- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Adam düşmesin diye etrafına pizzacıların yemek kartlarıyla sabitlemiş
İtalya’nın bugünkü yeni vaka sayısı 3039.3892 yeni vaka, 76 yeni ölüm
Hiç bir ülkeyle kıyaslamaİtalya’nın bugünkü yeni vaka sayısı 3039.
İspanya 3836
İngiltere 3634
ABD 17.272
Bugün tüm dünyada ABD’den sonra en çok vaka açıklayan 2. Ülke olduk.
Yok veri olarak paylaştım canım kıyas anlamında değil. Tabi ki test sayısı önemli.Hiç bir ülkeyle kıyaslama
Ona kalırsa italya da 30 bin vaka varken 2000 i aşkın ölüm vardı
Ve bizdeki kadar hızlı iyileşmede yoktu
kötü düşünmeyelim
Ayrıca onlar gunluk ne kadar test yapıyor
Ayrıca zaten adı üstünde salgın bu
Ancak kontrol altına alınabılır
sözüm sana değil neveronecığım genel yazmak istedimm
Test sayısı çok önemli, test sayıları nedir acaba. Hani derlerya az test az vaka diyeİtalya’nın bugünkü yeni vaka sayısı 3039.
İspanya 3836
İngiltere 3634
ABD 17.272
Bugün tüm dünyada ABD’den sonra en çok vaka açıklayan 2. Ülke olduk.
Tabi ki test sayısı önemli ama ben çok da az test yaptıklarını düşünmüyorum. Biz bile yalnızca semptom gösterenlere test yapıp 20bini buluyorsak diğerleri de en az o kadar yapıyordur diye düşünüyorum. Bakayım bulabilirsem paylaşırım.Test sayısı çok önemli, test sayıları nedir acaba. Hani derlerya az test az vaka diye
Hayat Eve Sığar uygulaması geliyormuş.
Allahim size uzun sağlıklı ömür versinAmin
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
Bu zor günleri bir çırpıda geçirelim inş
Ya telefonlarını eve bırakıp çıkarlarsa dinlemiyorlar cok valla elektirkli kelepçe mantıklıydi bizde kurallara uymama sorunu vardaha dün türkiyeye de gelir bu uygulama demistim..
türkiye hizli baya
Ya telefonlarını eve bırakıp çıkarlarsa dinlemiyorlar cok valla elektirkli kelepçe mantıklıydi bizde kurallara uymama sorunu var
Bunu buldum 2 nisanın galiba, italya bizden ne kadar önce başlamıştı, test sayısı bu kadarmışTabi ki test sayısı önemli ama ben çok da az test yaptıklarını düşünmüyorum. Biz bile yalnızca semptom gösterenlere test yapıp 20bini buluyorsak diğerleri de en az o kadar yapıyordur diye düşünüyorum. Bakayım bulabilirsem paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?