bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geride kalacak, belki biraz uzun sürecek ama hepsi bitecek, haklısınız dikkat edeceğim diye insan çok yoruluyor, yapmazsak da içimizde şüphe kalıyor.

Gerçekten beynim çok yoruldu. Normalde tuvalet banyo dışında çamaşır suyu, kimyasal kullanmamaya özen gösterirdim. Şimdi mutfak, kapı kolları, ne ararsanız her yerde çamaşır suyu. Çok bunaldım artık evde bebeğim var, çamaşır suyunu seyreltip kullanıyorum iyice havalandırıyorum ama yine de korkuyorum zarar verir mi ciğerlerine çamaşır suyu diye. Coronadan kaçarken farklı sorunlar yaşayacağız bu gidişle

Katinanın elinde toz bezi
Silemeeezz ah silemeeezz

Geride kalacak, belki biraz uzun sürecek ama hepsi bitecek, haklısınız dikkat edeceğim diye insan çok yoruluyor, yapmazsak da içimizde şüphe kalıyor.

uzmanlar eğer herkes kurallara uyarsa haziran 15'ten sonra düşüş olacağını ve hayata dönebileceğimizi söylüyorlar. belki bir sürü insan için uzun ama bence çok makul bir süre. zaten böyle bir salgının bir anda bitmesini bekleyemeyiz.
bireysel farkındalıklarımız çok çok önemli.
başlayan herşey gibi bu da bitecek, yorsa da bitecek. sürecin uzunluğu bizlere bağlı.

Benim çamaşır suyu yüzünden boğazlarım feci halde, sürekli öksürüyorum. Kapı kollarını, kapıları, lamba düğmelerini günde 2-3 kere siliyodum deli gibi.
Artık ellemiyorum çamaşır suyunu, sadece eve gelen damacanayı siliyorum onunla

Ben ilk hafta hergun yaptım ama simdi esim disari cikip gelince yapıyorum, yani evden cikan olmayinca nasil oralara gelecek ellerim hala delik desik gerci, esim gelincede hiç-bir kapıyı vs dokunmuyor ama yinede siliyorum. Yani dokunmuyor nasil oralarda olacak, iste psikolojimizde bozuldu. Mesela camasir suyu kullaninca ben öksürük oluyor ve affederdnz kusacak gibi oluyorum sonra geçiyor artik az kullanıyorum, surekli evden cikmayan yoksa neden her dk yapalim diyr düşündüm insallah yanlis düşünmemismdir

Inşallah herkes uysa duzelecek ama bakalim.

Yok doğru düşünüyosunuz, ama psikolojimiz bozuldu.
Ben meyve sebzeyi sirkede bile bekletmeyen insan, geçen hafta deterjanla yıkadım.
Sonra farkettim iyice abartmışım akciğerlerim elimde kalcak böyle giderse.

Yok doğru düşünüyosunuz, ama psikolojimiz bozuldu.
Ben meyve sebzeyi sirkede bile bekletmeyen insan, geçen hafta deterjanla yıkadım.
Sonra farkettim iyice abartmışım akciğerlerim elimde kalcak böyle giderse.
Ya inşallah bisey atlamıyoruzdur. Allah büyük tedbir bizden takdir allahtan yapacak cokta bisey yok elden gelenden başka

Bazı filmlerin yeni çekimleri yapılmıyor.ama bazı programlar yeni ve canli bölümlerle devam buna nasıl izin veriyorlar ?

22 gündür evden çalışıyorum. öğlen molamda doya doya moda diye bi programa denj geliyorum. başlarda hani geriden gelen çekimlerdir dedim ama hala fıngır fıngır mağaza geziyolar. hatta kadınlar alışverişte aman yakın durmayalım falan diyolar.
koskoca ekip, makyajcısı, kameramanı vs.. nasıl oluyor anlamadım

Yemek programları var yeni bolumlerde.

Bazı filmlerin yeni çekimleri yapılmıyor.ama bazı programlar yeni ve canli bölümlerle devam buna nasıl izin veriyorlar ?
Biz de uzun bir süre aradan sonra film izleyelim dedik. Baş karakterimiz metroya biniyor rahat rahat böyle herkes maskesiz, metrodaki demirlere tutunuyor iki eliyle "lan dokunma coronalı oralar" sonra yüzüne dokunuyor "bittin sen covid oldun" diyorum Eşim "artık yeni film de çekilemeyecek, bayağı değişecek dünya" diyor.

Bugun okula odev almaya gittik markete ugradim. Cocuklarla eve geldim baya tedirgin oldum. Alisveris cantalarini kapidan iceri almadim icindekileri yikayip yerlestirdim. Alisveris cantasini normalde kendim gotururum unutmusum acaba markette cocuklara virus falan bulastimi diye korktum genelde markete esim yada ben tek giriyoruz cocuklar arabada esimle kaliyor cocuklari kimsenin yanina yaklastirmamaya calisiyorum cocuklar evde sıkıldıysa kendi arabamizla herkesten uzsk gezdiriyoz surekli kolanya dezenfekter ellerine sıkıyorum ben elimde surekli dezenfekterle korku icinde yasarken millet parklarda coluk cocuk oturuyor bide oglumu cagiriyorlar gondermedim tabiki kocaman kadin oglani gonder oglumla oynasin diyor. Cocugun elleri yerde o yerlere tukuren oksuren kusan var
Annem aradi herkez parta sizde gelin diyor kimse ciddiyetin farkında degil boyle bilincsiz insanlar olgu surece bu virus bitmez. insanlar normal yasantisina devam ediyor.
Ben hollandadayim bugunki olu sayisi 200 u gecti

Karşımızdaki parkta bugün yaşları 4 ile 8 arasında dört beş çocuk vardı,deli gibi bagrisip oynuyorlardı,başlarında bir buyukte yoktu,polis arabası geçerken anons yapıldı evlerinize gidin yoksa para cezasi yazarız falan dendi,çocuklar kacisti,hayır benim anlamadığım dışarı çıkmanın cezası varsa neden o ceza verilmez,polislere de kızdım,böyle yaparlarsa hiç bir caydiriciligi olmazki yasaksa cezasi varsa yazacaksın kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…