bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu tedaviyi de 3 gündür duymaya ,okumaya başladım daha önce söz ediliyor muydu?
Bu tedavi var yeni degil ancak 14 günlük sürenin dolmasını beklemisler. Bir de iyilestikten sonra sadece 3 hafta için bu antikorlar aktif oluyormus. Donor olmak icin hic cocuk dogurmama şartı var galiba bir de 18-55 yas arasi olmak.
Mutfağın kapısına asmak lazım en garantilisinden
Ona da cevabım salonda tutuyorum :)

Paradan korkacağız ,elimize almaya korkacağız deseler kim inanırdı?Markete gitsek para üstü almaya korkar hale geldik.Aldığım parayı da ayrı poşete koydum ,gözüme hiç cazip gözükmüyor bu aralar para ,yaksam kurtulsam mı acaba?

Rabbim kimseyi sınamasın hastalıkla inş
Ancak şu var ki bu benim için tartışmaya açık bir konu değil, bakanı devleti istediği kadar konuşabilir, birileri bizimle meşgulde olabilir ama ben eşimle arama sosyal mesafe koymam koyamam herkesin görüşü kendine nokta...

insallah bu gunler bitecek. bugun oturdum analiz yaptim:) 27 marttaki test=vaka sayisi orani iledun yapilan test=vaka sayisinda nerdeyse yari yariya bir azalma soz konusu.

ve birsey dikkatimi cekti. bakan cuma aksami "cinden gelen ilacin yogunbakim oncesi kullanilmasinin daha faydali olacagina kanaat getirdik" dedi, persembe gunune kadar hergun yogunbakim ve entube sayilari 100-150 artarken cuma gununden itibaren 3 gundur sayilar 50-60 lara dustu. ve cuma gununden beri hergun 200-300 iyilesen vaka oluyor.

bunlar tamamen benim varsayimlarim tabiki, ama gordugum kadariyla yayilim gayet kontrol altina alinmis gibi, ve tedaviler uygulanan yontemler epey gelisti. nihayetinde bu virus doktorlarin da tanimadigi bir virus nasil mudehale edeceklerini deneme yanilma yolu ile cozecekler. ilk vakalardan beri bu konuda iyi kotu fikir olusturmus gibi gorunuyorlar.

bu arada cok uzucu evrt hergun 70-80 kisi vefaat ediyor, ama bu sayi da suan yuzdeye bakinca korkutucu sekilde degil. oranlarimiz gayet iyi gidiyor yani.

ama kisa vadede bu sorun bitecekmis gibi gorunmuyor. tahminim 6 ayi bulmasi soz konusu... insallah yaz geldiginde sicaklar vs dedikleri gibi etkili olur da bir an once biter

Zor zamanlar dostlar
Dün annemin senesiydi epey duygu yoğunluğu olan bir gündü, bu sabah uyandım balkona çıktım saat 6 da , derin bir nefes aldım yaşadığımıza ve sağlığa şükrettim, evet moralimiz bozuluyor bazen her gün aynı olamıyoruz ama tedbir bizden takdir Allahtan , ilk günlerin stresi ve şaşkınlığı geçti sanırım, tedbire devam ederek yaşamaya devam.
Güneş yüzünü gösterdi biraz sanırım iyi geldi, kızıma da bana da bu arada herkesin Berat gecesi mübarek olsun

Eklentiler

• 4C797283-19F3-48D8-9CED-E2B8B1B12139.webp
    58 KB · Görüntüleme: 41

Rabbim anneciginin kalan ömrünü sizlere versin canim. Bir dahada sevdiginin acısını yasatmasin

Benim lupus ilacı ( ben kullanmıyorum. Yan etkileri yüzünden yıllar önce denedim bıraktım. Sıtma , lupus , kanser gibi hastalıklarda kullanılıyor ) İle ilgili yeni bilgiler var. Covid-19 Hastalarını iyileştirmiyor aslında yoksa yeni ölümler olmazdı. Ama tedavi için bir umut oldu. Hadi hayırlısı. Buradan dünyaya blr kurtuluş çıkar umarım.

16 mart tan beri ara ara nefes acligi yasiyorum rezalet bisey, ozellikle aciklamanin yapilacagi saatlerde artiyordu. bugun ilk defa hic nefes darligi yasamadim. ilk zamanlarin soku ve stresini cidden atlattik sanirim. insallah bu gunlerde kisa surede biter.

bu arada annene allah kabir rahatligi versin ve tabiki tum kk nin kandili mubarek olsun

Kizlar istanbulda kullanilmayan 2 havaalanina 1000 er yatakli 2 tane salgin hastanesi yapiliyormus. Bir yandan sevindim bir yandan icim bir tuhaf oldu. Sanki isler iyiye gitmiyor gibi.

Ben de aynı şekildeyim. Paraları ne kadar bekletmek yeterli acaba

Morali ayakta tutmak zorundayız
Neler gördük neler geçirdik bugünlere geldik
Bunu da atlatacağız inş
Biraz sabır biraz da dikkat

Kizlar istanbulda kullanilmayan 2 havaalanina 1000 er yatakli 2 tane salgin hastanesi yapiliyormus. Bir yandan sevindim bir yandan icim bir tuhaf oldu. Sanki isler iyiye gitmiyor gibi.

İlk duyduğumda bende öyle düşündüm
Ancak şu an diyorum ki salgın hastaneleri olması daha iyi çünkü büyük ve kapsamlı hastaneler salgına tesis edilince diğer sağlık hizmetleri zorlaştı, çok ciddi hastalıkları olup tedavi bekleyenler var, bence bunun için sahra hastaneleri gibi bir yönteme gidiliyor, aksini düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…