- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ekrem İmamoğlu twitterda paylaşmış. Ben de başta işkillendim ama haber sitelerinde de yazıyor.Bu site beni çok işkillendirdi. Resmi bir kaynakta paylaşıldı mı? Haber siteleri vs hariç. Neden pttavmye üyelik sözleşmesi yapmak zorundayız ki?
Haberlerde duydum. PTT olarak haftalık 5 maske gonderiyorlarmis. 20 - 65+ haric.Bu site beni çok işkillendirdi. Resmi bir kaynakta paylaşıldı mı? Haber siteleri vs hariç. Neden pttavmye üyelik sözleşmesi yapmak zorundayız ki?
Haber sitelerine güvenmiyorum. Doğrulamadan, gerçekliğini teyit etmeden hemen haber yapabiliyorlar. Ekrem İmamoğlu da inanıp paylaşmış olabilir. Bana bakanlık vs seviyesinde bi açıklama lazım.Ekrem İmamoğlu twitterda paylaşmış. Ben de başta işkillendim ama haber sitelerinde de yazıyor.
Haber sitelerine güvenmiyorum. Doğrulamadan, gerçekliğini teyit etmeden hemen haber yapabiliyorlar. Ekrem İmamoğlu da inanıp paylaşmış olabilir. Bana bakanlık vs seviyesinde bi açıklama lazım.
ya her sehirde mutlaka luzumsuz sokaga cikan insanlar vardir ama ankara bu izolasyon isini basardi gibi geliyor bana.Ben hic oyle olacagini sanmiyorum. Suan icin azalmaya gecmez. Azalmaya gecmesi icin ciddi bir izolasyon gerekiyor. O da bizde tam olarak yok.
Keske dediginiz gibi olsa.
Haber sitesi paylaşmanıza gerek yok onları gördüm zaten :)Son dakika haberi: PTT ücretsiz maske dağıtımına başladı
Gelen son dakika bilgisine göre, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, ePttAVM.com üzerinden vatandaşlara dağıtılacak maskeler PTT Kargo tarafından ücretsiz olarak adrese teslim edilecek.www.milliyet.com.tr
Aynen katılıyorum ; haber sitelerinde daha düne kadar corono virüsü için vitamin çıktı diye reklam yaptılar örnek :NTV hatta Seda Sayan ,Şeyma subaşı daha başka ünlüler instgramda tanıttı sonra bakanlık devreye girdi meğer sahte firmaymış ünlüler hakkında da soruşturma açıldı .bakanlık şuan için en güvenilir kaynak bu virüsle birlikte farklı dolandırıcılar da çıktıHaber sitelerine güvenmiyorum. Doğrulamadan, gerçekliğini teyit etmeden hemen haber yapabiliyorlar. Ekrem İmamoğlu da inanıp paylaşmış olabilir. Bana bakanlık vs seviyesinde bi açıklama lazım.
adreste bir sikinti yok ptt nin online alisveris sitesi buraBu site beni çok işkillendirdi. Resmi bir kaynakta paylaşıldı mı? Haber siteleri vs hariç. Neden pttavmye üyelik sözleşmesi yapmak zorundayız ki?
linkin https ile baslamasi bir guven isaretidir. simdi kontrol ettim. norma epttavm ninde alan adi epttavm.com ayni alan adi 1den fazla alinamaz.Haber sitesi paylaşmanıza gerek yok onları gördüm zaten :)
komsumuyuz acabaMahallemizde bir kişide çıktı ve o kişinin bir cenaze de kaptığı söyleniyor birebir ailenden duymadım ama
Yani adam 3 gündür ateşliymis 2 gün oldu hastaneye yatali
Yani sokağa çıkmayın denildiği zamanlarda gitmiş aşağı yukarı cenazeye işte sonuç bu :/
Ve adam çok yaşlı
adreste bir sikinti yok ptt nin online alisveris sitesi bura
Evet bunları biliyorum zaten :) çok daha resmi ve güvenilir kanallar varken bir alışveriş sitesi kullanılması ve üyelik şartı olması düşündürdü beni zaten. Ben biraz daha bekleyeceğim.linkin https ile baslamasi bir guven isaretidir. simdi kontrol ettim. norma epttavm ninde alan adi epttavm.com ayni alan adi 1den fazla alinamaz.
uyelikte tc kimlik falanmi istiyorlar bakmadim ama ?Evet bunları biliyorum zaten :) çok daha resmi ve güvenilir kanallar varken bir alışveriş sitesi kullanılması ve üyelik şartı olması düşündürdü beni zaten. Ben biraz daha bekleyeceğim.
Teşekkürler bu arada.
Tc kimlik no, doğum tarihi, cep no adres bir de üyelik sözleşmesini kabul ediyorum gibi saçma bi şey işaretletiyor. Ya bilmiyorum muhtarlıklarda kim nerde oturuyor vs bu tip bilgiler var zaten. Direkt gönderebilirlerdi evlere. Bakalım zamanla değişir belki uygulama. Site o kadar kolpa duruyor ki, yani epttavm yi hackleyip yapmış olsalar sırıtmazuyelikte tc kimlik falanmi istiyorlar bakmadim ama ?
Oldu benimkiBakalım nasıl çalışacak:)
Site çökmüş düzeltildi demek:)Oldu benimki
Bende başta öyle düşündüm ama Ekrem İmamoğlu da Twitter da yayınlamış.Tc kimlik no, doğum tarihi, cep no adres bir de üyelik sözleşmesini kabul ediyorum gibi saçma bi şey işaretletiyor. Ya bilmiyorum muhtarlıklarda kim nerde oturuyor vs bu tip bilgiler var zaten. Direkt gönderebilirlerdi evlere. Bakalım zamanla değişir belki uygulama. Site o kadar kolpa duruyor ki, yani epttavm yi hackleyip yapmış olsalar sırıtmaz
Aslında yapmayacaktım ama twitterde surkeli basin oluyor demis biri bende denedm oldu yalniz site üzerinden verilmesi cok sacma.neyse bakalim geleck mi göreceğiz:) ekran görüntüsü aldimSite çökmüş düzeltildi demek:)
Evet onu da gördüm. Ben yine de bekleyeceğim.Bende başta öyle düşündüm ama Ekrem İmamoğlu da Twitter da yayınlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?