bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu site beni çok işkillendirdi. Resmi bir kaynakta paylaşıldı mı? Haber siteleri vs hariç. Neden pttavmye üyelik sözleşmesi yapmak zorundayız ki?
Ekrem İmamoğlu twitterda paylaşmış. Ben de başta işkillendim ama haber sitelerinde de yazıyor.
Ekleme: Şimdi tvde de altyazı geçti.

Butün ulkelerde sayilar detayli veriliyor. Ama biz niye göremiyoruz. Bazi siteler var ama güncel degil. Bence artik il il de görebilmemiz lazim

Ekrem İmamoğlu twitterda paylaşmış. Ben de başta işkillendim ama haber sitelerinde de yazıyor.
Haber sitelerine güvenmiyorum. Doğrulamadan, gerçekliğini teyit etmeden hemen haber yapabiliyorlar. Ekrem İmamoğlu da inanıp paylaşmış olabilir. Bana bakanlık vs seviyesinde bi açıklama lazım.

Haber sitelerine güvenmiyorum. Doğrulamadan, gerçekliğini teyit etmeden hemen haber yapabiliyorlar. Ekrem İmamoğlu da inanıp paylaşmış olabilir. Bana bakanlık vs seviyesinde bi açıklama lazım.

Ben hic oyle olacagini sanmiyorum. Suan icin azalmaya gecmez. Azalmaya gecmesi icin ciddi bir izolasyon gerekiyor. O da bizde tam olarak yok.
Keske dediginiz gibi olsa.
ya her sehirde mutlaka luzumsuz sokaga cikan insanlar vardir ama ankara bu izolasyon isini basardi gibi geliyor bana.
gunun her saatinde cok cok kalabalik olan meshur caddeler bile boş.
bir bakkalimiz var mesela kendi 70 yasindaydi ilk yasakta torununu oturttu bu sabah esim gitmis yasi kucuk oldugu icin torunuda gelmemis kizi oturuyor.
bakkala kucuk cocuk gelmis ekmek almaya kadin sokmamis bakkala.
eve git bi aile buyugunu yolla demis.
ankara bu konuda baya duyarli davrandi gibi

Rakamlar bugün umutlu geldi bana
Haberleri izledim az önce barınak ve sokak hayvanlarının bu süreçte zorda kalmaması için düzenleme yapılmış, bu kadar stresin içinde deli gibi mutlu oldum
Bu krizin çok çabuk bitmeyeceğini biliyorum, bir gün iyiysem bir kötüyüm. İki gündür yağmura içim gidiyor, bu yaşa dek hiç kaçırmamıştım bahar yağmurlarını, hep çıkar yürürdüm iliklerime kadar ıslanıncaya dek, pencereden bakıyorum içim acıyor camdaki damlalara, ıslanamadım bu yıl.
Bugün eşimin varlığına bir kez daha şükrettim, o olmasaydı aklımı oynatırdım sanırım, sürekli açım diyen sesi bile ilaç gibi geliyor. Kedim ve eşim sürekli onlar için debeleniyorum evin içinde, bana yaşama sebebi oluyorlar
Bugün üç yaşındaki yeğenimle görüntülü konuştuk, gelmedin ama dedi koklacaktım seni teteee diye fırçaladı beni, düşünüp durdum bir daha kardeşlerime sarılabilecek miyim... Velhasıl bugün de akşam oldu çok şükür, Rabbim bugünlerimizi aratmasın

Aynen katılıyorum ; haber sitelerinde daha düne kadar corono virüsü için vitamin çıktı diye reklam yaptılar örnek :NTV hatta Seda Sayan ,Şeyma subaşı daha başka ünlüler instgramda tanıttı sonra bakanlık devreye girdi meğer sahte firmaymış ünlüler hakkında da soruşturma açıldı .bakanlık şuan için en güvenilir kaynak bu virüsle birlikte farklı dolandırıcılar da çıktı

Haber sitesi paylaşmanıza gerek yok onları gördüm zaten :)
linkin https ile baslamasi bir guven isaretidir. simdi kontrol ettim. norma epttavm ninde alan adi epttavm.com ayni alan adi 1den fazla alinamaz.

komsumuyuz acaba

adreste bir sikinti yok ptt nin online alisveris sitesi bura
linkin https ile baslamasi bir guven isaretidir. simdi kontrol ettim. norma epttavm ninde alan adi epttavm.com ayni alan adi 1den fazla alinamaz.
Evet bunları biliyorum zaten :) çok daha resmi ve güvenilir kanallar varken bir alışveriş sitesi kullanılması ve üyelik şartı olması düşündürdü beni zaten. Ben biraz daha bekleyeceğim.
Teşekkürler bu arada.

uyelikte tc kimlik falanmi istiyorlar bakmadim ama ?

uyelikte tc kimlik falanmi istiyorlar bakmadim ama ?
Tc kimlik no, doğum tarihi, cep no adres bir de üyelik sözleşmesini kabul ediyorum gibi saçma bi şey işaretletiyor. Ya bilmiyorum muhtarlıklarda kim nerde oturuyor vs bu tip bilgiler var zaten. Direkt gönderebilirlerdi evlere. Bakalım zamanla değişir belki uygulama. Site o kadar kolpa duruyor ki, yani epttavm yi hackleyip yapmış olsalar sırıtmaz

Bende başta öyle düşündüm ama Ekrem İmamoğlu da Twitter da yayınlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…