bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bakanın açıklamaları çok güzeldi ve rahatladım açıkcası çok çok güzel gelişmeler var ben yürekten inanıyorum ki kimsenin öngördüğü kötü senaryoları yaşamayacağız
Ben artık kanallarda izlemiyorm cok bisey sanki çok umutsuz oluyorlar. Hayırlısı olsun insallah. Bu arada cinden gelen ilacimi kullanıyorlar?

Ne söyledi ki ben takip edemedim de
Ben artık kanallarda izlemiyorm cok bisey sanki çok umutsuz oluyorlar. Hayırlısı olsun insallah. Bu arada cinden gelen ilacimi kullanıyorlar?
Evet kullanılan ilaçların iyileştirme hızında güzel gelişmeler var. Ölüm ve vaka oranının azaldığını, entübe ve yoğun bakım hastalarımızın ilk başlardaki gibi artmadığını, tablonun iyileştiğini, bir italya gibi olmayacağımızı ve başka ülkelerle kendimizi kıyaslamıyoruz dedi
Umut verici konuşmalar yaptı

Ya telefonlarını eve bırakıp çıkarlarsa dinlemiyorlar cok valla elektirkli kelepçe mantıklıydi bizde kurallara uymama sorunu var

Karantina çok sıkı takip ediliyormuş
Eşimin arkadaşlarından biri ailesinde tespit edilen pozitif durum yüzünden karantinada, aynı evde yaşamamalarına ve son üç haftadır görüşmemiş olmalarına rağmen karantinaya alınmış eşi ve çocuklarıyla birlikte. Sağlık bakanlığından biri hergün ziyaretlerine gidiyormuş ve gidiş saati belli değil, aile fertlerinden biri bile evde olmazsa hastaneye nakliniz sağlanır denmiş, o korkuda yetiyor sanırım, çıkmıyorlar kapı dışarı. İhtiyaçları da ayrıca gelen ekipler tarafından sağlanıyormuş

İl ilçe korona haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 tanısıyla takip edilen hastaların Türkiye genelindeki dağılımını gösteren haritalar paylaştı. Haritalara göre; İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez Kocaeli, Sakarya, Zonguldak'ta yoğunluk daha fazla.

İstanbul Korona Haritası İl İlçe

İzmir Corona Haritası İlçe

Kocaeli Corona Haritası İlçe

Sakarya Corona Haritası İlçe

Zonguldak Korona Haritası İlçe

kaynak: Son dakika… İşte il il corona yoğunluk haritası!

Cok yakin akrabamin kv si vefat etmis, cenaze cok kalabalikmis herkes birbirine sariliyormus
Allahim sen kecilerime mukayyet ol
Kucucuk bir yerdeler esi aktif bir gorevde herkes cenazeye gitmek icin yarisicak
acaba ihbar mi etsem biz baska sehirdeyiz komsu ama bize cikis yasak bide gitmiyoruz diye darilmamistir insallah

Karsi komsu anneme hamur kizartip getirmis annem iade etmis almamis bugun sabrimizi zorluyolar evde 82 yasinda anneannem var gunduz de geliyorlar gecen gun 1 ekmegi almis geliyorlardi sabir ya

Bu dönem kim darılırsa darılsın
Ya taziye mi olur bu dönemde
Birileri virüsten ölse o taziyede
Bırakın taziyesini
Cenazesine bile kimse katılamaz

turkiyede kendi babamin calismalarini baslatip tespit ettigi, coronavirusun beyin/omurilik sivisina ulasabildigi iddiasiyla ilgili ilk resmi bildirim japonyadan gelmis. buna gore virus beyin/omurilik sivisina sizarak beyinde ve beyni cevreleyen zarlarda iltihap olusturarak menenjite yol aciyor.

kaynak: A first Case of Meningitis/Encephalitis associated with SARS-Coronavirus-2

Eklentiler

• Screenshot_20200407_212246_com.instagram.android.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20200407_212209_com.instagram.android.webp
    28 KB · Görüntüleme: 68
yani bu virus sonrasi insanlarda yogun sekilde menenjit vakasida gorulebilir demek mi oluyor bu

Bu dönem kim darılırsa darılsın
Ya taziye mi olur bu dönemde
Birileri virüsten ölse o taziyede
Bırakın taziyesini
Cenazesine bile kimse katılamaz

Valla toplanmislar okuyolar
Ztn dikkat ceken bir aile
Kesin hastalar acikcasi artik hasta olmalari umrumda degil
Ama onlar Hasta olunca tanimadigim saglik personeli ugrasacak devlet ugrasacak onu dusunuyorum
Sarilmayin diyorum telefonu kapatiyo
2 gunde haberlere cikarlar bende aa bizimkiler yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…