Her hafta 5 tane diye biliyorum kişi başı.Maske verseler ne olucak galiba 5 tane gönderiliyormus. Kargoculara yazik
Marketlerde kimse almasin parayla.diyorMaske verseler ne olucak galiba 5 tane gönderiliyormus. Kargoculara yazik
Haftada kişi başına 5 tane olacak:)Maske verseler ne olucak galiba 5 tane gönderiliyormus. Kargoculara yazik
Marketlerde dağıtılmıyor ki bugün acil gitmek zorunda kaldım ve maskem yoktu almadılar markete haklı olarak ve maske de vermediler..Marketlerde kimse almasin parayla.diyor
Bitmicek ama yavaş yavaş hayat normale dönecek 1-2 aya mecburen.Kızlar ne zamana biter bu virüs tahmini ?? İçim kararıyor artık düşünmekten
ay ben çöpleri hiç ayırmıyorum. dıştaki çöpün de ağzı açık genelde. bir şey olur mu ki bilemedimMaske konusuna gelince evet normalde sadece hasta kisiler maske kulllanmali normalde olmasi gereken bu fakat tasiyici. Olup belirtisi olmayanda var ve artik gercekten vakalar artti kisa sureligine. Takmakta zarar yok market alisverisi gibi. Yoksa tum.gun zaten takilmaz. Ve. Maskeyi gercekten dogru kullanmak.onemli. Dis kismina degmeden evdeki copten ayri bir posete atmakta buna dahil. O yuzden isterseniz internnete maske nasil kullanilir nasil cope atilir bakmak gerek. Hele yere atan insanlar baskasinin hasta olmasina sebep olur. ..
E devlet üzerinden yapilabiliyor az once söyledimMaske siparişi veremedim ben sistem kapatıldı sonra da e devlet üzerinden denildi hala ses yok
Ben PTT üzerinden sipariş vermiştim,tekrar e devletten sipariş oluşturmama gerek var mı ?E devlet üzerinden yapilabiliyor az once söyledim
Yarın yine su siparişimiz gelicek off ne zaman damacana gelecek olsa korkudan ölüyorum.
plastik şöyle böyle diye diye korkuttular beni iyice
Geçen sefer üzerine domestos döküp silmiştim sulandırmadan. O günden beri boğazım bitik durumda. Kolonyalı mendilim var aslında onu da yapabilirimkolonyalı ıslak mendille temizleyip içeri öyle alıyorum. duşa sokanlar falan da varmış
Gözünüzü seveyim abartmayın.Geçen sefer üzerine domestos döküp silmiştim sulandırmadan. O günden beri boğazım bitik durumda. Kolonyalı mendilim var aslında onu da yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?