- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
İnşallah sağlıklı bir şekilde dönersiniz. Dualarım sizinle. Ben de hastaneden şu an çok korkuyorum ama çevremde bilerek gidip test yaptıran da çok, korkmuyorlar. Şunlardaki rahatlığın yüzde 1’ini istiyorum..Dualarım sizinle.Hep birşey çıkıyor Allah beterinden korusun ama dün de kızım hastalandi. Bir haftadir Dr goturmemek için direndik ama mecbur kaldık bu sabaha randevu aldık Allah'ım inşallah korktugumuza ugratmaz ve sagsalim geliriz
Haklı tabi, annem ilk günler gece yarısı yemek götürüyordu kapılarına. Sonra ben kızınca balkondan ekmek sarkıtmış. Bu kadar korkmasına rağmen öyle yorgun geliyorlar ki, kıyamıyorum diyor. Üst kattaki doktor babamı arayıp alışverişinizi ben yapayım, siz çıkmayın demiş. Annem yönetici bu arada. Yani şu an hem can korkusu, hem can borcumuzun olduğu insanlar arasında gidip geliyoruz. Allah affetsin.
calisiyordu arkadasi ama isyerinde kimsede negatif cikmamis muhtemelen hijyen kurallarina dikkat etmemistir o daNereden kaptığını nasıl bilmiyorlarAllah rahmet eylesin bu arada. Ben de annemle babamı balkona çıkartmıyorum neredeyse, boşuna mı şimdi? Annemin ilk kez midesi ağrıdı hayatında, ilaç getirin dedi. Nasıl bir hapis ettiysek kadıncağızı, ağzı burnu uçuk içinde kalmış. Yani gelip bulacak mı bu illet
Ben de öğretmenim, okul gruplarından duyuruldu zoomda ders işleme olayını askıya aldık diye.. Okullara ilçeden haber gelmişti dün..İPtal edilmedi tam tersine medyada çıkan haberler dün MEB'in resmî sayfasında yalanlandı.
Sadece EBA dışındaki eğitim platformlarının/uzaktan bağlanma programlarının dikkatli kullanılması tavsiye edildi.
Hiç kosgebden girişimcilik desteği aldınız mıZaten borc gıtlakta karsiliksiz yada sıfır faizli degilki verdikleri borclandiktan sonra ne anlami var.
Üzülerek okuyorum. Eşi dışarıda çalışmak zorunda olanlar çok zor durumda; ve hali ile bu konuda çok hassaslar. Allah yardımcıları olsun. Elbette ortada bir çocuk varsa eşlerden biri çocuğa bakmak için sağlıklı kalmak zorunda nokta. Ama çocuk yoksa, eşlerin ikisi de evde kalıyorsa ya da en azından eşlerden biri evden hiç çıkmıyor, üçüncü şahıslar ile hiç bir teması yoksa kimse kimsenin özel hayatına karışamaz diye düşünüyorum.Yani zaten her zaman dikkat etmek lazım, pozitif olsa da negatif olsa da, dışarıdan gelen tamamen temizlenmeden evdekilere yaklaşmamalı, belirti gösteriyorsa dikkatli olmalı mümkün olduğu kadar kendini izole etmeli, ama ne kadar kaçacağız ki? Ben de eşimle Aynı anda hasta olmak istemem, ikimizin de birbirimize faydası olmaz, üstelik çocuğumuz var, çocuğa kim bakacak tabii zor olur. Ama ne bileyim eşim hasta olsa allah korusun, elimden geleni de yaparım kendimi koruyarak. İnsan nasıl rahat eder ki?
Ah başınız sağolsun... Haklısınız bekliyoruz bizdeallah korusun ama icinizi karartmayin yinede. tum hastane calisanlarina bulasirdi bu o zaman. hadi hemsireler doktorlar koruyucu kullaniyor ama banko gorevlileri, guvenlikler... hepsi henuz tani konmadan bu insanlarla muhattap oluyorlar nihayetinde.
kaderimizde varsa bu hastalikla tanisacagiz benonu anliyorum. annemin arkadasi ne yazikki vefaat etti, ama ayni evde yasadigi akciger hastasi esi ve kizina bulasmadi. kadinin nerden kaptigini kimse bilmiyor mesela....
Bu cok sacma diyecektimKizimla ben de esimden baska kmseyi gordugumuz yok o calisiyor oyle mecburen gidiyor geliyo iste ... bu col saa... yi anlamadim mazur gorgec saat kafam gidik sanirim biraz canm cok sklyor bazi anlarda yaaa
Hiç kosgebden girişimcilik desteği aldınız mı
Insallah olmaz canim, birde 1 hafta dedin ya neden 14 gün değilEşimin teması olan müşterinin Anne ve babasını yoğun bakıma kaldırmışlar. Adamda evde izoleymiş. Bende bekliyorum çok dikkatli olun o kadar muhabbet ettik demiş eşime.
Ya insallah bir sey cikmaz nerden gelecegi belli olmuyor iste.Esiniz ne kadar sure bir arada kalmis bilim kurulundan bir kisi 10 dakika temas yoksa sorun teskil etmez gibi bir aciklama yapmistiEşimin teması olan müşterinin Anne ve babasını yoğun bakıma kaldırmışlar. Adamda evde izoleymiş. Bende bekliyorum çok dikkatli olun o kadar muhabbet ettik demiş eşime.
Eşimin teması olan müşterinin Anne ve babasını yoğun bakıma kaldırmışlar. Adamda evde izoleymiş. Bende bekliyorum çok dikkatli olun o kadar muhabbet ettik demiş eşime.
Ben de salgın başladığından beri haftada 3 gün ise gidiyorum.markete de defalarca gittim. Kargo teslim aldım vs. Anneme erzak bıraktım.Evde oturup tüm talimatları uygulayan kimseye bulaşmıyor, eğer bulaşıyor olsaydı bu topiğe yazan tüm üyeler şu an covid19 olurdu, ki bazılarımızın kendisi ya da eşleri hala çalışıyor, bazılarımız alışverişe çıkıyor dışarıyla temasımız var bir şekilde, ama şimdilik ve umarım inşaallah salgın bitene kadar hiç hasta olmayacağız, hiçbirimize de bir şey olmayacak.
Covid19 bulaşanların çoğu ya hastalık bulaşmış biriyle birebir teması olan kişiler ya da hasta biriyle teması olanlarla görüşen kişiler, hiç hastalık belirtisi olmayan ama taşıyıcı olabilecek kişiler için önlemimiz de zaten kimseyle görüşmemek, dışarıda da herkesten uzak durarak işlerimizi halletmek.
Salgın başladığından beri defalarca dışarı çıktım çünkü birinin eve alışveriş yapması lazım ama uzmanların tüm uyarılarını dikkate aldım, lütfen sizde korkmayın.
Geride kalacak, belki biraz uzun sürecek ama hepsi bitecek, haklısınız dikkat edeceğim diye insan çok yoruluyor, yapmazsak da içimizde şüphe kalıyor.Be
Ben de salgın başladığından beri haftada 3 gün ise gidiyorum.markete de defalarca gittim. Kargo teslim aldım vs. Anneme erzak bıraktım.
Çok şükür şu ana kadar ne bana ne anneme ne eşime ne eşimin ailesine bulas olmadi.tabii tum bunlari yaparken azami dikkat ettim bu beni mental olarak cok ama cok yordu.tek tutundugum umut bunlarin bir sekilde geride kalacak olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?