- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Evet sonradan boğazlarım mahvolunca ilk korona sandım sonradan düşündüm ki kesin çamaşır suyundan bu hale geldim.Gözünüzü seveyim abartmayın.
Çamaşır suyunu 1/5 oranındaki suyla inceltin bu orandaki karışım zaten dezenfekte etmeye yeterli ne demeye direkt döküyorsunuz domestosu.
Coronadan etkilenmeyenler çamaşır suyu nedeniyle akciğerlerinden hastalanacak yakında.
Biz de su sipariş ediyoruz fısfıslı bir şişede,
göz kararı (normal-daha akışkan/ince olan) çamaşır suyunu, çeşme suyuyla karıştırdım.
Damacanayı, kapı kollarını bu karışımla siliyorum.
Gerekli tedbirleri aldık, takdiri Allaha bıraktık.
Tedbiri abartırsak obsesyona,
psikolojik hastalıklara, depresyona;
bırakırsak da Corona'ya yakalanırız,
orta yolu bulmak zorundayız.
Yazdım yukarılardaSon sayıları yazaemısınjz
Calisanlar icin diyorz calismayan niye ayirsin kiEvde eşinizle ayrı durun diyenler ciddi mi ya ? Arkadaşlar böyle şeylerin psikolojinizi nasıl etkileyeceğini biliyo musunuz ? Çalışanlar için söylemiyorum bunu o tamamen kişiye kalmış bişey. Ama eşimle,çocuğumla hiç ayrı kalma gibi bi niyetim yok bi virüs yüzünden. Bunun ne kadar süreceği belli değil ki. Aylar sürebilir. Psikolojimiz ne olacak bu süreçte ? Çocukların psikolojisi ? Size bişey söyleyeyim mi ? Tam tersi bol bol vakit geçiriyoruz biz. Yemek yapıyoruz hep beraber,oyun oynuyoruz,sarılıp tv izliyoruz,sarılıp uyuyoruz. Herşeyden iyi geliyor bize. En azından minnacık yavrum çok mutlu. Resmen bağımlı gibi yaşıyor bize şu anama biz dışarı çıkmıyoruz en fazla markete gidiyoruz. Dediğim gibi çalışanlar için diyemem bunu. Yada yaşlı veya hastalığı olanlar için. Çünkü dedem deli gibi oğlumu görmek istiyor asla götürmüyorum onun iyiliği için. Ama Şu dönem birbirimize destek olmamız gereken bi dönem bence. Aile içinde de mutlu olmayacaksak ne olacak bize ?
Son sayıları yazaemısınjz
psikolojik acidan bu zorlayici bir durum olur zaten herseyden herkesden uzak evde kalanlar birde esi gelince ayri takilmak falan ruhu daralir birde cocuk varsa hic mumkun degil ve bu sekilde izolasyon icin ev buyuk olcak ayri banyo tuvalet falan adam mutfaga gitse dokundugu yerlerimi silcez arkasindan falan yapabilen varmi bilmem ya bana cok uc nokta geliyor boyle seylerKizlar farkindamisini blmyrm artik herkesin yakininda pozitif vaka var en iyisi bence esinizi bile pozitif gibi Kabul edin ve o sekilde davranin. Evde odalarriniz ayri olsun ise giden esler icin ozellikle. Sosyal mesafeyi koruyun. Aksam ayri uyuyun havlu kisisel esyalar ayri olmali ev sk sk havalandirilmasi .... Rabbim hepimizi korusun
esim isten geliyor uzerini cikarip makinaya atip direk dusa giriyor kizimi sadece bu kadarcik sure zarfinda babasina yapismadan tutabiliyorum.psikolojik acidan bu zorlayici bir durum olur zaten herseyden herkesden uzak evde kalanlar birde esi gelince ayri takilmak falan ruhu daralir birde cocuk varsa hic mumkun degil ve bu sekilde izolasyon icin ev buyuk olcak ayri banyo tuvalet falan adam mutfaga gitse dokundugu yerlerimi silcez arkasindan falan yapabilen varmi bilmem ya bana cok uc nokta geliyor boyle seyler
Valah size UC nokta gelio ama. Maalesef. Durum Boyle. Herkes yapmak zorunda degil tabipsikolojik acidan bu zorlayici bir durum olur zaten herseyden herkesden uzak evde kalanlar birde esi gelince ayri takilmak falan ruhu daralir birde cocuk varsa hic mumkun degil ve bu sekilde izolasyon icin ev buyuk olcak ayri banyo tuvalet falan adam mutfaga gitse dokundugu yerlerimi silcez arkasindan falan yapabilen varmi bilmem ya bana cok uc nokta geliyor boyle seyler
bizde de ayni durum oglum babasinin kapiyi acisini duyuyor saatini biliyor ne kdr temas olmadan tutabilirim insan iki cift laf etmek istiyor tum gun yanliz kalinca aksamda ayri odalarda takilmak falan koronadan once stres beni oldurur..esim isten geliyor uzerini cikarip makinaya atip direk dusa giriyor kizimi sadece bu kadarcik sure zarfinda babasina yapismadan tutabiliyorum.
banyodan cikana kadar banyonun kapisinda dikilip bekliyor.
ayni bardaktan rahat rahat su icerdik sadece onu ve el havlularimizi ayirabildik daha ilerisi mumkun degil hic bir sey yapmasa koltuga oturacak napalim oturduklari koltugu ayaklaini bastiklari haliyimi yakalim gunluk.
evde kisisel izolasyon ozellikle cocuklu evde imkansiz boyle bir dunya yok yani.
kendi ohalimizi falan yaratamiyoruz.
anca marketten gelenleri sirkeli suyla yikayacak kadar ohal gücümuz var.
Bence de... O şekilde yaşamaktansa olacaksam da olayım,ne olacaksa olsun bitsin diye düşünürüm.psikolojik acidan bu zorlayici bir durum olur zaten herseyden herkesden uzak evde kalanlar birde esi gelince ayri takilmak falan ruhu daralir birde cocuk varsa hic mumkun degil ve bu sekilde izolasyon icin ev buyuk olcak ayri banyo tuvalet falan adam mutfaga gitse dokundugu yerlerimi silcez arkasindan falan yapabilen varmi bilmem ya bana cok uc nokta geliyor boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?