bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
birsey daha buldum hgs yukleme sayfasinin linki hgs.epttavm. com maske sitesinin linki de maske.epttavm. com iyicr paranoyak olduk ayrica turkiyenin her ilcesinde pttkargo oldugu icin ptt araciligi ile bu satisin yapilmasi gayet mantikli

Canım bizim genç nüfus fazla olduğu için bir İtalya kadar ölüm sayımız olmaz. 60 yaş altındaki vefatlarda kronik hastalık durumu var. Yayılım var ama ayakta atlatmada sanırım fazlaki yoğun bakım ve entübe sayımızda katlamalı gitmiyor hemen hemen dört gündür aynı hatta bugünki artış çok fazla değil. Bana yayılma var ama ayakta atlatan grup arasında yayılma var. Minnoş yaşlıları içeri alınca dışarda keyfe gezenler ve işine gücüne gidenler arasında yayılım var. Benim fikrim

birsey daha buldum hgs yukleme sayfasinin linki hgs.epttavm. com maske sitesinin linki de maske.epttavm. com iyicr paranoyak olduk ayrica turkiyenin her ilcesinde pttkargo oldugu icin ptt araciligi ile bu satisin yapilmasi gayet mantikli
Dağıtım için yine ptt kullanılır ondan sıkıntı yok ki. Başvuru e-devlet üzerinden alınabilirdi mesela. Neyse bakalım nasıl olacak, yoğunluktan ulaşacak mı herkese.

Dağıtım için yine ptt kullanılır ondan sıkıntı yok ki. Başvuru e-devlet üzerinden alınabilirdi mesela. Neyse bakalım nasıl olacak, yoğunluktan ulaşacak mı herkese.
bide fos cikiyomus. ne gulersiniz bize ama vala 15 gun surer heralde. yuzbinlerce eve ayri ayri paketlenecekte dagitilacakta. zor iş

Birilerinin annesi babasi anneannesi babaannesi dedesi öldükçe iki ay gecsede rahata ermeyecek, her zaman tetikte olacağız. En azindan benim icin oyle.

Canım arkadaşım, sizi çok iyi anlıyorum. Benin de annem hastaydı, çocukluğumda ve genç kızlığımda annemin ölmesinden çok korkar, her gece nefesini dinlerdim, çok ağlardım. Elbette hepimiz bir gün öleceğiz ama ne zaman ve neden olacağını hiçbir zaman bilemeyiz. Mesela “Gencecik, sapasağlam, ölmez” dediğiniz bir kişi 5 dakika sonra trafik kazası geçirip ölebilir; “bu ölür, 4.evre kanser” dediğiniz bir kişi ise uzun yıllar yaşayabilir. Covid 19 un şu an için KOAH olanlar için yüksek risk olduğu doğru. “Herkes eninde sonunda yakalanacak” derken kastedilen çoğunluğun eninde sonunda yakalanacak olması. Çünkü aynı şey domuz gribi için de söylendi. “herkes yakalanacak” dendi ve çoğunluk da yakalandı. Domuz gribi 2009 da çıktı, ben 2016'da geçirdim, ama daha hala domuz gribini geçirmeyen bir sürü de insan var. Belki anneniz yakalanmayacak, İleride bunun aşısı da çıkacak tedavisi de, risk grubunda olanlar, KOAH’si olanlar da, ya aşı olacak ya da tedavi olup bugünkünden daha şanslı olacaklar atlatmak konusunda. Şu bir gerçek ki yarını bilemeyiz ama anneniz şu an sağlıklı, bugün bulaşmaması için her türlü tedbirimizi alabiliriz, siz de tüm tedbirleri almışınız, Siz “anneme bulaşacak annem ölecek” diye kendinizi yeyip bitirdikçe, belki hiçbir zaman olmayacak, olup olmayacağını kesin olarak bilmediğiniz bir şey için kendinizi üzüyor, sanki anneniz yakalanmış ve atlatamamış gibi yaşıyor, bunun kaygısını ve yasını olmamışken yaşıyorsunuz her gün. O zaman annenizin şu an iyi ve sağlıklı olmasının ne kıymeti kaldı? Anneniz şu an iyi ve ne güzel ki onu seven bir evladı var ve önlemlere de uyuyor, kendini koruyor. Siz şu an bunun değerini bilin, mutluluğunu ve huzurunu yaşayın. Allah annenize uzun ömürler versin.

Birilerinin annesi babasi anneannesi babaannesi dedesi öldükçe iki ay gecsede rahata ermeyecek, her zaman tetikte olacağız. En azindan benim icin oyle.
Allah herkese aynı bilinci vermiyor işte zaten verse üç hafta oldu. Kademeli kısıtlama geldi. Çalışmak zorunda olanların dışındakiler de oturmuyor ki. Keşke o gezenleri çalışmak zorunda olanlarla yer değiştirsek madem evde duramıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…