bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Olumlu bakan güzel düşünmek isteyenide suçluyolar ya hepimiz ölücez diyip duranlar ayrı vaka değişik yani
oyle insanlarla hic konusmuyorum bile enerji emiyorlar sadece..olum koronadan oncede vardi hergunumuz son olabilir bunu bilerek yasiyor insanlar zaten ozaman hergunu zindan etsinler kendilerine hayatdan zevk almayi bilmeyen insanlar herzaman herseyin en kotusunu gorurler

Kızlar ne zamana biter bu virüs tahmini ?? İçim kararıyor artık düşünmekten

Ablacim Uyelerinn yazdiklarindan bahsetmiyorum. Resmi aciklamalardan bahsediyorum.

1000 Tane profesör cikti kimisi kullanin kimini kullanmanin bir anlami yok dedi.

Ama hic bir resmi makam maske kullanmayin demedi.

Link verdim neden bakmıyorsunuz. Saglik bakanligi zorunlu kullanmasi gerekenleri aciklamis. Digerleri kullanmak zorunda degil. Kullanirsa sikinti yok ama. Aciklama boyle. Kimse kullanmayin demedi. Kullanmak zorunda olanlar aciklandi.

Uyelerin yazdiklari resmi aciklama degil. Kaynak gosterilmeden yapilan yorumlara itibar etmeyin.

Duzenleme : Her gosterilen kaynak da sayilmaz. Resmi kaynaklari baz alin lutfen.

Kızlar anketi görünce yazmak istedim genel durumu bilmiyorum ama lütfen evlerinizde cerrahi maske ve eldiven bulundurun n95 maskeler sağlık personelleri içindir ve diğerinden maliyetlidir. covid hastası bakan biri değilseniz n95 maske takmanın gereği yok.

Kızlar ne zamana biter bu virüs tahmini ?? İçim kararıyor artık düşünmekten
1 aya kadar sakinlicek emin ol. Sonra yine mesafe korunacak ve aşı bulunana kadar herkes dikkat edip hayatına devam edecek. Artık kabullenmek gerek yani Allah'tan geldi şifada ondan gelecek yaşanmaz sürekli kötü senaryolarla. Bide her haberi her konuşanı dikkate almayın herkes Bi bilmişlik peşinde gıcık ediyorlar insanı valla dert sıkıntı azmış gibi bide boş insanların boş boğazlığı can sıkıyor

Almanya ve cevremizde ülkeler bazi sinirlamalari yavastan kaldiriyor ve kaldiracakmis.
Avusturya da 1. mayis dan sonra kuaför salonlari alisveris magazalari vs acilacakmis vs..

Tracking app uygulamasi gelecekmis avrupaya.
Cin de benzer uygulama var zaten suan.

Türkiye de kullanir bu uygulamayi muhtemelen.
Zaten hemen hemen her ülke benzer cizgide yol aliyor.

Merak edenler icin tekrar bir video:

Kızlar internetten aldığınız alışverişlerde, dezenfekte işlemini nasıl yapıyorsunuz?

Ya burdan herkese seslenmek istiyorum(yüzlerine diyemediklerim yerine buradan yazıp rahatlarım umarım)
Virüs evet tehlikeli ama negatif insanlar daha tehlikeli. Tam 1 aydır karantinadayım, 3-4 kez dışarı çıkmak zorunda kaldığım için çıktım bu sürede.. Ama beni arayan arayana, taa eski komşum, eski patronum, eski iş arkadaşlarım, uzak akrabalarım, küs olduğum insanlar dahi aradı.. Tamam düşünülmek çok güzel ama hal hatır sor kapat ya. Niye arayıp arayıp korku salıyosun.. Yav evde oturuyorum diyorum 1 aydır öyle mal gibi evde oturuyorum, koruyorum kendimi daha ne 'hayyy öyle de olmuşta böylede olmuşta, çok çok çok tehlikelide burnunu bile dışarı çıkarmada, aşırı ölümcülde, heryerden herşey olabilirde'.
İki gün önce eski müdürüm aradı (eski patronum yeni arkadaşım:) ), hergün arıyor neredeyse zaten, o da İtalya'da. 'Paella napıyosun naptın nasıl geçirdin gününü dedi. Dedim iyiyim ev arkadaşımla film izledik yemek yedik odalarımıza çekildik.
Ordan bir bağırtı ' neeee ev arkadaşınla aynı ortamda mı bulunuyorsun seeeen, bu ne sorumsuzluk, birbirinize dokunuyomusunuz, niye dikkat etmiyosun, odana kapat kendiniii, böyle olmaz, sorumsuzluk yapmaa'....
Gerçekten kalbim ağrıdı sinirden. Anksiyete olmak üzereyim. Saçma sapan şeyler. Yatağa bağlasınlar o zaman beni?.. Zihinsel hastalanmak üzereyim. Telefonları açmak istemiyorum artık bu yüzden.

Tedbir alın, evde oturun, ha ama en önemlisi insanlara negatif enerji göndermeyin lütfen, zaten tüm sosyal medya kuruluşları, gazeteler, haberler, mesajlar, forum siteleri, youtube videolar herşey yetiyor bence.

Evet avusturya yavs yavaş geçecekmks küçük işletmeler açılacakmış, yani bilmiyorum doğru bir karar mı

@poga ayni alanlari kullanmayın, ayri odada oturun., atıyorum o salonda olsun 2 wc varsa birini o kullansın. Odasini havalndirsin sen kapidan yemeğini filan hazırla birak . Inşallah hersey iyi olur. Maske kullanj
Evet öyle yapıyoruz. 3, 4 gün sonra bir belirti olursa arıycakmış. Öyle demişler.

Evlerimiz Ziyagillerin konağı değil ki 3 oda 1 salon,sosyal mesafeyi korumak ta zorlar

Bakanlıkta liste olsa bile.Hastalığı geçiren Kişinin gönüllü olması gerekiyor.Gönüllü olarak yaptırmak isteyen olmayabilir.Sanırım bu nedenle sıkıntılı durum.

Bakanlıkta liste olsa bile.Hastalığı geçiren Kişinin gönüllü olması gerekiyor.Gönüllü olarak yaptırmak isteyen olmayabilir.Sanırım bu nedenle sıkıntılı durum.
Evet bence bi süre kimse hastaneye
gitmek istemez insallah hallolur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…