bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün 6 tane market dolandım işten geldiğimde. Sizi bilmiyorum ama benim sinirlerim çok bozuldu.
Maskeli insan gormekten.
Maske takmaktan, eldiven takmaktan çok bunaldım.
Eve geliyorum ellerimi yüzümü kollarimi yıkıyorum.
Sürekli kiyafetlerimi yikayamiyorum.
Her gün montumu yikayamiyorum.
İyi degilim ben ya

hanımlar, sorum kesinlikle siyasi polemik gütmüyor. tamamen merak sizlerin öngörüleri hakkında. bu akşam açıklamalardan sonra çeşitli whatsapp gruplarımda da, ekşisözlüktede bankalardaki hesapları el konma ihtimalinin yüksek olduğu yönünde yazılar okudum.
sizlerin görüşü nedir ? bu konuyla ilgili birşey okuyan var mı ?

Valla el koymak isterlerse ben bütün hesaplarimi liste halinde mutlulukla veririm. Zira bütün hesaplarım ekside belki öderler

inşallah eşiniz görüşmemiştir. Bir de para alışverişi derken neyi kastettiniz anlamadım. umarım bir an evvel biter bu durum. En fazla olan illerdeyim. çok bunaldım. Kendimden değil annemden korkuyorum.
Eşim görüşmüş 1 haftadır yokmuş müşterisi.cuma günü görünce uğramış yanına ödeme almış nakit. Müşteride annesi ve babasını pazar günü hastaneye götürmüş corona pozitif. Onlar hastanede yatıyor Bizimde bugün haberimiz oldu. Bende kendimden korkmuyorum bebeğim ne olacak korkum o. İlgilenicek hiçkimse yok.

Valla el koymak isterlerse ben bütün hesaplarimi liste halinde mutlulukla veririm. Zira bütün hesaplarım ekside belki öderler

sürekli kurtuluş savaşı dönemi kurallarından bahsediyor ya açıklamalarda. buradan bir yol yapılmak isteniyor sanki. yada savaş dönemi gibiyiz beklentiyi arttırmayın algısı yayılıyor. bilemedim

Calisanlar icin sürec daha hırpalayici. Ben isyerimi kapattim esimde 10gündür evde .öncesinde gir çık yapildigindan strese giriyordum. Allah yardimciniz olsun

sürekli kurtuluş savaşı dönemi kurallarından bahsediyor ya açıklamalarda. buradan bir yol yapılmak isteniyor sanki. yada savaş dönemi gibiyiz beklentiyi arttırmayın algısı yayılıyor. bilemedim

Ben oyle birsey yapacaklarini sanmam. Ama zaten esnaf işyeri sahibi olarak yillardir varolma savasi veriyoruz. Ne gezi parki olayimiz bitti ve darbe ne secim ne de ödedigim bin türlü vergi .koronada tuz biber oldu. Valla vurun kah....p.ye misali yasiyoruz

eh biz beyaz yakalılarda maşallah maaşların yarısını vegiye bırakıyoruz.

eh biz beyaz yakalılarda maşallah maaşların yarısını vegiye bırakıyoruz.

Bazilarina yardim yapiliyor bugün esimle konusuyoruzda mesela şuanda biz 2 aydir hic para kazanamiyoruz sabit maasta yok laminantlarimi kemirecez esnaf olarak.

Bazilarina yardim yapiliyor bugün esimle konusuyoruzda mesela şuanda biz 2 aydir hic para kazanamiyoruz sabit maasta yok laminantlarimi kemirecez esnaf olarak.

esnafa destek kesinlikle lazım. ben açıkçası çok büyük işletme ve kurumların halka destek olması gerektiğini düşünüyorum. yani erzak vs yardımı yapılıyor ama işin içinde kira, fatura falan da var.

Bir cogu olmaz canim yine bizim gibi geliri orta seviyedekilerin destegi vergisi işe yarar

bizde de ayni durum oglum babasinin kapiyi acisini duyuyor saatini biliyor ne kdr temas olmadan tutabilirim insan iki cift laf etmek istiyor tum gun yanliz kalinca aksamda ayri odalarda takilmak falan koronadan once stres beni oldurur..
sabah bi yerde okumustum sanirim hic disari cikmayan evde tek yasayan bir kadin corona olmus.
muhtemelen temas ettigi bi seyden bulasti e her yerden bulasabiliyorsa bu kadarda kasmaya gerek yok.
evi temizliyorum disari cikmiyorum evde yapabildigim herseyi kendim yapmaya basladim ekmegim peynirim tereyagim vs. daha ne yapabilirim ki yani. coronaya yakalanma ihtimalimin tek sebebi esim degil oyuzden evin icinde kasmiyorum

aman diyim o da ayrı bir tehlike. dikkat edin.
4 gündür boğazımda gıcıklık, başımda ağrı, halsizlik oldu o çamaşır suyu olayından sonra. Ara ara da öksürük
Yalnız şimdi de bacaklarımda ağrı var. Valla korkmaya başladım ben iyiden iyiye. Keşke testi pat diye yaptırabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…