Hanimlar Türkiye‘de yasamak hakkinda sizlere soru sormak istiyorum.
Ben Almanya‘da yasiyorum ve sevgilim Istanbul‘da yasiyor. Iyi anlasiyoruz ciddiyete binecek yakinda ama off nasil olcak hic bilmiyorum. Onunla henüz tam konusmadik ama benim icimi yiyor nasil kavusacagiz ve nerede yasayacagiz diye. Kisa bir konusma gecti sadece keske istanbul‘da olsan demisti.
Kisa dönem askerlik yapacak daha. Yani o askerden dönünce her an her sey ciddiyete binebilir aileler tanisabilir fln. O da ayri bir dert zaten.. ben tartip sonuca baglamak istiyorum yoksa düsünmekten kafayi yicem acaba nerede yasasak diye.. buraya gelse dil sorunu is sorunu var. Onun icin cok zor olacak.
Ben oraya gelsem diye düsünüyorum ve acaba nasil olur. Onun yasayacagi kadar sorun yasamam diye düsünüyorum. Sonucta ait oldugum kültür ve dil.
Türkiye‘de rahat yasamak icin ama ne kadar bir gelir almak lazim?
Yasam zor mu? Sevgilim isinden memnun ama daha iyisi olabilir düsüncesinde.
Brüt bir kisi 3500 kazanmasi nasil bir sey?
Inanin hic bir bilgim yok oradaki yasam hakkinda..
Burdan tanidik bir kiz mesela Istanbuldan biriyle evlendi oraya tasindi ama onlar bayaagiii iyi durumu galiba hep yurt disi gezmelerindeler :))
Daha sonra cocuklar isin icine girince nasil olacak acaba.. :/ cok zor is ya su evlilik yuva kurmak.. en iyisi bekarlik cidden ya hoff

(