oyle insanlarla hic konusmuyorum bile enerji emiyorlar sadece..olum koronadan oncede vardi hergunumuz son olabilir bunu bilerek yasiyor insanlar zaten ozaman hergunu zindan etsinler kendilerine hayatdan zevk almayi bilmeyen insanlar herzaman herseyin en kotusunu gorurlerOlumlu bakan güzel düşünmek isteyenide suçluyolar ya hepimiz ölücez diyip duranlar ayrı vaka değişik yani
Ablacim Uyelerinn yazdiklarindan bahsetmiyorum. Resmi aciklamalardan bahsediyorum.
Poplin diye geçiyor. Nevresim, çarşaf vs yapımında kullanılıyor genelde.. İçine de bir kat tülbent kumaşından diktim.Nasıl bir kumaş bu?
Alt mesajda da paylasmişsiniz zaten sonra gördüm,videoya da baktım,çokta basitmiş yapması,teşekkür ederimPoplin diye geçiyor. Nevresim, çarşaf vs yapımında kullanılıyor genelde.. İçine de bir kat tülbent kumaşından diktim.
Rica ederimAlt mesajda da paylasmişsiniz zaten sonra gördüm,videoya da baktım,çokta basitmiş yapması,teşekkür ederim♥☺
1 aya kadar sakinlicek emin ol. Sonra yine mesafe korunacak ve aşı bulunana kadar herkes dikkat edip hayatına devam edecek. Artık kabullenmek gerek yani Allah'tan geldi şifada ondan gelecek yaşanmaz sürekli kötü senaryolarla. Bide her haberi her konuşanı dikkate almayın herkes Bi bilmişlik peşinde gıcık ediyorlar insanı valla dert sıkıntı azmış gibi bide boş insanların boş boğazlığı can sıkıyorKızlar ne zamana biter bu virüs tahmini ?? İçim kararıyor artık düşünmekten
Almanya ve cevremizde ülkeler bazi sinirlamalari yavastan kaldiriyor ve kaldiracakmis.
Avusturya da 1. mayis dan sonra kuaför salonlari alisveris magazalari vs acilacakmis vs..
Tracking app uygulamasi gelecekmis avrupaya.
Cin de benzer uygulama var zaten suan.
Türkiye de kullanir bu uygulamayi muhtemelen.
Zaten hemen hemen her ülke benzer cizgide yol aliyor.
Merak edenler icin tekrar bir video:
Evet öyle yapıyoruz. 3, 4 gün sonra bir belirti olursa arıycakmış. Öyle demişler.@poga ayni alanlari kullanmayın, ayri odada oturun., atıyorum o salonda olsun 2 wc varsa birini o kullansın. Odasini havalndirsin sen kapidan yemeğini filan hazırla birak . Inşallah hersey iyi olur. Maske kullanj
Evlerimiz Ziyagillerin konağı değil ki 3 oda 1 salon,sosyal mesafeyi korumak ta zorlarKizlar farkindamisini blmyrm artik herkesin yakininda pozitif vaka var en iyisi bence esinizi bile pozitif gibi Kabul edin ve o sekilde davranin. Evde odalarriniz ayri olsun ise giden esler icin ozellikle. Sosyal mesafeyi koruyun. Aksam ayri uyuyun havlu kisisel esyalar ayri olmali ev sk sk havalandirilmasi .... Rabbim hepimizi korusun
Bakanlıkta liste olsa bile.Hastalığı geçiren Kişinin gönüllü olması gerekiyor.Gönüllü olarak yaptırmak isteyen olmayabilir.Sanırım bu nedenle sıkıntılı durum.Bunu bende gördüm ama sağlık bakanlığında zaten liste vardir diye düşünüyorm, yani boyle tedavi uygulayacaklarsa neden bireysel davet ediliyor, bakanlık kisilerle iletisime gecsn. Suanda biz hasta olsak hastaneye gitmeye korkuyoruz bu durumu atlatan kisiler bence korkup gitmek istemeyebilir. Bakanlik kan alinacaksa hepsininkini almalı 15 günlük süresi dolanlari bu şekilde zor olur.
Aynen ya nereye kacacaz bilmiyorum.Evlerimiz Ziyagillerin konağı değil ki 3 oda 1 salon,sosyal mesafeyi korumak ta zorlar
Hangi başkanBaşkan açıklama yapacakmış bakalım
Evet bence bi süre kimse hastaneyeBakanlıkta liste olsa bile.Hastalığı geçiren Kişinin gönüllü olması gerekiyor.Gönüllü olarak yaptırmak isteyen olmayabilir.Sanırım bu nedenle sıkıntılı durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?