daha önceki konularımdada 1 yıllık ilişkimin bitiminin ardından,6 aydır duygusal anlamda biriyle görüştüğümü ancak onunda tutarsız ve dengesiz davrandığından bahsetmiştim.. facede beni bir arkadaşım tarafından beni anlamıştı ve 2 ay kadar mesajlarıma cvp vermemiş ve beni aramamıştı..yaklaşık 2 ay önce yine görüşmeye başladık..beni yine eskisi gibi hergün aramaya başladı.bana değer verdiğini hissediyorum ama çok tutarsız belli bir zaman sürekli arıyor,ilgisine alıştırıyor snrada görüşüyoruz bir süre ve yine bazen hiç aramadığı luyor.ben ise zaten psikolojik larak tam anlamıyla eksilerdeyim.istanbulda yapayalnızım.hiç arkadaşım çevrem yok..beni oyalayan ve tek teselli lan boşluğumu tek dolduran o..oda böyle kendisini birden çekince çok boşluğa düşüyorum..depresyon tedavisi gördüğümden belkide,en ufak bir boşluk beni içine çekiyor.battıkça batıyorum..arkadaşlar yardımcı olun lütfen..aylardır bu karanlıktan kurtulamadım.doktorumu değiştirdim.yarın yeni doktora gideceğim ama 45 kilya düştüm öylesine mutsuzumki,onunla konuşuyorum bunu beni sevdiğini söylüyor..aslına asıl sorun bu değil belkide..korkuyorum birgün şeytana uymaktan çok korkuyorum....