- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
Ben düşündüm ama kullandiigm sampuan kretinli diye almadim cok agir gelir belkiHehe alıcam alıcam, birde aynı markanın keratin yağını denediniz mi? çok öven olmuş merak ettim ?sevdabuzer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düşündüm ama kullandiigm sampuan kretinli diye almadim cok agir gelir belkiHehe alıcam alıcam, birde aynı markanın keratin yağını denediniz mi? çok öven olmuş merak ettim ?sevdabuzer
Sİfa olsun canimBugun saçlarımı yikayacagim icin kurudugunu dusunurekten saclarima yag bakimi yapdim.
Dax h.cevizi badem.ve hint yagi karıştırdım dip boy uc yedirdim
Kzuum ya benim saclarim yumuşak olmuyo ya nedenSİfa olsun canim
Sİfa olsun canim
Sivi sac kremi kullanıyormusunKzuum ya benim saclarim yumuşak olmuyo ya neden![]()
Sivi sac kremi kullanıyormusun
Yoktu canimNelly elmalida silikon varmiiydisevdabuzer
merhaba ekimden bu yana yazdıklarınızı okudum 6 ay lık bu süre içinde ayda 1 cm desek 6 cm uzamış olması lazım sizin kaç cm uzadı (tutkuu)[/QUOTB
Ben de saçlarımı boyamaktan dolayı kuruttum, yıprattım, saçlarım küstü uzamıyordu, dökülmem artmıştı, can sıkıntım artmıştı, komuşumun küçük kızı bana boyalı ve işlem görmüş saçları yumuşatan ve hem dökülme hem de hızlı uzatma yani 3 çeşit etki eden likid keratin şampuanı ve keratin dip bakım yağını önerdi. 3 aydır kullanıyorum, saçlarım pamuk gibi yumuşak ve ışıltılı oldu, sonra dökülme durdu şimdi de hızlı uzama dönemine girdi, çok çok memnun kaldım. Çunku genelde dökülmem için bitkısel şampuanlaer kullanınca saçımı kazık gibi yapıyorlardı. bu yumuşaık yaptı.
Cnm mrb konu baya eski ama düzenli kullanabildin mi ben dax süpergro katı hindistan cevizi yağı içime bemiks evigen ampül katarak haftada 2 kez maske yapıyorum restorex şampuan ve biotin hapı kullanıyorum çok faydasını gördüm geriye doğru bakarsanda resimlerimde vardı son hallerini eklemedim ama ekleyebilirim dediğim şekilde yaparsan fayda elde edebilirsinTutkuuuu merhaba canım ben uzun zamandır bu blogu takip ediyorum ben 18 kasımdan beri dax kullanıyorum ve boylarınada hindistanceviziyağı sürüyorum mayısta ablamın düğünü var benim saçım suan omuzlarımın biraz aşağısında mayısa kadar sence belime kadar uzatabilir miyim sende etki etti mi
Cnm mrb konu baya eski ama düzenli kullanabildin mi ben dax süpergro katı hindistan cevizi yağı içime bemiks evigen ampül katarak haftada 2 kez maske yapıyorum restorex şampuan ve biotin hapı kullanıyorum çok faydasını gördüm geriye doğru bakarsanda resimlerimde vardı son hallerini eklemedim ama ekleyebilirim dediğim şekilde yaparsan fayda elde edebilirsinTutkuuuu merhaba canım ben uzun zamandır bu blogu takip ediyorum ben 18 kasımdan beri dax kullanıyorum ve boylarınada hindistanceviziyağı sürüyorum mayısta ablamın düğünü var benim saçım suan omuzlarımın biraz aşağısında mayısa kadar sence belime kadar uzatabilir miyim sende etki etti mi
0 gündür kullanamıyorum şehir dışında olduğum için ama kesinlikle uzadı bence omuzumun üstünde olan saç kürek kemiğimin orada suandaTutkuuuu merhaba canım ben uzun zamandır bu blogu takip ediyorum ben 18 kasımdan beri dax kullanıyorum ve boylarınada hindistanceviziyağı sürüyorum mayısta ablamın düğünü var benim saçım suan omuzlarımın biraz aşağısında mayısa kadar sence belime kadar uzatabilir miyim sende etki etti mi