- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kızlar selam.
Dün bir doktorla görüştüm telden. Bana 3 gün beklememi, bu süreçte kötüye gidersem hastaneye gitmemi, hemen gitmemin doğru olmayacagını söyledi. Atlatanların çogu 7 günde atlatıyormuş öyle dedi. Belki hastaneye gitmeden hastaydam bile atlatabilirsin dedi. Bir kaç ilaç vitamin önerdi. Bol su içip ateşi sürekli ateş düşürücüyle kontrol altında tutmamı önerdi. Evde de bağışıklıgı güçlendirecek ne kadar şey varsa yedirdiler içirdiler. En son eşim alkol içirdi. (Örnek vermek gibi olmasın) Akşam ateş düşürücüyü içip yattım. Gece ateşim cıkmadı cok şükür. Sabah da nefes darlıgım cok azalmıştı. Gün içinde artık hissetmemeye başladım nefes darlıgını. Bugün de 7 günüm cidden belirtilerimin başlamasından beri. Bugün iyi hissediyorum kendimi. Bilmiyorum tekrar sonraki günlerde yine birşeyler hissetmem umarım. Hastalığı kaptım mı yoksa sadece grip miydi bilmiyorum. Tek bildiğim daha önce hissetmediğim sorunları yaşadığım. Şu an iyiyim Allaha şükür. Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için.
Şunu da ekleyeyim arkadaşlar, maske cidden gerek olmayan bir önlem. Nişanlımın hastanesindeki enfeksiyon hastalıkları bölümü başkanı profesör dışarıda gezip dolaşırken maske takmıyor öyle söyleyeyim. Onu geçtim biz maske takmayı bilmiyoruz zaten. O maskeyi alıp çöpe atacaksınız en basiti, tıbbi atık kutusuna değil. O maskenin üzerinde kalanlar bir başkasını enfekte edebilir, ya da kendiniz elinizle alıp çöpe atarken elinize bulaştırıp salgına katkıda bulunabilirsiniz. Maskeyi doğru takmayacaksanız hiç takmayın. Maske takmak özen gerektiriyor. Bunun yerine ellerinizi daha sık ve özenli yıkayın, alkol bazlı el dezenfektanları ya da kolonya kullanın ve ellerinizi ağzınıza, burnunuza sürmemeye çalışın.
Yoklama yapalım :)
3. Hastalık belirtim varsa maske takıyorum.
Ablacim kimse bugune kadar maske takmayin demedi. Zorunlu degildi.
Hic televizyon seyretmiyor musunuz? Gunlerdir televizyonlarda maskenin nasil takilacagi nasil cikarilacagi nasil imha edilecegi vs vs anlatiliyor.
Eger maske takmayin diye anladiysaniz lutfen kaynaklarinizi gozden gecirin.
Veya sadece Saglik Bakanligini ve saglik bakanini takip edin.
En guveniliri orasi.
Nasıl yaptınız bizdekini eşim yaptı, ablamda şimdi elektrik makina supurgesinden deniyor , kumaşınız nedirKızlar maske diktim elde..Çift katlı.. Ve çakmak üfleme testini de yaptım, alev hareket bile etmedi. Çok kuvvetli üfleyince hafif oynadı sadece.. Doktor kontrolüm var bu hafta, pttden gelecek maskeler yetişmez diye kendim dikeyim bari dedim.
Eki Görüntüle 2615304
Eki Görüntüle 2615303
Şu videodaki tarife göre yaptım ama makinem yoktu elde olduğu kadar artık.. Poplin kumaş diye geçiyor galiba, ben de çok anlamıyorum. Bebeğe çarşaf olarak kullanmak için kestirmiştim ama küçük almışım yanlışlıkla, onu değerlendirdim. İçi için de tülbent kullandım. Videoda zaten bahsediyor kumaşlardanNasıl yaptınız bizdekini eşim yaptı, ablamda şimdi elektrik makina supurgesinden deniyor , kumaşınız nedir
Öyle üzgünüm ki? 1 hafta evde kalacakmış.benim kronik rahatsızlıklarım var bebeğim var.
Dezenfekte ettiğini söylüyor.eşiniz para alışverişinden sonra hijyen kurallarına uyarak kendini dezenfekte ettiyse size kadar geleceğini sanmıyorum. umarım dezenfekte etmeden elini yüzüne, ağzına götürmemiştir.
bol bol c vitamini alın derim. şu an korkmak daha zararlı.
Uzucu...Dezenfekte ettiğini söylüyor.
biznayrınodalarda kalıyorduk zaten ama hafta sonu haşır neşir oldu benimle. Ne olur biri enfekte olmadan bulatırmadığını söylesin.Uzucu...
Evde sosyal mesafeyi koruyun. Ayri odada kalsın hatta. Maske takarak dolassin evde. Telefonla iletişim kurun. O çıktığında siz çıkmayın.
Kizlar farkindamisini blmyrm artik herkesin yakininda pozitif vaka var en iyisi bence esinizi bile pozitif gibi Kabul edin ve o sekilde davranin. Evde odalarriniz ayri olsun ise giden esler icin ozellikle. Sosyal mesafeyi koruyun. Aksam ayri uyuyun havlu kisisel esyalar ayri olmali ev sk sk havalandirilmasi .... Rabbim hepimizi korusun
Lütfen endişe etmeyin insallah yoktur.Öyle üzgünüm ki? 1 hafta evde kalacakmış.benim kronik rahatsızlıklarım var bebeğim var.
inşallah eşiniz görüşmemiştir. Bir de para alışverişi derken neyi kastettiniz anlamadım. umarım bir an evvel biter bu durum. En fazla olan illerdeyim. çok bunaldım. Kendimden değil annemden korkuyorum.Öyle üzgünüm ki? 1 hafta evde kalacakmış.benim kronik rahatsızlıklarım var bebeğim var.
Nasıl bir kumaş bu?Kızlar maske diktim elde..Çift katlı.. Ve çakmak üfleme testini de yaptım, alev hareket bile etmedi. Çok kuvvetli üfleyince hafif oynadı sadece.. Doktor kontrolüm var bu hafta, pttden gelecek maskeler yetişmez diye kendim dikeyim bari dedim.
Eki Görüntüle 2615304
Eki Görüntüle 2615303
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?