bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
şikayet edin.
bu konuda vicdan yapacak bir sey yok en fazla bir tanidik kaybeder binlerce insanin kurtulmasina vesile olursunuz

O kendi kendine dusup vefat edenleri dusundukce bana cok mantikli geliyor

şikayet edin.
bu konuda vicdan yapacak bir sey yok en fazla bir tanidik kaybeder binlerce insanin kurtulmasina vesile olursunuz

Ufacik bir yer hala aklim almiyor kendileri kamuyu temsil ediyor duzgun davranmalilar ama nerde o akil

anlamadim tam olarak ne sordugunuzu acikcasi. kisacasi virus sadece akcigerleri etkilemiyor beyine de etki ediyormus.
menenjit bildigim kadariyla bulasici bir hastalik.
virus bulasan kisilerden diger kisilere menenjit bulasma ihtimalide varmi bu durumda demek istemistim

menenjit bildigim kadariyla bulasici bir hastalik.
virus bulasan kisilerden diger kisilere menenjit bulasma ihtimalide varmi bu durumda demek istemistim

onu maalesef ben bilemiyorum. her hastada ne sekilde seyrediyor kimse bilmiyor acikcasi. babamla konustugumda fikrini alabilirim ancak. daha yeni tespit edildi cunku.

onu maalesef ben bilemiyorum. her hastada ne sekilde seyrediyor kimse bilmiyor acikcasi. babamla konustugumda fikrini alabilirim ancak. daha yeni tespit edildi cunku.
tesekkur ederim sorarbilirseniz bu konuda bizleride aydinlatirsaniz mutlu olurum

net bilgisi buymus

Eklentiler

• Screenshot_20200407_235352_com.instagram.android.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 139
cankaya bolgesi var bi sn bakayim bende annem icin bakmistim oraya goruntu alayim
cankaya bolgesi var gorunen bir kac mahalle metin akkus emek vs ayranci dikmen goremedim ama netten bu goruntuleri aldiklari bir yer ariyorum bulursam sizede yollarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…