Ben de cocuk yap evliligin duzelsin..i hic anlamiyorum..
Bile isteye cocuk yaptik biz. Ben de istyordum hep,esim de.. kisa surede oldu cok.sukur.
Su an en sevdigim sey o bu hayatta,ondan once napiyodum diyorum hatta. Yani iyi ki o var. Herseyim benim,kelime yetmez şuyum buyum demeye..
Ama ..
Esimle olan.iletisimimz cok azaldi bebek.sonrasi.Bence bebek kotu olan birseyi duzeltmez yani..Sen yorgun adam yorgun. Hep.ilgi bekleyen bir bebek,uykusuzluk bi yandan.. sorumluluklar.. Yani cicim aylari bitiyor bence..
Cinsel anlamda sorunluyuz,hic istemiyorum birsey,emzirdigimden dolayi midir nedir. Arz talep.dengemiz yok su an bizim.. dogum sonrasi isteksizlestim ve oyle de gidiyor 9ay oldu..
Esimi sanki begenmyor gibiyim de. Of bilmiyorum.. aslnda hic kimseye karsi bi begeni besleyemem heralde. Yani esimle degil benimle alakasi var bu durumun bence.Ama bana yardimci.olsun istiyorum..Evet evlenince hi bi giz kalmiyor. Her halini biliyosun adamin.Bu da sanirim bitiriyor heyecani..
Ama sizi anliyoruuuum.. esimle 3yildan sonra evlendik. Baslarda onemsemedigin seyler oyle gozume batiyor ki.
Bakin mesela ben de muzikle ugrasiyorum kendi capimda, resim yapmayi severim pek beceremesem de.. huzur buluyorum boyle ,kendimi.ifade edebilmeyi farkli sekillerde,seviyorum.. esime gore bos seyler bunlar. Karin doyuran para kazandiran seyler olmali hep hayatta. Yada cocuguna bak iste en.guzel.ugras senin.icin bu,diyor..
Ben lisans mezunu yuksek lisans ogrencisi biriyim.. tez yazip da bi cikamadim isin icinden hala..Neyse,is bulamadim.. evlendik.. bebek.olunca su an da is mis dusunmuyorum.
bi 5yil sonrasi hala issiz olmak istemiyorum.. ama esime gore buna da ne gerek var,yetiyor maasim iste diyor..
Ya isteklerimiz birbirini örtmuyor sanki. Bakis acimiz..
Siyasi goruslerimiz,bakis açilarimiz,uzuldugumuz sevindigimiz guldugumuz seyler bir degil,... hep kavga hep tartisma var bizde de..bu da iyi degil inanin. Cok surtusme de alev cikariyor yani..
Monotonluk da,olumsuzluktan iyidir bence..
Smdi bu nedenlerden bosanilmaz .. kavganiz patirtiniz da yokmus..
Ama boyle de nasil yuruycek di mi.. bence duzeltmenin bi yoluna bakmalisiniz.. :/