Bu tedaviyi de 3 gündür duymaya ,okumaya başladım daha önce söz ediliyor muydu?Plazma tedavisine baslanmis. İlk bağışci iyileşen bir doktor. Umarim diger iyileşenlere de ornek olur. Hayat kurtarmak paha biçilemez.
Benim yediklerim buzdolabı dışında. Çekirdek, cikolata...En son böyle yapacağım
Canı sıkıldıkça mutfağa giriyor insan
Mutfağın kapısına asmak lazım en garantilisindenBenim yediklerim buzdolabı dışında. Çekirdek, cikolata...
Bu tedavi var yeni degil ancak 14 günlük sürenin dolmasını beklemisler. Bir de iyilestikten sonra sadece 3 hafta için bu antikorlar aktif oluyormus. Donor olmak icin hic cocuk dogurmama şartı var galiba bir de 18-55 yas arasi olmak.Bu tedaviyi de 3 gündür duymaya ,okumaya başladım daha önce söz ediliyor muydu?
Ona da cevabım salonda tutuyorum :)Mutfağın kapısına asmak lazım en garantilisinden
Ne güzel hastanede çalışan doktorların canı yokmu? Bir sizin mi eşiniz var? Herkes birbirini taşıycışmış gibi görüp sosyal mesafe ile korusun diye her akşam açıklama yapan bakanda boşa konuşuyor dimi?malum eve ekmek getirene hainlik gibi mi görüyorsunuz bunu.neyi yapamıyorsunuz Allah aşkına. Ben evet bana bulaştırmasından çok korkuyorum düşünmen gereken bir çocuğum var çünkü. gidipte doktorların üstüne yük olmaktanda korkuyorum. Çaresiz bir çok hastaları var çünkü. Herkes sizin gibi yapsa ne olur bir düşünün. Dilerim Allah sizi böyle birşey ile sınamasın.
Demek her il/ilçede farklı.. Benim tanıdık çevremdeki okullarda durduruldu.benim çocuklar devam ediyor. sabah beri ders var. iptal edilmedi.
Zor zamanlar dostlar
Dün annemin senesiydi epey duygu yoğunluğu olan bir gündü, bu sabah uyandım balkona çıktım saat 6 da , derin bir nefes aldım yaşadığımıza ve sağlığa şükrettim, evet moralimiz bozuluyor bazen her gün aynı olamıyoruz ama tedbir bizden takdir Allahtan , ilk günlerin stresi ve şaşkınlığı geçti sanırım, tedbire devam ederek yaşamaya devam.
Güneş yüzünü gösterdi biraz sanırım iyi geldi, kızıma da bana da bu arada herkesin Berat gecesi mübarek olsun
Daha etkili bir yöntem buldum kesin çözümEn son böyle yapacağım
Canı sıkıldıkça mutfağa giriyor insan
16 mart tan beri ara ara nefes acligi yasiyorum rezalet bisey, ozellikle aciklamanin yapilacagi saatlerde artiyordu. bugun ilk defa hic nefes darligi yasamadim. ilk zamanlarin soku ve stresini cidden atlattik sanirim. insallah bu gunlerde kisa surede biter.Zor zamanlar dostlar
Dün annemin senesiydi epey duygu yoğunluğu olan bir gündü, bu sabah uyandım balkona çıktım saat 6 da , derin bir nefes aldım yaşadığımıza ve sağlığa şükrettim, evet moralimiz bozuluyor bazen her gün aynı olamıyoruz ama tedbir bizden takdir Allahtan , ilk günlerin stresi ve şaşkınlığı geçti sanırım, tedbire devam ederek yaşamaya devam.
Güneş yüzünü gösterdi biraz sanırım iyi geldi, kızıma da bana da bu arada herkesin Berat gecesi mübarek olsun
Rabbim anneciginin kalan ömrünü sizlere versin canim. Bir dahada sevdiginin acısını yasatmasin
Ben de aynı şekildeyim. Paraları ne kadar bekletmek yeterli acabaParadan korkacağız ,elimize almaya korkacağız deseler kim inanırdı?Markete gitsek para üstü almaya korkar hale geldik.Aldığım parayı da ayrı poşete koydum ,gözüme hiç cazip gözükmüyor bu aralar para ,yaksam kurtulsam mı acaba?
16 mart tan beri ara ara nefes acligi yasiyorum rezalet bisey, ozellikle aciklamanin yapilacagi saatlerde artiyordu. bugun ilk defa hic nefes darligi yasamadim. ilk zamanlarin soku ve stresini cidden atlattik sanirim. insallah bu gunlerde kisa surede biter.
bu arada annene allah kabir rahatligi versinve tabiki tum kk nin kandili mubarek olsun
Kizlar istanbulda kullanilmayan 2 havaalanina 1000 er yatakli 2 tane salgin hastanesi yapiliyormus. Bir yandan sevindim bir yandan icim bir tuhaf oldu. Sanki isler iyiye gitmiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?