bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
En azından yoğun bakımdaki hasta sayisi ve entube hasta sayısında çok bir artış yok bu da iyi gibi

İtalya’nın bugünkü yeni vaka sayısı 3039.
İspanya 3836
İngiltere 3634
ABD 17.272
Bugün tüm dünyada ABD’den sonra en çok vaka açıklayan 2. Ülke olduk.
Hiç bir ülkeyle kıyaslama
Ona kalırsa italya da 30 bin vaka varken 2000 i aşkın ölüm vardı
Ve bizdeki kadar hızlı iyileşmede yoktu

kötü düşünmeyelim
Ayrıca onlar gunluk ne kadar test yapıyor
Ayrıca zaten adı üstünde salgın bu
Ancak kontrol altına alınabılır

sözüm sana değil neveronecığım genel yazmak istedimm

Yok veri olarak paylaştım canım kıyas anlamında değil. Tabi ki test sayısı önemli.
İyileşme çok hızlı değil gibi dünya genelinde ya. Vakaya bakıyorsun on binlerce iyileşen sayısı bin iki bin. Halihazırda hasta olan çok şu anda. Hepsi süreci tamamladın ölüm oranının baya düşeceğini düşünüyorum.

İtalya’nın bugünkü yeni vaka sayısı 3039.
İspanya 3836
İngiltere 3634
ABD 17.272
Bugün tüm dünyada ABD’den sonra en çok vaka açıklayan 2. Ülke olduk.
Test sayısı çok önemli, test sayıları nedir acaba. Hani derlerya az test az vaka diye

Ilk defa bu kadar çok ıkna oldum açıklamada

Test sayısı çok önemli, test sayıları nedir acaba. Hani derlerya az test az vaka diye
Tabi ki test sayısı önemli ama ben çok da az test yaptıklarını düşünmüyorum. Biz bile yalnızca semptom gösterenlere test yapıp 20bini buluyorsak diğerleri de en az o kadar yapıyordur diye düşünüyorum. Bakayım bulabilirsem paylaşırım.

Test sayıları da var en altta bakın

Ya telefonlarını eve bırakıp çıkarlarsa dinlemiyorlar cok valla elektirkli kelepçe mantıklıydi bizde kurallara uymama sorunu var

kimsenin kurallara uymama lüksü olmayacak bundan sonra bence

Bunu buldum 2 nisanın galiba, italya bizden ne kadar önce başlamıştı, test sayısı bu kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…