- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
:))Yaa ne saçma sapan veriyorsun haritayı renkleri de yaz demii
Ayyy sana yazmışım gibi oldu
Haritayı yapanlara lafım
Tövbe tövbe :)) Evde kal yeter:))
ankarada vaka görülmeyen tek yer karşıyaka heralde
gidip babaannemın mezarının yanına çadır açasım geldi şuan
Dun Sabah hic bisey yokken , Sabah kalktigimda boynum tutulmustu , butun gun yattim . kulakladimda sanki tikanik .bir halsizlik var psikolojik mi acaba .turkiyede kendi babamin calismalarini baslatip tespit ettigi, coronavirusun beyin/omurilik sivisina ulasabildigi iddiasiyla ilgili ilk resmi bildirim japonyadan gelmis. buna gore virus beyin/omurilik sivisina sizarak beyinde ve beyni cevreleyen zarlarda iltihap olusturarak menenjite yol aciyor.
kaynak: A first Case of Meningitis/Encephalitis associated with SARS-Coronavirus-2
Aynısı bendede warDun Sabah hic bisey yokken , Sabah kalktigimda boynum tutulmustu , butun gun yattim . kulakladimda sanki tikanik .bir halsizlik var psikolojik mi acaba .
siteye kadar nasıl gördunuz ?Ankara da bizim sitede korona vakası war sanırım haritaya göre
Yeni yerleşim mahalle olduğu için tek tük apartmanlar var .. oradan anladımsiteye kadar nasıl gördunuz ?
Hatta ara ara ter doktum , sanki atesim varda, bir sicaklik geliyor bir sogukluk . Sanirim bu yuzden boynum tutuldu .Aynısı bendede war
anladım aslında bılmek herkesın hakkı bence yaYeni yerleşim mahalle olduğu için tek tük apartmanlar var .. oradan anladım
Bu kanalları ben de biliyorum. Canlı bağlantı yoluyla öğretmenler öğrencilerine ders veriyor çevremde. Ama herkesin evinde internet yok yada bilgisayarı. Onlar ne yapacak yada onlara destek yardım var mı?EBA TV FREKANS BİLGİLERİ
EBA TV HD ve SD olmak üzere iki farklı yayın frekansından hizmet veriyor. İşte, o frekans bilgileri;
HD YAYIN frekans bilgileri:
Alış frekansı :12.084 MHz
Polarizasyon : Yatay (H)
Sembol oranı : 13.750
FEC : 2/3
HD (yüksek çözünürlüklü) EBA TV İlkokul HD, EBA TV Ortaokul HD, EBA TV Lise HD kanalları TURKSAT uydusu üzerinden 12084 MHz, Horizontal (Yatay), Sembol Oranı:13750 FEC:2/3 parametreleri ile yayınlanmaktadır. TKGS sistemine sahip olan uydu alıcılarda ya da uydu alıcılı TV’lerde EBA TV İlkokul HD 86. kanaldan, EBA TV Ortaokul HD 87. kanaldan, EBA TV Lise HD 88. kanaldan izlenebilir.
SD YAYIN frekans bilgileri:
Alış frekansı :11.916 MHz
Polarizasyon : Dikey (V)
Sembol oranı : 30.000
FEC : 3/4
SD (Standart çözünürlüklü) EBA TV İlkokul SD, EBA TV Ortaokul SD, EBA TV Lise SD kanalları TURKSAT uydusu üzerinden 1916 MHz, Vertical (Dikey), Sembol Oranı:30.000 FEC:3/4 parametreleri ile yayınlanmaktadır. TKGS (TURKSAT Kanal Güncelle Sistemi) sistemine sahip uydu alıcılarda ya da uydu alıcılı TV’lerde EBA TV İlkokul SD 89. kanaldan, EBA TV Ortaokul SD 90. Kanaldan, EBA TV Lise SD 91. kanaldan izlenebilir.
Bu kanalları ben de biliyorum. Canlı bağlantı yoluyla öğretmenler öğrencilerine ders veriyor çevremde. Ama herkesin evinde internet yok yada bilgisayarı. Onlar ne yapacak yada onlara destek yardım var mı?
Teşekkürler bu arada cevabınız için.
e-devlet internet üzerinden,Ücretsiz maskeler e-devlet üzerinden başvuru yapanlara gönderilecek.
E-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır? 2020 Corona virüs (basvuru.turkiye.gov. tr) maske talebi başvuru formu sayfası! Kimlere nerede kaç tane verilecek?
E-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır? Vatandaş için sevindirici haber... E devlet üzerinden ücretsiz maske...www.milliyet.com.tr
e-devlet de internet üzerinden oluyor, maalesef hala interneti kullanamayan yada interneti olmayan bir çok insan var. Muhtarlar mı devreye girmeli acaba bu durumda?Ücretsiz maskeler e-devlet üzerinden başvuru yapanlara gönderilecek.
E-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır? 2020 Corona virüs (basvuru.turkiye.gov. tr) maske talebi başvuru formu sayfası! Kimlere nerede kaç tane verilecek?
E-Devlet ücretsiz maske nasıl alınır? Vatandaş için sevindirici haber... E devlet üzerinden ücretsiz maske...www.milliyet.com.tr
İşte öyle imkanı olmayan da var. Neyse, ya ben anlatamadım yada sadece ben çevremde bu örnekleri gördümTelefondan bağlanacaklar o zaman..
Su anda kendimde bisey yok , halsizlik disinda ama devamli uykum geliyor . Sanirim depresyano girdim ,Aynısı bendede war
Ya benim genelde tutulur boynum terler yani pijamanin yakasi islakti bugün agri var bende de kurek kemigimde ama nerdeyse 15 yildir var hafif üşüyünce kulunc mu nedir . Kaslandardir belkiDun Sabah hic bisey yokken , Sabah kalktigimda boynum tutulmustu , butun gun yattim . kulakladimda sanki tikanik .bir halsizlik var psikolojik mi acaba .
Ya hic bi zaman olmayinca hic buna yoruyor insan . Benim korkum hastaligi kapmak degil tasiyici olmak ne yazik ki .Ya benim genelde tutulur boynum terler yani pijamanin yakasi islakti bugün agri var bende de kurek kemigimde ama nerdeyse 15 yildir var hafif üşüyünce kulunc mu nedir . Kaslandardir belki
Ya ne zaman gönderilecek ki , kolonyalar bu hafta verildi yaşlılarae-devlet internet üzerinden,
e-devlet de internet üzerinden oluyor, maalesef hala interneti kullanamayan yada interneti olmayan bir çok insan var. Muhtarlar mı devreye girmeli acaba bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?