bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Maske verseler ne olucak galiba 5 tane gönderiliyormus. Kargoculara yazik

Kızlar ne zamana biter bu virüs tahmini ?? İçim kararıyor artık düşünmekten
Bitmicek ama yavaş yavaş hayat normale dönecek 1-2 aya mecburen.
Mümkün mü bilmiyorum ama inşallah 1-2 aya iyi anlamda mutasyona uğrar virüs
Domuz gribi de başta ölümcüldü, sonradan öldürücülüğü azaldı. Ama ne kadar sürede oldu bilmiyorum

Evet haftada 5 taneymis. Bence hane bazinda 15günlük falan gönderilmeli. Yazik kargoculara hem bulasicilik artar gibi. Günde kaç kapi yapiyorlar zaten. Benim 50li bur kutu maskem var markete gittikce kullaniyoruz oyüzden talep etmemize gerek yok.

B
ay ben çöpleri hiç ayırmıyorum. dıştaki çöpün de ağzı açık genelde. bir şey olur mu ki bilemedim

Maskeler ne Zaman geleck ki
bence uzun sürer zaten hemen nasl dağıtılsn eczane bile tek satıyor yokmuş

Maske siparişi veremedim ben sistem kapatıldı sonra da e devlet üzerinden denildi hala ses yok

Yarın yine su siparişimiz gelicek off ne zaman damacana gelecek olsa korkudan ölüyorum.
plastik şöyle böyle diye diye korkuttular beni iyice

Yarın yine su siparişimiz gelicek off ne zaman damacana gelecek olsa korkudan ölüyorum.
plastik şöyle böyle diye diye korkuttular beni iyice

kolonyalı ıslak mendille temizleyip içeri öyle alıyorum. duşa sokanlar falan da varmış

kolonyalı ıslak mendille temizleyip içeri öyle alıyorum. duşa sokanlar falan da varmış
Geçen sefer üzerine domestos döküp silmiştim sulandırmadan. O günden beri boğazım bitik durumda. Kolonyalı mendilim var aslında onu da yapabilirim

Evde eşinizle ayrı durun diyenler ciddi mi ya ? Arkadaşlar böyle şeylerin psikolojinizi nasıl etkileyeceğini biliyo musunuz ? Çalışanlar için söylemiyorum bunu o tamamen kişiye kalmış bişey. Ama eşimle,çocuğumla hiç ayrı kalma gibi bi niyetim yok bi virüs yüzünden. Bunun ne kadar süreceği belli değil ki. Aylar sürebilir. Psikolojimiz ne olacak bu süreçte ? Çocukların psikolojisi ? Size bişey söyleyeyim mi ? Tam tersi bol bol vakit geçiriyoruz biz. Yemek yapıyoruz hep beraber,oyun oynuyoruz,sarılıp tv izliyoruz,sarılıp uyuyoruz. Herşeyden iyi geliyor bize. En azından minnacık yavrum çok mutlu. Resmen bağımlı gibi yaşıyor bize şu an ama biz dışarı çıkmıyoruz en fazla markete gidiyoruz. Dediğim gibi çalışanlar için diyemem bunu. Yada yaşlı veya hastalığı olanlar için. Çünkü dedem deli gibi oğlumu görmek istiyor asla götürmüyorum onun iyiliği için. Ama Şu dönem birbirimize destek olmamız gereken bi dönem bence. Aile içinde de mutlu olmayacaksak ne olacak bize ?

Geçen sefer üzerine domestos döküp silmiştim sulandırmadan. O günden beri boğazım bitik durumda. Kolonyalı mendilim var aslında onu da yapabilirim
Gözünüzü seveyim abartmayın.
Çamaşır suyunu 1/5 oranındaki suyla inceltin bu orandaki karışım zaten dezenfekte etmeye yeterli ne demeye direkt döküyorsunuz domestosu.
Coronadan etkilenmeyenler çamaşır suyu nedeniyle akciğerlerinden hastalanacak yakında.
Biz de su sipariş ediyoruz fısfıslı bir şişede,
göz kararı (normal-daha akışkan/ince olan) çamaşır suyunu, çeşme suyuyla karıştırdım.
Damacanayı, kapı kollarını bu karışımla siliyorum.
Gerekli tedbirleri aldık, takdiri Allaha bıraktık.
Tedbiri abartırsak obsesyona,
psikolojik hastalıklara, depresyona;
bırakırsak da Corona'ya yakalanırız,
orta yolu bulmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…