bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet sonradan boğazlarım mahvolunca ilk korona sandım sonradan düşündüm ki kesin çamaşır suyundan bu hale geldim.
Dediğiniz gibi virüsten olmasa çamaşır suyundan mahvolcak ciğerlerim. Ben de fıs fıs yaptım artık onunla silip geçicem maske takıp.
4 gündür boğazlarımda gıcık var, başım ağrıyo baya etkilendim

Vaka sayısı her gün 2 kat katlanarak gider diyordum. Sanki öyle olmucak gibi
Bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum, ilk kez umudum var gibi

Prof Mehmet ceyhan;Tablodaki eğrinin aşağıya inmesi için şu an uzağız İtalya nın bir ay öncesi hali gibiyiz

Calisanlar icin diyorz calismayan niye ayirsin ki

psikolojik acidan bu zorlayici bir durum olur zaten herseyden herkesden uzak evde kalanlar birde esi gelince ayri takilmak falan ruhu daralir birde cocuk varsa hic mumkun degil ve bu sekilde izolasyon icin ev buyuk olcak ayri banyo tuvalet falan adam mutfaga gitse dokundugu yerlerimi silcez arkasindan falan yapabilen varmi bilmem ya bana cok uc nokta geliyor boyle seyler

esim isten geliyor uzerini cikarip makinaya atip direk dusa giriyor kizimi sadece bu kadarcik sure zarfinda babasina yapismadan tutabiliyorum.
banyodan cikana kadar banyonun kapisinda dikilip bekliyor.
ayni bardaktan rahat rahat su icerdik sadece onu ve el havlularimizi ayirabildik daha ilerisi mumkun degil hic bir sey yapmasa koltuga oturacak napalim oturduklari koltugu ayaklaini bastiklari haliyimi yakalim gunluk.
evde kisisel izolasyon ozellikle cocuklu evde imkansiz boyle bir dunya yok yani.
kendi ohalimizi falan yaratamiyoruz.
anca marketten gelenleri sirkeli suyla yikayacak kadar ohal gücümuz var.

Valah size UC nokta gelio ama. Maalesef. Durum Boyle. Herkes yapmak zorunda degil tabi

bizde de ayni durum oglum babasinin kapiyi acisini duyuyor saatini biliyor ne kdr temas olmadan tutabilirim insan iki cift laf etmek istiyor tum gun yanliz kalinca aksamda ayri odalarda takilmak falan koronadan once stres beni oldurur..

Benimde aynı haftada 1 -2 gun gidiyor esim. Çocuk odads kalıyor kapi kapali, ustunu çıkarıp ben balkona legen koydum ona atiyorm gitmedigmiz balkona ,esim hicbir yere dokunmuyor , dusa gidiyor o gidince ben siliyorum yerleri halilari topluyorum i gelince. Yani napabiliriz bilmiyorum basks.

Prof Mehmet Ceyhan; peak noktasına gelebilmek için 150-200 bin vaka rakamlarını göreceğimizi öngörüyorum bu rakamlardan sonra eğri aşağıya inecektir

Bu olumsuz senaryo, izolasyona uyulmadığı durumda, tablodaki eğrinin aynı şekilde ilerlemesi durumunda oluşabileceğini söylüyor

Bence de... O şekilde yaşamaktansa olacaksam da olayım,ne olacaksa olsun bitsin diye düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…