- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Eczanelerde de satılmayacakmış artık, eve de hemen geleceğini sanmıyorum ben açıkçası.. Onun için eşimle bana birer tane maske diktim ben, yarın doktor kontrolüne gideceğiz mesela ve başka maskemiz yok.Ya ne zaman gönderilecek ki , kolonyalar bu hafta verildi yaşlılara
Nereden ulaştınız haritaya? Linki var mı acaba :)oturdugunuz bolgeyi soylerseniz o tarafida yollayabilirim
Evet bana da özel bir başvuru yapmak mantıklı gelmiyor bununla uğraşmak yerine kapı kapı dağıtılmalı. Ben sipariş verebiliyorken internet kullanamayan komşum sipariş veremediyse ayağına kadar gelen maskeden alamayacak mı?Eczanelerde de satılmayacakmış artık, eve de hemen geleceğini sanmıyorum ben açıkçası.. Onun için eşimle bana birer tane maske diktim ben, yarın doktor kontrolüne gideceğiz mesela ve başka maskemiz yok.
Ayrıca edevletten başvurmak bana mantıklı gelmedi. Zaten hangi hanede kaç kişi var belli değil mi? Kapı kapı dağıtılsa daha hızlı olabilirdi.
Fibromiyaljiniz mi varYa benim genelde tutulur boynum terler yani pijamanin yakasi islakti bugün agri var bende de kurek kemigimde ama nerdeyse 15 yildir var hafif üşüyünce kulunc mu nedir . Kaslandardir belki
Sasyy gecmis olsun,babaniz da atlatmis,ilk vakalardan di sanirim,merak ettigim yurtdışı gezisi olmusmuydu,yada bir sekilde irtibati?turkiyede kendi babamin calismalarini baslatip tespit ettigi, coronavirusun beyin/omurilik sivisina ulasabildigi iddiasiyla ilgili ilk resmi bildirim japonyadan gelmis. buna gore virus beyin/omurilik sivisina sizarak beyinde ve beyni cevreleyen zarlarda iltihap olusturarak menenjite yol aciyor.
kaynak: A first Case of Meningitis/Encephalitis associated with SARS-Coronavirus-2
Sasyy gecmis olsun,babaniz da atlatmis,ilk vakalardan di sanirim,merak ettigim yurtdışı gezisi olmusmuydu,yada bir sekilde irtibati?
Arti iyilestikten sonra evde tecrit etti mi kendini,bulasicilik suruyor mu bir muddet acaba?
Eczanelerde de satılmayacakmış artık, eve de hemen geleceğini sanmıyorum ben açıkçası.. Onun için eşimle bana birer tane maske diktim ben, yarın doktor kontrolüne gideceğiz mesela ve başka maskemiz yok.
Ayrıca edevletten başvurmak bana mantıklı gelmedi. Zaten hangi hanede kaç kişi var belli değil mi? Kapı kapı dağıtılsa daha hızlı olabilirdi.
Haklısınız, bilmiyorum ne kadar doğru olur ama bu talep en azından muhtarlar aracılığıyla talep toplama işi Cumhurbaşkanlığına cimer yoluyla iletilebilir mi acaba?e-devlet internet üzerinden,
e-devlet de internet üzerinden oluyor, maalesef hala interneti kullanamayan yada interneti olmayan bir çok insan var. Muhtarlar mı devreye girmeli acaba bu durumda?
bir arkadas paylasmis yesiller vaka kirmizilar olum morlar ve maviler test yapildihi anlamini tasiyormus
teşekkür ederiz, nereden ulaşıyorsunuz bu haritalara?oturdugunuz bolgeyi soylerseniz o tarafida yollayabilirim
oturdugunuz bolgeyi soylerseniz o tarafida yollayabilirim
Onu kapıya geldiklerinde de söyleyebilirsiniz, ihtiyacım yok diye.. Daha hızlı bir dağıtım olur bence böyle..Herkesin ihtiyacı yok ki.
Bu akşam bakalım, sipariş edelim ailemiz için dedik, yasağı olanlara yok zaten 20 yaş ve 65 yaş üzerine.
Ayrıca benim evimde daha geçen hafta stoklar güncellendiği için aldığım 2 kutu maskem var.
Şimdi ben ihtiyacım yokken neden alayım ya da devlet niye versin boŞa?
Başkasına fayda sağlayacak, bunun yolu da taleple olur.
ne güzel düşünüyorsunuz :)Herkesin ihtiyacı yok ki.
Bu akşam bakalım, sipariş edelim ailemiz için dedik, yasağı olanlara yok zaten 20 yaş ve 65 yaş üzerine.
Ayrıca benim evimde daha geçen hafta stoklar güncellendiği için aldığım 2 kutu maskem var.
Şimdi ben ihtiyacım yokken neden alayım ya da devlet niye versin boŞa?
Başkasına fayda sağlayacak, bunun yolu da taleple olur.
abla bende aynısını düşündüm bunu muhtarlar yapmalı en azından gereksiz yere siprarişin önüne geçilir.Haklısınız, bilmiyorum ne kadar doğru olur ama bu talep en azından muhtarlar aracılığıyla talep toplama işi Cumhurbaşkanlığına cimer yoluyla iletilebilir mi acaba?
Gerçi uzmanlar maske için açıklamalar yaptılar sentetik olmayan sık dokuma bir kumaşla evde de yapılabilir, evde yapılan maskeler uygun sıcaklıkta yıkandığında tekrar tekrar kullanılabiliyor.
Bunu buldum 2 nisanın galiba, italya bizden ne kadar önce başlamıştı, test sayısı bu kadarmış
Eki Görüntüle 2615962
Bir öğretmen arkadaşım geçenlerde maske türleriyle ilgili bir araştırmayı paylaşmıştı kendi sosyal medya hesabında.Tek kullanimlik maskeler hem israf hem tehlikleli.
Cope gelisi guzel atilmamali mesela.
Ben yikanabilir bez maske siparis etmistim, desenli tatli guzel bisey, 3 katli korumasi oldukca iyi.
4 farkli renk geldi, kullandigimi balkonda bigun bekletip ertesi gun su sabunla yikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?