- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Hayırçok farklı düşünüyoruz bu konularda, seni anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.
şüphelendiğin şey eşinin kızın yanına gidip "ay benim karım da oynamayı hiç sevmez, keşke senin gibi oynamyı seven biri olsaydı" dediğinden mi şüpheleniyosun da illa konuşmanın nasıl başlayacağını öğrenmek istiyorsun?
Hayır
Yani kız akrabası değil arkadaşı değil neden muhattap oluyo
Ben olsam bu durumda oda sorun eder
En fazla taş çatlasa slm vermesini anlarım belki ama konuşmasını anlayamıyorum
İşte etmeleri çok çok çok yanlış bana göre belkide etmediler kız direk sordu oda cevap verdielif kıza başa sarmışsın gene
yok kuzenleriyle oynamış.. yok kuzenin dıdısıyla sohbet etmiş..
ne konuştularsa konuştular sanane yahu.. iki yetişkin insan ortam olmuş sohbet etmişler.. yemedi ya kız kocanı..
Çok güzel açıklamışsınKonularınıza denk geliyorum ama genelde yorum yapmıyorum.
Size gerçekten hayati bir tavsiye vermek isterim. Güven her ilişkide esastır, ama hayat bu başımıza hiç ummadığımız şeyler geliyor malesef. Yani hiç beklenmeyen bir insan bile aldatabiliyor şu dünyada. Ve siz de hep bu ihtimal üzerine odaklı yaşıyorsunuz. Ama buna odaklı yaşamak, kaliteli yaşamak değil bence.. Ben sizin kadar olmasa da kıskanç biriyim ama belli etmem. Çünkü eşimi kısıtlamaya hakkım yok.
Lütfen ona, "ben sana güveniyorum, sen duracağın yeri, gideceğin yeri, konuşulması ve uzak durulması gereken kişiyi bilirsin, çünkü seni bu karakterli oluşun, ve sadakatinden seçtim" diyin. Arada diyin. İma edin. Bunu duysun, ve hissetsin. O zaman adım atarken "Yok bu bana yakışmaz" diyecektir zaten.
Dememe ihtimali, erkeklerin yine aldatma ihtimali var mı? Evet var, ama onlar da aşkı hak etmeyen, arkaya bile bakmadan kaçmamız gereken erkekler. Ve biz bu güruh yüzünden hayatı hep acabalarla yaşamak zorunda değiliz. Sevgiyi hak eden ve hak etmeyen vardır; ilkiyle yaşanır, ikincisine tekme basılır. Denklem basit aslında.
Bu şekilde yaşarsanız gerçekten mutlu olacaksınız. Aşk, dışarıdaki 6,5 milyar insana rağmen senin yanında durmasıdır bir insanın. Sürekli ona olumsuz mesaj yerine olumlu mesaj verin.
İşte etmeleri çok çok çok yanlış bana göre belkide etmediler kız direk sordu oda cevap verdi
Ama ben bunu bilemycem bu bilinmezlik güvenimi kırıyo
Çok güzel açıklamışsın
Aslında bu dediğini deneyebilirim
Ama bu söylediklerim onun aklında yer eder mi onu bilmiyorum denemek laxım
Yabancı bir insanla etmez ama yadiyorum ya bu benim düşüncemnesi yanlış elif ?
sebep alayım şu yüzden yanlış buluyorum vs gibi..
insan sosyal bir varlıktır konuşur sohbet eder iletişime geçer yanlış olan sen olmayasın ?
Yabancı bir insanla etmez ama yadiyorum ya bu benim düşüncem
Ee girmistir tanidik gormustur. esin nerde demistir oda gelseydi demistir tanidik..oda esim oynamayi sevmiyor demis.seni savunmus bile buyutme gerek yok.O kız konusunda ne diyosunuz peki sonuçta bi yabancı nerde gördü de konuştu bununla ya offf arabada olsmaz çünkü eşimin arabasına halası yengesi gilan bindi
Kına gecesine mi girdi yoksa eşim
Sen de kendi kuzeninin düğününde onlarla oynarsınmrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü
Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?