Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Kizlar saclarimi boyucam da bi kac gun sonra acaba oncesi hindistan cevizi yagi kullansam mi ?

Bugun saçlarımı yikayacagim icin kurudugunu dusunurekten saclarima yag bakimi yapdim.

Dax h.cevizi badem.ve hint yagi karıştırdım dip boy uc yedirdim

kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana

merhaba ekimden bu yana yazdıklarınızı okudum 6 ay lık bu süre içinde ayda 1 cm desek 6 cm uzamış olması lazım sizin kaç cm uzadı (tutkuu)

merhaba ekimden bu yana yazdıklarınızı okudum 6 ay lık bu süre içinde ayda 1 cm desek 6 cm uzamış olması lazım sizin kaç cm uzadı (tutkuu)[/QUOTB
Ben de saçlarımı boyamaktan dolayı kuruttum, yıprattım, saçlarım küstü uzamıyordu, dökülmem artmıştı, can sıkıntım artmıştı, komuşumun küçük kızı bana boyalı ve işlem görmüş saçları yumuşatan ve hem dökülme hem de hızlı uzatma yani 3 çeşit etki eden likid keratin şampuanı ve keratin dip bakım yağını önerdi. 3 aydır kullanıyorum, saçlarım pamuk gibi yumuşak ve ışıltılı oldu, sonra dökülme durdu şimdi de hızlı uzama dönemine girdi, çok çok memnun kaldım. Çunku genelde dökülmem için bitkısel şampuanlaer kullanınca saçımı kazık gibi yapıyorlardı. bu yumuşaık yaptı.

Pek bi yol kateddigim soylenemez :110::110:

Eklentiler

• 16-06-06-23-52-51-538_deco.webp
    16-06-06-23-52-51-538_deco.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 177
Buda 24 eylul digeri yeni

Eklentiler

• 16-06-07-00-03-23-329_deco.webp
    16-06-07-00-03-23-329_deco.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 156
Tutkuuuu Tutkuuuu merhaba canım ben uzun zamandır bu blogu takip ediyorum ben 18 kasımdan beri dax kullanıyorum ve boylarınada hindistanceviziyağı sürüyorum mayısta ablamın düğünü var benim saçım suan omuzlarımın biraz aşağısında mayısa kadar sence belime kadar uzatabilir miyim sende etki etti mi

Tutkuuuu Tutkuuuu merhaba canım ben uzun zamandır bu blogu takip ediyorum ben 18 kasımdan beri dax kullanıyorum ve boylarınada hindistanceviziyağı sürüyorum mayısta ablamın düğünü var benim saçım suan omuzlarımın biraz aşağısında mayısa kadar sence belime kadar uzatabilir miyim sende etki etti mi
Cnm mrb konu baya eski ama düzenli kullanabildin mi ben dax süpergro katı hindistan cevizi yağı içime bemiks evigen ampül katarak haftada 2 kez maske yapıyorum restorex şampuan ve biotin hapı kullanıyorum çok faydasını gördüm geriye doğru bakarsanda resimlerimde vardı son hallerini eklemedim ama ekleyebilirim dediğim şekilde yaparsan fayda elde edebilirsin

Cnm mrb konu baya eski ama düzenli kullanabildin mi ben dax süpergro katı hindistan cevizi yağı içime bemiks evigen ampül katarak haftada 2 kez maske yapıyorum restorex şampuan ve biotin hapı kullanıyorum çok faydasını gördüm geriye doğru bakarsanda resimlerimde vardı son hallerini eklemedim ama ekleyebilirim dediğim şekilde yaparsan fayda elde edebilirsin

son 2
0 gündür kullanamıyorum şehir dışında olduğum için ama kesinlikle uzadı bence omuzumun üstünde olan saç kürek kemiğimin orada suanda

Kızlar Merhaba;
Saçlarım çok boyadan yıprandı omuzlarımda kestirmek zorunda kaldım. 5 ayda bu saçı ne kadar uzatabilirim. soğan suyu yapıyorum ama daxıda denesemmi diye düşünüyorum.

Back
X