- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
şikayet edin.Valla toplanmislar okuyolar
Ztn dikkat ceken bir aile
Kesin hastalar acikcasi artik hasta olmalari umrumda degil
Ama onlar Hasta olunca tanimadigim saglik personeli ugrasacak devlet ugrasacak onu dusunuyorum
Sarilmayin diyorum telefonu kapatiyo
2 gunde haberlere cikarlar bende aa bizimkiler yazarim
turkiyede kendi babamin calismalarini baslatip tespit ettigi, coronavirusun beyin/omurilik sivisina ulasabildigi iddiasiyla ilgili ilk resmi bildirim japonyadan gelmis. buna gore virus beyin/omurilik sivisina sizarak beyinde ve beyni cevreleyen zarlarda iltihap olusturarak menenjite yol aciyor.
kaynak: A first Case of Meningitis/Encephalitis associated with SARS-Coronavirus-2
şikayet edin.
bu konuda vicdan yapacak bir sey yok en fazla bir tanidik kaybeder binlerce insanin kurtulmasina vesile olursunuz
yani bu virus sonrasi insanlarda yogun sekilde menenjit vakasida gorulebilir demek mi oluyor bu
oturdugunuz bolgeyi soylerseniz o tarafida yollayabilirim
menenjit bildigim kadariyla bulasici bir hastalik.anlamadim tam olarak ne sordugunuzu acikcasi. kisacasi virus sadece akcigerleri etkilemiyor beyine de etki ediyormus.
tahminim mor olanlar hastaligin yogun oldugu bolgeler yesiller henuz hastalik gorulmemis bolgeler.Ben renklerin açıklamasını bulamadım ..
Renkler neyi ifade ediyor bılıyorbiliyor musun?
valla isterse basbakan olsun.Ufacik bir yer hala aklim almiyor kendileri kamuyu temsil ediyor duzgun davranmalilar ama nerde o akil
yukarı ayrancı ve dikmen bölgesini yollayabilir misinizoturdugunuz bolgeyi soylerseniz o tarafida yollayabilirim
Ben renklerin açıklamasını bulamadım ..
Renkler neyi ifade ediyor biliyor musun?
menenjit bildigim kadariyla bulasici bir hastalik.
virus bulasan kisilerden diger kisilere menenjit bulasma ihtimalide varmi bu durumda demek istemistim
cankaya bolgesi var bi sn bakayim bende annem icin bakmistim oraya goruntu alayimAyra
yukarı ayrancı ve dikmen bölgesini yollayabilir misiniz
tahminim mor olanlar hastaligin yogun oldugu bolgeler yesiller henuz hastalik gorulmemis bolgeler.
tesekkur ederim sorarbilirseniz bu konuda bizleride aydinlatirsaniz mutlu olurumonu maalesef ben bilemiyorum. her hastada ne sekilde seyrediyor kimse bilmiyor acikcasi. babamla konustugumda fikrini alabilirim ancak. daha yeni tespit edildi cunku.
bir arkadas paylasmis yesiller vaka kirmizilar olum morlar ve maviler test yapildihi anlamini tasiyormusEki Görüntüle 2616078 Eki Görüntüle 2616078
4 Renk var..
Vefat, iyileşme, karantina gibi bisey galiba.
Ama renklerin açılımı olmaması tuhaf
Evet ben paylaşırken göndermiş..bir arkadas paylasmis yesiller vaka kirmizilar olum morlar ve maviler test yapildihi anlamini tasiyormus
cankaya bolgesi var gorunen bir kac mahalle metin akkus emek vs ayranci dikmen goremedim ama netten bu goruntuleri aldiklari bir yer ariyorum bulursam sizede yollarimcankaya bolgesi var bi sn bakayim bende annem icin bakmistim oraya goruntu alayim
net bilgisi buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?