Türkiyeden gitmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İtiraf etmekten korkuyorlar bence . Resmen 1 e 4 yaşıyoruz . 4 kat daha kötü .

Tatile gelip en iyi otellerde tatil yapmakla, Türkiyede yaşamak aynı şey değil yanlız. Seneyi doldurmadan geri döneceğine eminin.

Senin boyle onyargili konusmandan eminimki kesin yaparim. Nerden biliyorsun en iyi otellerde tatil yaptigimi hahaha komiksin. Benden sana tavsiye onyargiyi biraktiginda daha olumlu dusunursun ve hayata bakisin degisir

Tüm bunları not alıcam . Yazıdıklarınız tecrübeleriniz çok kıymetli teşekkür ederim . Ne hoş bir sürü farklı insanın hayatına dokunmuşsunuz :)
Yazdığım programlardan sadece Erasmus plusa katıldım. Onun da şöyle bir güzelliği var , Avrupa'nın dört bir yanından insanlar geliyor (genelde her ülkenin gönderici kuruluşundan da insanlar var) ve son gün sadece değerlendirme ve network'a ayrılmış durumda. Yani orada bulunanlarla ikili ikili görüşüyorsun, yeni programlarını - yapacaklarını anlatıyorlar falan. Eğer varsa senin sen de bahsediyorsun. Varsa faceleri- mail grupları abone oluyorsun ve sonraki etkinliklerden hem haberdar oluyorsun hem de onların referansiyla baska başka AB projelerinde bir adım önde oluyorsun. En basitinden B ülkesinde benimle beraber Türkiye'den gelen kız iki ay önce A ülkesindeymiş, orada tanıştığı birisi proje bittikten bir süre sonra demiş ki B ulkesindeki projeye Türkiye'den de katılım olacakmis-yapan kuruluşu tanıyorum. Seni onereyim sen git.
Bu şekilde kız hiç uğraşmadan ikinci projesini gerçekleştirdi mesela. Bunun gibi çevre edinirsen başka başka kapılar açılabilir önünde

Cerry çok tatlısın
Daha bugün Oğuzhan Uğur in videosunda izlemiştim:
adam sinirlenmis diyor ki 'facebook bilgilerimizi sizdiriyor'
Lan Oğlum senin ne bilgin olacak? Senin bizim bilmediğimiz bir şeyin mi var? Araba alıyo gidiyon paylasiyon,sevgilisi oluyor paylaşıyor,ayrılıyor onu da paylaşıyor, devamlı mutlu hissediyor/öyle Hissediyor /böyle hissediyor durumlari

Ayrıca bak, Almanlarla bir ortak özelliğimiz de varmış. Sorsan bizim Türklerin yüzde ellisi : biz ne zaman ileriye gitsek abd-ingiltere-israil birleşip bizi geri çekiyor deyip duruyorlar.

Son düzenleme:
Senin boyle onyargili konusmandan eminimki kesin yaparim. Nerden biliyorsun en iyi otellerde tatil yaptigimi hahaha komiksin. Benden sana tavsiye onyargiyi biraktiginda daha olumlu dusunursun ve hayata bakisin degisir
Yok yaaw ne önyargısı, tecrübelerime dayanarak yazdım Bende yurtdışında yaşıyorum, gidenler jet hızıyla geri dönüyorlarda ondan dedim. Üzücü bir durum. Ne oraya entegre oluyorlar ne buraya iki ara bi dere...

Almanya'yı da Almanları da fazla küçümsemişsin. Almanya'nın yerını Amerika'da bilmeyene gerizekalı derler. Epey kalabalık nüfus Alman asıllıdır öncelikle, NASA bile kuruluşunu NASA olmasını Almanlara borçlu. İki dünya savaşından yenilip çıkmasına, eğitimli nüfusunu kaybetmesine rağmen küllerinden doğup Avrupa'nın ve dünyanın en ebüyük ekonomilerinden biri olmak saygı duyulacak bir şey. Soğuklar mıdır vs bir yere, müthiş iş ahlakları var.

Amerikan halkının bir kısmı da baya cahil ama ya, haritada ABD'yi bulabiliyorlarsa iyi

Kıbrıs nasıl bir yer yaşamak için eşimi ikna etsem bende kiprisa taşınmak istiyorum konu sahibi gibi bu ülke beni boğuyor sokağa bile çıkmak istemiyorum artık ayda bir fatura ödemek için çıkıyorum

Bence gidin. Sizin icin deyisiklik olur, kafaniz rahatlar. Kendinize gelirsiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…