bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Millet yavas yavas kafayi yemeye basladi. Karsi mustakil evde bir aile var. Az once camdan baktim kadin kapisinin onunde merdivende oturuyor ve bira iciyor.. Bir de mini etek giymis ve iki bacagini iki yana acmis. Evet tam olarak iki yana acmis ic camasiri gozukuyor

Ha banane isterse ciplak gezer de uzuldum ne bileyim. ilk defa bu kadini bu halde gordum.. Sanirim kendini iyi hissetmiyor.. Hava da soguk

Allah aklimiza mukayet olsun.

allahım çıldıracam memleketimde corona yoktu yani ilçede yoktu bir gerizekali corona olmuş istanbulda pili pirtini toplayip gelmis köye.
Pozitif çıkan vakalari kontrol ediyorlarmış adamin adresine gidince adam yok ortada kaçmış gelmiş koye allahin belasi bide fink fink gezmis çarşıda ağlayacağım ya bütün ilceye yaymıştır kesin ya boyle gerizekalilari cekip vuralim artik yeter ya millet öleceğine bunlar ölsün

Ne guzel keske herkes bu sekilde bilincli olsa. O cocuga ekmegi verseydi devami gelirdi.

Bile bile gelmis hem de. Yaziklar olsun ya kim bilir kac kisiye bulastirdi. Boyle insanlari tedavi falan etmeyeceksin. Bir bir eksilmeleri toplumun yararina olur.

halamin okuma yazmasi yok oyuzden onun hastane randevularini ben aliyorum
benim telimle kayitli tek aktif islem bu yaptigimiz.
gecen benim telefonuma halamin ismiyle yani sayin xxx samsung kazandiniz linke tiklayin yaziyordu.
demekki numarayi oradan aldilar baska alternatifi yok.
oyuzden guvenipte tc mi falan veremem

Bu salgın herkesi psikolojik olarak etkiledi, hiç evden çıkmayan bütün hayatı evi olan insanlar dahi kendini kapana kısılmış gibi hissediyor çünkü bütün dünyanın gündemi tek bir haberden oluşuyor artık, salgın ve vaka sayısı, kimse aklını dağıtıp motive olamıyor, o yüzden doğaldır kadıncağızın hali.
:))) dünyama hoşgeldiniz, bizde size gelen vakadan çok var, yalnızca İstanbul'dan değil memleketin her bir köşesinden geldiler maşallah, herkesle de öpüşüp koklaştılar, bizim burada vakalar başladı, zaten daimi yerleşikler olarak 40-50 bin kişi civarıydık, dışarıdan gelenler yarı yarıya azaltırlar nüfusumuzu.

Benim eşim de markete her şeyi ellediği pos cihazına şifresini girdiği eldiven ile burnunu kaşıyıp sakalını sıvazladı. "gözünü kapat" dedim suratına kolonya sıktım. "bunu da bana yaptın ya, biber gazı gibi yüzüme gözüme kolonya sıktın" diyor.

Bence de hic mantikli degil. Vaka sayisi hizla artarken nasil oluyor da ölüm artmiyor. Bu iste bir is var ama neyse.

Yiyecekten çok bulasmiyor diye biliyorum ben ama yine de bekletenlerdenim. Yakın temasta olmadiysaniz,, maske ve dezenfektan kullandiysaniz sanmıyorum bir şey olacağını.
et vb yiyecekler piştiği için virüs kalmıyor, pişmeden yenen yiyecekler de nefes borusuna değil mide borusundan mideye indiği için mide asidinde ölüyormuş, ama o yiyeceklere elimizle dokunup, oraya buraya dokunursak diye tedbir alıyorum.

epttAvm. Com üzerinden ücretsiz maske temin edebilirsiniz. Her hafta 1 paket(5adet) ücretsiz olarak PTT tarafından evinize gönderilecek. Aile bireyleri içinde isteyebilirsiniz. Form doldurmanız yeterli bilginize.

Benim kv ankaraya bağlı bir saat uzaklikta ilçede bugün maskesiz bakkala gitmiş almamış bakkal iyi yapmış. Bence dikkat eden var

Maske yaptık bugün, burun kisminin oraya tel koyduk, yanan çakmağı söndürmedi. Nano teknoloji yikanabilir değil ama elden bu kadar geldi. Makinada yoktu elde diktik

Eklentiler

• IMG-20200405-WA0041.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20200405-WA0043.webp
    10 KB · Görüntüleme: 80
teşekkürler, hani şu sarı mutfak bezleri mi sözü edilen?

Tc kimlik numalarımız çalınmıştı bir ara. Baya olay olmuştu. Sızıyor maalesef. Kargocularda bile var tc numaralarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…