Ne söyledi ki ben takip edemedim deBakanın açıklamaları çok güzeldi ve rahatladım açıkcası çok çok güzel gelişmeler var ben yürekten inanıyorum ki kimsenin öngördüğü kötü senaryoları yaşamayacağız
Ben artık kanallarda izlemiyorm cok bisey sanki çok umutsuz oluyorlar. Hayırlısı olsun insallah. Bu arada cinden gelen ilacimi kullanıyorlar?Bakanın açıklamaları çok güzeldi ve rahatladım açıkcası çok çok güzel gelişmeler var ben yürekten inanıyorum ki kimsenin öngördüğü kötü senaryoları yaşamayacağız
Fransa var sanırım 2. sırada.İtalya’nın bugünkü yeni vaka sayısı 3039.
İspanya 3836
İngiltere 3634
ABD 17.272
Bugün tüm dünyada ABD’den sonra en çok vaka açıklayan 2. Ülke olduk.
Şu anda fransa var, akşam türkiye idiFransa var sanırım 2. sırada.
Ne söyledi ki ben takip edemedim de
Evet kullanılan ilaçların iyileştirme hızında güzel gelişmeler var. Ölüm ve vaka oranının azaldığını, entübe ve yoğun bakım hastalarımızın ilk başlardaki gibi artmadığını, tablonun iyileştiğini, bir italya gibi olmayacağımızı ve başka ülkelerle kendimizi kıyaslamıyoruz dediBen artık kanallarda izlemiyorm cok bisey sanki çok umutsuz oluyorlar. Hayırlısı olsun insallah. Bu arada cinden gelen ilacimi kullanıyorlar?
Ya telefonlarını eve bırakıp çıkarlarsa dinlemiyorlar cok valla elektirkli kelepçe mantıklıydi bizde kurallara uymama sorunu var
Bu dönem kim darılırsa darılsınCok yakin akrabamin kv si vefat etmis, cenaze cok kalabalikmis herkes birbirine sariliyormus
Allahim sen kecilerime mukayyet ol
Kucucuk bir yerdeler esi aktif bir gorevde herkes cenazeye gitmek icin yarisicak
acaba ihbar mi etsem biz baska sehirdeyiz komsu ama bize cikis yasak bide gitmiyoruz diye darilmamistir insallah
oturdugunuz bolgeyi soylerseniz o tarafida yollayabilirimHaritada ankarayi göremedim ben gören var mi
yani bu virus sonrasi insanlarda yogun sekilde menenjit vakasida gorulebilir demek mi oluyor buturkiyede kendi babamin calismalarini baslatip tespit ettigi, coronavirusun beyin/omurilik sivisina ulasabildigi iddiasiyla ilgili ilk resmi bildirim japonyadan gelmis. buna gore virus beyin/omurilik sivisina sizarak beyinde ve beyni cevreleyen zarlarda iltihap olusturarak menenjite yol aciyor.
kaynak: A first Case of Meningitis/Encephalitis associated with SARS-Coronavirus-2
Bu dönem kim darılırsa darılsın
Ya taziye mi olur bu dönemde
Birileri virüsten ölse o taziyede
Bırakın taziyesini
Cenazesine bile kimse katılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?