bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Mayıs ayının sonlarında büyük ihtimal çoğu yer açılmaya başlar. Düğün salonları, kuaförler, kafeler
Ben asıl o zaman nolur onu merak ediyorum

Siz doğru yapıyorsunuz. Eğer ikiniz de dışarıya çıkmıyorsanız ayrı durmanıza gerek yok ki. Eğer eşlerden biri evden çıkmıyor, öteki ise çalışıyor, çıkmak zorunda ve riskli bir ortamda çalışıyorsa ve evde aynı zamanda bir çocuk ya da yaşlı varsa o zaman izolasyon bir zorunluluk oluyor. Evet psikolojiyi çok kötü etkileyen bir durum Allah riskli ortamda çalışmak zorunda olanların ve ailelerinin yardımcısı olsun.

Bu Prof. ler neden bu kadar olumsuz konuşuyor?
Acaba halka korku salıp durumun ciddiyetini sağlamak için olabilir mi?
Gerçi Mehmet Ceyhan pek olumlu konuşmuyordu en başından beridir

Mayıs ayının sonlarında büyük ihtimal çoğu yer açılmaya başlar. Düğün salonları, kuaförler, kafeler
Ben asıl o zaman nolur onu merak ediyorum
Salgın durumuna göre açılıp açılmayacağı belli olur bugün Prof Mehmet Ceyhan çizelge sıfıra inmeden rehavete kapılmamalıyız diyor o süreçte çok önemli inşallah başarılı oluruz her süreçte

Mehmet Ceyhan 'ın yorumlarını nerden görüyorsun sosyal medyası var mı? Tv de denk geldikçe izliyorum.

Ben çamaşır suyunu söylendiği gibi 1/5 oranında suya karıştırdım alışık olduğumdan epey yoğun bir kıvam oldu. Önceleri daha seyrelterek kullanıyordum, yani yer sil ile beraber bir kovaya bir çay bardağı civarı (evde temizlikte falan), demek az kullanıyormuşum. Neyse bununla damacanayı sildim şimdi bekletiyorum; yedek suyumuz var, bitinceye kadar bekleteceğim içim daha rahat olacak.

Süreç uzayacak sanırım hazirana kadar evde kalmak çok uzun ya. Okullara ara verildiğinden beri evdeyim çocuğumla. O da tedirgin artık. Dışarı çıkmak istiyor. Allah yardımcımız olsun. Kimse de iyi bir şey demiyor. Bu belirsizlik moralimi bozuyor hem de çok.

Bunu asla yapamam
Riskli guruptayım eşimde öyle ama işe gidiyor
Allah korusun başımıza bir hal gelirse birlikte ne olacaksa birlikte olacak
Yarına çıkmaya senedim olmayan dünyada bir de eşimle ayrı duramam
Adam benim için çalışacak çabalıyacak, belki hastalık kapacak ben aman bana bulaştırma diyeceğim asla olmaz yapamam

Arkadaslar tekim, evden hic cikmadim korona bana da bulasti diyenlere ben inanmıyorum. Eger öyleyse bütün uzmanlar yalan söylüyor.

Bazen birilerini gorup farketmiyoruz bile. Bu kurye olur, komsu olur, baska biri olur. Yiyecekten ondan bundan bulasacaksa zaten bulasmayan kimse kalmaz. Bir an once olsun da kurtulalım. Her gun baska bir işkence.

Ne kadar evde alacağız aklım almıyor gerçekten hiç olumlu konuşulmuyor haftaya için daha fazla endişe hissediyorum

Süreç uzun gibi duruyor, epey bir müddet daha evdeyiz gibi
Sağlıklı olalım da evde olalım bugünümüzü aratmasın Rabbim
Ben bugün yürüdüm biraz, maskemi taktım ,zaten yollar bomboş sakin bizim buralar, 4000 adım atmışım çok değil ama açıldım, epey rüzgar vardı, iyi geldi. Hiç bir yere dokunmadım, hiç bir yere uğramadım sadece nefes aldım belki böyle küçük yürüyüşler deneyebilirsiniz

Ne güzel hastanede çalışan doktorların canı yokmu? Bir sizin mi eşiniz var? Herkes birbirini taşıycışmış gibi görüp sosyal mesafe ile korusun diye her akşam açıklama yapan bakanda boşa konuşuyor dimi?malum eve ekmek getirene hainlik gibi mi görüyorsunuz bunu.neyi yapamıyorsunuz Allah aşkına. Ben evet bana bulaştırmasından çok korkuyorum düşünmen gereken bir çocuğum var çünkü. gidipte doktorların üstüne yük olmaktanda korkuyorum. Çaresiz bir çok hastaları var çünkü. Herkes sizin gibi yapsa ne olur bir düşünün. Dilerim Allah sizi böyle birşey ile sınamasın.

Benim cocugum. Var bakacak hic Kimsem de yok ikimiz ayni anda hastalanamayiz ayrica bunun like faydasi varki eger biri hastalanicaksa digeri ona moral olarak bakacak gucte olmali. Neyse keske kkmse hastalanmasa demek bu doktorlar hemsirelern yerinde olsaydiniz naparsiniz hepsi evini term etti... maalesef esimde eve gelemyr insallah gececek bu gunler Siz bizim icinde sarilin ozmn

Çok küçük bir bebeğim var 3.5 aylık daha Aralık sonunda doğum yaptım hava soğuk vs diye dışarı çıkamadık zaten ailemizde yaşadığımız şehirde değil kimsemiz yok . Birkaç arkadaş var o kadar . Kanguru almıştım yeni yeni çıkmaya başlamıştık bu olay patladı en son 8 martta çıkmıştık. Onun dışından haftasonu markete inip geliyorum eşim asker çalışıyor tamamen yasak gelse bile çalışacak . Şimdi isim vermeyeyim ama bir Tugayda bir askerde virüs tespit edildi tüm personel tugayda karantinaya alınmış . Aynı şey görev yaptığımız şehirde olur diye çok korkuyorum oğlumla 15 gün evde yanlız kalırsak diye tedirginim. Kusura bakmayın uzun yazdım . Ben haziranı göze aldım artık

Ayni seyleri yazmisiz nerdeyse tipatip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…