bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnşallah sağlıklı bir şekilde dönersiniz. Dualarım sizinle. Ben de hastaneden şu an çok korkuyorum ama çevremde bilerek gidip test yaptıran da çok, korkmuyorlar. Şunlardaki rahatlığın yüzde 1’ini istiyorum..Dualarım sizinle.

Eki Görüntüle 2615688

Bu da bi saglik calisanin hakli isyani...
Haklı tabi, annem ilk günler gece yarısı yemek götürüyordu kapılarına. Sonra ben kızınca balkondan ekmek sarkıtmış. Bu kadar korkmasına rağmen öyle yorgun geliyorlar ki, kıyamıyorum diyor. Üst kattaki doktor babamı arayıp alışverişinizi ben yapayım, siz çıkmayın demiş. Annem yönetici bu arada. Yani şu an hem can korkusu, hem can borcumuzun olduğu insanlar arasında gidip geliyoruz. Allah affetsin.

calisiyordu arkadasi ama isyerinde kimsede negatif cikmamis muhtemelen hijyen kurallarina dikkat etmemistir o da

Ben de öğretmenim, okul gruplarından duyuruldu zoomda ders işleme olayını askıya aldık diye.. Okullara ilçeden haber gelmişti dün..

Kedi olasım var bugünlerde.Tek derdim yemek su ve sevgi olsa keşke.Oscar gibi boşluğa dalıp hayatı sorgulasam sonra ‘ben kediyim lan banane bunlardan’ desem totomu devirip uyumaya devam etsemHepinize hayırlı kandiller arkadaşlarım.Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizi en kısa zamanda feraha kavuştursun.

Üzülerek okuyorum. Eşi dışarıda çalışmak zorunda olanlar çok zor durumda; ve hali ile bu konuda çok hassaslar. Allah yardımcıları olsun. Elbette ortada bir çocuk varsa eşlerden biri çocuğa bakmak için sağlıklı kalmak zorunda nokta. Ama çocuk yoksa, eşlerin ikisi de evde kalıyorsa ya da en azından eşlerden biri evden hiç çıkmıyor, üçüncü şahıslar ile hiç bir teması yoksa kimse kimsenin özel hayatına karışamaz diye düşünüyorum.

Ah başınız sağolsun... Haklısınız bekliyoruz bizde

Canli ders konusunda bakanlik 8. Ve 12. Siniflar icin ebayi ayarladık demisti ve baska da bir aciklamasi yok.Zoom icin guvenlilk sorunu gundeme oturdugu icin pek cok ogretmen arkadas programi kaldirdi ve canli dersini iptal etti.Korktuklari icinde kim.ne derse desin yapmayacagiz diyorlar bir kismi.Bana kalirsa eba tv , test ve geri kalan zamanlarimda kitap okuma ve proglama kodlama robotik gibi alanlarla ilgili kendini gelistirme yapmaliydi cocuklarimiz.Benim oglum.her gün saatlerce canli ders yapiyor sonra verilen odevleri yapiyor ve aksam saatlerinde bitkin dusuyor cok anlamsiz.Eger ilerleyen zamanlarda gucum yeterse canli dersi ogluma iptal ettirip bol bol okuma ve proglama dili calismasini sağlayacağım.

Kizimla ben de esimden baska kmseyi gordugumuz yok o calisiyor oyle mecburen gidiyor geliyo iste ... bu col saa... yi anlamadim mazur gor gec saat kafam gidik sanirim biraz canm cok sklyor bazi anlarda yaaa
Bu cok sacma diyecektim

Eşimin teması olan müşterinin Anne ve babasını yoğun bakıma kaldırmışlar. Adamda evde izoleymiş. Bende bekliyorum çok dikkatli olun o kadar muhabbet ettik demiş eşime.
Insallah olmaz canim, birde 1 hafta dedin ya neden 14 gün değil

Eşimin teması olan müşterinin Anne ve babasını yoğun bakıma kaldırmışlar. Adamda evde izoleymiş. Bende bekliyorum çok dikkatli olun o kadar muhabbet ettik demiş eşime.
Ya insallah bir sey cikmaz nerden gelecegi belli olmuyor iste.Esiniz ne kadar sure bir arada kalmis bilim kurulundan bir kisi 10 dakika temas yoksa sorun teskil etmez gibi bir aciklama yapmisti

Domates, havuç, patlıcan vs sebze meyvemi tam 1 gün ağzı açık balkonda beklettim.
Poşetlerini atıp lavaboda güzelce suyla yıkayıp sirkeli suya attım.
Biliyorum sirkenin virüse faydası yok, ama deterjanla yıkamaktan da vazgeçtim yorumlardan.
Bu yeterli olur mu kesin

hem ne kadar süre temas ettikleri hem de varsa muhattap kaldığı virüsün miktarı önemli. mesela tokalaşma, adamın eşinizin yanında hapşırması-tıksırması- 1,5-2 metreden yakın oturma var mı ?

Bir elimde toz bezi bir elimde kurulama bezi/
Umurumda mı Korona /
Hergün başka bir odada/
Tuvalet banyoda mutfakta/
Temizliğimi yapıyorum sefam olsun oh oh
Virüslerin canı çatlasın ooooohhhhh...

Bu da benden evde kalıp paso temizlik yapanlara gelsin (Bülent Ersoyun Safam olsun şarkısından uyarlanmıştır.)

Be
Ben de salgın başladığından beri haftada 3 gün ise gidiyorum.markete de defalarca gittim. Kargo teslim aldım vs. Anneme erzak bıraktım.
Çok şükür şu ana kadar ne bana ne anneme ne eşime ne eşimin ailesine bulas olmadi.tabii tum bunlari yaparken azami dikkat ettim bu beni mental olarak cok ama cok yordu.tek tutundugum umut bunlarin bir sekilde geride kalacak olmasi.

Geride kalacak, belki biraz uzun sürecek ama hepsi bitecek, haklısınız dikkat edeceğim diye insan çok yoruluyor, yapmazsak da içimizde şüphe kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…