyimserim bugünlerde. Allaha şükür vefat sayımız çok fazla artmıyor bu seyirde ilerleyip azalsa çok şükür diyeceğiz.
Tek öneri sokağa çıkmamak tabi kiPeki bi önerisi var mi? Yani ne yapmali. Başında değiliz aslında gec yakalandi sanirim
Soyle soyleyeyim Çin'de 80 bin kusure hizla ulasti ya. En ust seviyeye hizla yukseldi iste ozaman peak noktasina ulasmis oldular.. Sonra gunluk enfekte sayisi yavasladi. Simdi ise gunde 30-40 kisi artiyor. Yani kontrol altina aldilar.toplam enfekte sayisimi oluyor bu
Mahallemizde bir kişide çıktı ve o kişinin bir cenaze de kaptığı söyleniyor birebir ailenden duymadım amaTek öneri sokağa çıkmamak tabi ki
Dün açıklanan bi kişinin 16 kişiye bulaştırıyor sayısının aslında daha çok olduğunu görüyoruz dedi
Allah yardimcisi olsun.Mahallemizde bir kişide çıktı ve o kişinin bir cenaze de kaptığı söyleniyor birebir ailenden duymadım ama
Yani adam 3 gündür ateşliymis 2 gün oldu hastaneye yatali
Yani sokağa çıkmayın denildiği zamanlarda gitmiş aşağı yukarı cenazeye işte sonuç bu :/
Ve adam çok yaşlı
Bu site beni çok işkillendirdi. Resmi bir kaynakta paylaşıldı mı? Haber siteleri vs hariç. Neden pttavmye üyelik sözleşmesi yapmak zorundayız ki?Paylaşıldı mı bilmiyorum.Ücretsiz maske dağıtım formu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?