Kesinlikle oyle. Suan cok iyiysem, yarim saat sonra aglamak istiyorum. Ruh halim surekli bir dalgalanma yasiyor.Bu salgın herkesi psikolojik olarak etkiledi, hiç evden çıkmayan bütün hayatı evi olan insanlar dahi kendini kapana kısılmış gibi hissediyor çünkü bütün dünyanın gündemi tek bir haberden oluşuyor artık, salgın ve vaka sayısı, kimse aklını dağıtıp motive olamıyor, o yüzden doğaldır kadıncağızın hali.
Şükür ve duadan başka bir şey gelmiyor zaten elimizden.Kesinlikle oyle. Suan cok iyiysem, yarim saat sonra aglamak istiyorum. Ruh halim surekli bir dalgalanma yasiyor.
Ocakta Turkiyeye geldim, Subatta geri dondum.
Kedimi almak icin Mart ayinda yine gelecektim..Ucuslar durdu..
Iki kedim var birini buraya getirdim digeri Turkiye'de kaldi.simdi kim bilir ne kadar zaman ayri kalacagiz..
Kimine gore kucuk ama bana gore buyuk dert. Ben de kendimi kapana kisilmis gibi hissediyorum malesef.
Yine de halimize sukur, sagligimiz yerinde.. Hastanelerdeki insanlardan cok daha sansli durumdayiz.
Ne kadar zengin ne kadar mutluymuşuz aslında.Şükür ve duadan başka bir şey gelmiyor zaten elimizden.
Ben ki o kadar vurdumduymazım iyileşenleri duyunca seviniyorum ama ölenlerin hikayelerindeBugün hangi ülkedendi hatırlamıyorum bir kadını gösterdiler, 42 yaşındaki eşi covid19'dan vefat etmiş, son anlarında adam doktoruna aratmış eşini, birbirlerine seni seviyorum demişler vedalaşmışlar, sonra doktor almış telefonu nabız yok demiş, kadın düğün şarkılarını söyleyerek son kez veda etmiş eşine, bu hikaye o kadar derinden üzdü ki beni, galiba eşimle izliyoruz diye de doldum mutfağa zor attım kendimi, umarım hiçbirimiz hasta olmayız, hiçbirimiz bu salgın yüzünden sevdiklerimizi yitirmeyiz lakin psikolojik olarak toparlanmamız uzun sürecek gibi görünüyor, belki hayatta pek çok dert tasa gördük, bireysel üzüntülerimiz kayıplarımız oldu ama hiçbir zaman bütün dünyayı aynı anda bu kadar sarsacak bir acı yaşamamıştık, inşaallah son olur, inşallah beterinden korur Yüce Allah.
Ablacım, iletişim bilgisi olsa dahi benim aramam uygun değilMune ablacım colini merak ettim haber alabileceğin bir yol var mı?
Ben sipariş verdim sipariş oluşturuldu dedi sıkınti çıkacağını sanmıyorum o kadar çok kişi paylaştı kiarkadaşlar maske isteyen oldumu ya herkes bi şüpheci yaklaşmış siteye ama baktım ekrem imamoğlu twitterde paylaşmış diye guvendim ben istedim maske
Valla ben istedim siparis ver dedikten sonra sayfa takıldı kaldı sanki, yogunluktandir diye düşündüm. Maskeyi devlet ücretsiz dağıtıyorsa kargoyla gönderecekse ptt kargoyla göndermesi bama cok normal geldi altında bir sey aramadim. Ben mi safım bilemedim ki :/arkadaşlar maske isteyen oldumu ya herkes bi şüpheci yaklaşmış siteye ama baktım ekrem imamoğlu twitterde paylaşmış diye guvendim ben istedim maske
teşekkürler, hani şu sarı mutfak bezleri mi sözü edilen?
Ama hastalik durumu ya keske kurallari askiya alip ararsaniz ya inanyrm niye aradim demezAblacım, iletişim bilgisi olsa dahi benim aramam uygun değilçünkü üyeler kişisel bilgilerini admine 3. şahıslarla paylaşılmamak üzere veriyor.
Doğru, haklısın. Umarım iyidirAblacım, iletişim bilgisi olsa dahi benim aramam uygun değilçünkü üyeler kişisel bilgilerini admine 3. şahıslarla paylaşılmamak üzere veriyor.
Ablacim kimse bugune kadar maske takmayin demedi. Zorunlu degildi.Cok tuhaf ya bugüne kadar maske takmayın dediler, takmadık şimdi takin dediler biz psikolojik olarak maske yuzde yuz koruyacak diye hissediyorz cok berbat bir yerdeyiz. Ben bunların ruya olduğunu düşünüyorm ama olmadığınıda biliyorum. CoK tuhaf ya
Maske takmayın denmedi aslında hiçbir zaman. İnsanlar ne yazıkki onuda düzgün kullanamadıkları için sadece hastalar ve şüphesi olanlar taksın dediler. Şuan dışarıda maske takanlar çoğu doğru kullanmay bilmiyor ve sağa sola atıyor bir yerden yaparken öteki taraf yıkılıyorCok tuhaf ya bugüne kadar maske takmayın dediler, takmadık şimdi takin dediler biz psikolojik olarak maske yuzde yuz koruyacak diye hissediyorz cok berbat bir yerdeyiz. Ben bunların ruya olduğunu düşünüyorm ama olmadığınıda biliyorum. CoK tuhaf ya
27 bin 69 kişi toplam vaka sayısıKizlar bugunku vaka sayisinda bir tuhaflik yokmu 27 bin bana cok fazla geldi 17 bin olmasin
Cok tuhaf ya bugüne kadar maske takmayın dediler, takmadık şimdi takin dediler biz psikolojik olarak maske yuzde yuz koruyacak diye hissediyorz cok berbat bir yerdeyiz. Ben bunların ruya olduğunu düşünüyorm ama olmadığınıda biliyorum. CoK tuhaf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?