bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Canim cok cok gecmis olsun yeni gordüm. Rabbim sifa versin. C vitaminini ihmal etme

Yoklama yapalım :)
3. Hastalık belirtim varsa maske takıyorum.

Nasıl yaptınız bizdekini eşim yaptı, ablamda şimdi elektrik makina supurgesinden deniyor , kumaşınız nedir

Nasıl yaptınız bizdekini eşim yaptı, ablamda şimdi elektrik makina supurgesinden deniyor , kumaşınız nedir
Şu videodaki tarife göre yaptım ama makinem yoktu elde olduğu kadar artık.. Poplin kumaş diye geçiyor galiba, ben de çok anlamıyorum. Bebeğe çarşaf olarak kullanmak için kestirmiştim ama küçük almışım yanlışlıkla, onu değerlendirdim. İçi için de tülbent kullandım. Videoda zaten bahsediyor kumaşlardan

Evet o dönemler öyle deniyordu, Esin hocanın önerisi de bu şekildeydi. Ama olay şuydu. İnsanlar bizde doğru maske kullanmayı bilmiyorlar -ki bence hâlâ öyle. Yani enfekte olan bir insanın tıbbi atık olan maskeyi direkt çöpe atmasının insanları daha fazla enfekte edeceği düşünülüyordu. Vaka sayısı da azdı. Şimdi 81 ile yayıldı ve asemptomatik olan insanlar da çok. Dolayısıyla maske takmak koruma sağlayacaktır. Ancak ben enfeksiyon hastalıkları uzmanı değilim, burada paylaştıklarım da "o anki" bilgiler doğrultusunda oluyor. Herkes gün geçtikçe virüs hakkında yeni bir şeyler öğreniyor, dolayısıyla görüşler bulgularla değişecektir.

Öyle üzgünüm ki? 1 hafta evde kalacakmış.benim kronik rahatsızlıklarım var bebeğim var.

eşiniz para alışverişinden sonra hijyen kurallarına uyarak kendini dezenfekte ettiyse size kadar geleceğini sanmıyorum. umarım dezenfekte etmeden elini yüzüne, ağzına götürmemiştir.
bol bol c vitamini alın derim. şu an korkmak daha zararlı.

Dezenfekte ettiğini söylüyor.

Kizlar farkindamisini blmyrm artik herkesin yakininda pozitif vaka var en iyisi bence esinizi bile pozitif gibi Kabul edin ve o sekilde davranin. Evde odalarriniz ayri olsun ise giden esler icin ozellikle. Sosyal mesafeyi koruyun. Aksam ayri uyuyun havlu kisisel esyalar ayri olmali ev sk sk havalandirilmasi .... Rabbim hepimizi korusun

Maske konusuna gelince evet normalde sadece hasta kisiler maske kulllanmali normalde olmasi gereken bu fakat tasiyici. Olup belirtisi olmayanda var ve artik gercekten vakalar artti kisa sureligine. Takmakta zarar yok market alisverisi gibi. Yoksa tum.gun zaten takilmaz. Ve. Maskeyi gercekten dogru kullanmak.onemli. Dis kismina degmeden evdeki copten ayri bir posete atmakta buna dahil. O yuzden isterseniz internnete maske nasil kullanilir nasil cope atilir bakmak gerek. Hele yere atan insanlar baskasinin hasta olmasina sebep olur. ..

ölen ilk kişi, işyerinden eski bir müdürün babası, liseden arkadaşımın eşi başta olmak üzere ilk günden beri tanıdığım çok kişi bu hastalıklar mücadele etti. lise arkadaşımın eşi dışında diğer tüm bildiklerim vefat etti.
hiçbiri ile temasım olmadı, aynı ortamda da olmadım. ama mental olarak beni çok zorladı tanıdıklarımda olması ve üstüste öğrenmek.

Öyle üzgünüm ki? 1 hafta evde kalacakmış.benim kronik rahatsızlıklarım var bebeğim var.
inşallah eşiniz görüşmemiştir. Bir de para alışverişi derken neyi kastettiniz anlamadım. umarım bir an evvel biter bu durum. En fazla olan illerdeyim. çok bunaldım. Kendimden değil annemden korkuyorum.

@poga ayni alanlari kullanmayın, ayri odada oturun., atıyorum o salonda olsun 2 wc varsa birini o kullansın. Odasini havalndirsin sen kapidan yemeğini filan hazırla birak . Inşallah hersey iyi olur. Maske kullanj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…