bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dun Sabah hic bisey yokken , Sabah kalktigimda boynum tutulmustu , butun gun yattim . kulakladimda sanki tikanik .bir halsizlik var psikolojik mi acaba .

Ankara da bizim sitede korona vakası war sanırım haritaya göre

Googke mapsle beraber haritayı yanyana koyunca parselleri takip edip apartmanınızı görebılırsınız..

Ya ümraniyeyi daha net nasıl görebilirim? Haritayı bulamadım ben bu kadar net..

Bu kanalları ben de biliyorum. Canlı bağlantı yoluyla öğretmenler öğrencilerine ders veriyor çevremde. Ama herkesin evinde internet yok yada bilgisayarı. Onlar ne yapacak yada onlara destek yardım var mı?
Teşekkürler bu arada cevabınız için.

Telefondan bağlanacaklar o zaman..

e-devlet internet üzerinden,
e-devlet de internet üzerinden oluyor, maalesef hala interneti kullanamayan yada interneti olmayan bir çok insan var. Muhtarlar mı devreye girmeli acaba bu durumda?

Aynısı bendede war
Su anda kendimde bisey yok , halsizlik disinda ama devamli uykum geliyor . Sanirim depresyano girdim ,
Bir de su Dolunay zamani beni cok etkiliyor.
Hele ki benim burcumda , terazi burcu .. Bir astrology arkadas varsa yazsin .

Dun Sabah hic bisey yokken , Sabah kalktigimda boynum tutulmustu , butun gun yattim . kulakladimda sanki tikanik .bir halsizlik var psikolojik mi acaba .
Ya benim genelde tutulur boynum terler yani pijamanin yakasi islakti bugün agri var bende de kurek kemigimde ama nerdeyse 15 yildir var hafif üşüyünce kulunc mu nedir . Kaslandardir belki

Ya benim genelde tutulur boynum terler yani pijamanin yakasi islakti bugün agri var bende de kurek kemigimde ama nerdeyse 15 yildir var hafif üşüyünce kulunc mu nedir . Kaslandardir belki
Ya hic bi zaman olmayinca hic buna yoruyor insan . Benim korkum hastaligi kapmak degil tasiyici olmak ne yazik ki .

e-devlet internet üzerinden,

e-devlet de internet üzerinden oluyor, maalesef hala interneti kullanamayan yada interneti olmayan bir çok insan var. Muhtarlar mı devreye girmeli acaba bu durumda?
Ya ne zaman gönderilecek ki , kolonyalar bu hafta verildi yaşlılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…